- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- Konu Sahibi AklinYolu1
59.3 den direkt 57 lere tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
59.3 den direkt 57 lere tebrikler
Canım limonlu suyu sevmediğimden değil ciddi anlamda mide sorunu çıkartıyor bana keşke içebilsem. Yoğun olunca olmuyor ama yemeklerden sonra içtiğim suya limon sıkıp içiyorum yani senin tarifi hafifletip uyguluyorumArkasindan konusmadik ki tamamen onunden konustuk.
Fatmacim biliyorum limonlu suyu sevmiyorsun ama bir gunlugune yap bari .
Arada zerdecalli yogurtla destekle. Bir de yaptigin gibi kefir ic . Sirke de olabilir.
59.3 den direkt 57 lere tebrikler.
400 gram uc gun gayet iyi. Tebrikler sekerim. Daha once bizimle tanismamistin ama.
Tahmin ettigim gibi iyi basladin umarim devam ettirirsin. Tebrikler ml . Ben inaniyorum sana .
Haftada bir gun icsen bile farkli olur.Canım limonlu suyu sevmediğimden değil ciddi anlamda mide sorunu çıkartıyor bana keşke içebilsem. Yoğun olunca olmuyor ama yemeklerden sonra içtiğim suya limon sıkıp içiyorum yani senin tarifi hafifletip uyguluyorum
Aslinda aralarda yaziyorum ama tekrar yazayim. Asidik beslendigimiz icin vucudu kilo vermeye hazir hale getirmemiz icin gerekli limonlu su.Valla mutlu oldum:)) senin verdiğin kiloyu gorunce gözlerim böyle oldu çünkü
Ya tekrar sorucam ama kaçırdım çünkü neden limonlu su??
2.5 litreye gerek yok. 2 litre yeterli.kokulusabun 13 ocak menü
Sabah 1 yumurta baharatlı 5 zeytin 3 ceviz 1 kase salata 1 dilim peynir çay
Ara 1 mandalina
Akşam 1 tabak tavuklu mantar 1 kase salata yoğurt veya ayran olur yanında
Su 2.5 litre kesin olacak olmazsa zaten yazarım.
Birde spora başlıyorum leslie ile 20dk lık egzersiz yeni çıkarmış youtube da video ordan yapıcam.
Valla mutlu oldum:)) senin verdiğin kiloyu gorunce gözlerim böyle oldu çünkü
Ya tekrar sorucam ama kaçırdım çünkü neden limonlu su??
Uc gunde 300 gram sarellam.
Ahh süper :) ben çok severim limonu hemen içiyorum şimdi:) hadi bakalım yarasin o zaman:)Haftada bir gun icsen bile farkli olur.
Aslinda aralarda yaziyorum ama tekrar yazayim. Asidik beslendigimiz icin vucudu kilo vermeye hazir hale getirmemiz icin gerekli limonlu su.
Surekli asidik beslenen bir vucut - fast food , cikolata , baklava vs vs. kilo veremez aksine alir.
Aynı mı kaldı yoksa biraz fazla mı?
Hafta sonları benim için de zor çünkü dışarı cikiyiruz ya eşimle ya arkadaşlarımla. Ama bu hafta sonu güzel oldu. Dün ben şehir dışındaydım bugün eşim nöbetçi:) az yemek çok isBen neden küçük yükleyemiyorum bu fotoyu
Küçük resim de desem büyük atıyo üstelik yan atmış :))
Yine aynı zaten. Fazla çıkmadığıma şükrettim. Bende hafta sonu düşüş çok zor çünkü..