ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Arkasindan konusmadik ki tamamen onunden konustuk. :KK70:

Fatmacim biliyorum limonlu suyu sevmiyorsun ama bir gunlugune yap bari .

Arada zerdecalli yogurtla destekle. Bir de yaptigin gibi kefir ic . Sirke de olabilir.
Canım limonlu suyu sevmediğimden değil ciddi anlamda mide sorunu çıkartıyor bana keşke içebilsem. Yoğun olunca olmuyor ama yemeklerden sonra içtiğim suya limon sıkıp içiyorum yani senin tarifi hafifletip uyguluyorum

59.3 den direkt 57 lere tebrikler. :KK73:

400 gram uc gun gayet iyi. Tebrikler sekerim. Daha once bizimle tanismamistin ama. :KK70:

Tahmin ettigim gibi iyi basladin umarim devam ettirirsin. Tebrikler ml . Ben inaniyorum sana . :cool:

Valla mutlu oldum:)) senin verdiğin kiloyu gorunce gözlerim böyle oldu çünkü:eek:
Ya tekrar sorucam ama kaçırdım çünkü neden limonlu su??

kokulusabun kokulusabun 13 ocak menü
Sabah 1 yumurta baharatlı 5 zeytin 3 ceviz 1 kase salata 1 dilim peynir çay
Ara 1 mandalina
Akşam 1 tabak tavuklu mantar 1 kase salata yoğurt veya ayran olur yanında
Su 2.5 litre kesin olacak olmazsa zaten yazarım.

Birde spora başlıyorum leslie ile 20dk lık egzersiz yeni çıkarmış youtube da video ordan yapıcam.

Canım limonlu suyu sevmediğimden değil ciddi anlamda mide sorunu çıkartıyor bana keşke içebilsem. Yoğun olunca olmuyor ama yemeklerden sonra içtiğim suya limon sıkıp içiyorum yani senin tarifi hafifletip uyguluyorum
Haftada bir gun icsen bile farkli olur.

Valla mutlu oldum:)) senin verdiğin kiloyu gorunce gözlerim böyle oldu çünkü:eek:
Ya tekrar sorucam ama kaçırdım çünkü neden limonlu su??
Aslinda aralarda yaziyorum ama tekrar yazayim. Asidik beslendigimiz icin vucudu kilo vermeye hazir hale getirmemiz icin gerekli limonlu su.

Surekli asidik beslenen bir vucut - fast food , cikolata , baklava vs vs. kilo veremez aksine alir.

Son düzenleme:
kokulusabun kokulusabun 13 ocak menü
Sabah 1 yumurta baharatlı 5 zeytin 3 ceviz 1 kase salata 1 dilim peynir çay
Ara 1 mandalina
Akşam 1 tabak tavuklu mantar 1 kase salata yoğurt veya ayran olur yanında
Su 2.5 litre kesin olacak olmazsa zaten yazarım.

Birde spora başlıyorum leslie ile 20dk lık egzersiz yeni çıkarmış youtube da video ordan yapıcam.
2.5 litreye gerek yok. 2 litre yeterli.
1.25 litre su olsun. 750 ml limonlu su olsun. :KK70:

Eklentiler

• IMG_20181016_203726.jpg
    IMG_20181016_203726.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 28
Haftada bir gun icsen bile farkli olur.

Aslinda aralarda yaziyorum ama tekrar yazayim. Asidik beslendigimiz icin vucudu kilo vermeye hazir hale getirmemiz icin gerekli limonlu su.

Surekli asidik beslenen bir vucut - fast food , cikolata , baklava vs vs. kilo veremez aksine alir.
Ahh süper :) ben çok severim limonu hemen içiyorum şimdi:) hadi bakalım yarasin o zaman:)
A AklinYolu1
Neden böyle oldu bilemedim :KK43:
Aynı mı kaldı yoksa biraz fazla mı?
Ben neden küçük yükleyemiyorum bu fotoyu :KK43:
Küçük resim de desem büyük atıyo üstelik yan atmış :))
Yine aynı zaten. Fazla çıkmadığıma şükrettim. Bende hafta sonu düşüş çok zor çünkü..
Hafta sonları benim için de zor çünkü dışarı cikiyiruz ya eşimle ya arkadaşlarımla. Ama bu hafta sonu güzel oldu. Dün ben şehir dışındaydım bugün eşim nöbetçi:) az yemek çok is

Benim her hafta temizlige yardıma gelen ablam var. Bu hafta gelemeyecekmiş. Oh ben sabahtan beri iş modundayım. Spor yok ama bence fazla kalori yaktım:)
Şimdi akşam yemeğimi yapmadan size yazayım hemen:) ben yemeden yaziyorum ki söz verdim diyim daha fazla yemeyin:)

Menü kokulusabun kokulusabun

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yatim dilim peynir
5 zeytin
1 küçük dilim kızarmış ekmek
Şekersiz sade Nescafe

Öğlen
1 kepçe yağsız domates çorbasi

Ara
Şekersiz türk kahvesi

Aksam
1 kase domates corbası (yağsız)
5 YK nohut
2 YK pilav (bunsuz yiyemem nohutu :KK43: )
Tuzu alınmış (sıcak suda bekletilmis) turşu

X