- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ahaha kavgada soylenmez.Sende konuşa konuşa veriyosun bence kiloları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha kavgada soylenmez.Sende konuşa konuşa veriyosun bence kiloları
E biz boşa demiyoruz nekadar aktif olunursa okadar kg verilir diyeSende konuşa konuşa veriyosun bence kiloları
GalibaTebrikler pa . Pembelik yaradi.
Diyoruz diyoruz dinleyen yok.E biz boşa demiyoruz nekadar aktif olunursa okadar kg verilir diye
En son iste hipertiroid çıkmıştı onun dışında bi sorun gozukmuyoduZor kilo verme donemini de yasadim mihtar. Arada aldigim bes kilo yapismisti kalmisti.
Yasim da 35 arti eskisi gibi genc de degilim ama artik kendimi taniyorum.
Verilmeyecek kilo yok diyorum.
Zor kilo veriyorsan once doktora gidip herhangi bir nedeni var mi onu bulacaksin, pcos , insulin direnci , diyabet gibi...
Ben ekmek turevlerini ve meyveyi kokten kestigim zaman kilo verebiliyorum mesela. Sen de kendinde dene ve gor.
Ben tahmin ettim ki böyle olucağını ara vermek bayaaaa iyi geldi demiştim şimdi daha rahat veririm diye 7 aydır ben bu günleri bekliyorduummTebrikler pa . Pembelik yaradi.
Diyoruz diyoruz dinleyen yok.
Ahaha kavgada soylenmez.
Bana da yasakladilar kahveyi , bir ara icmedim. Kafeinsize cevirdim baktim yine ayniyim . Ic gitsin dedim.En son iste hipertiroid çıkmıştı onun dışında bi sorun gozukmuyodu
O da kilo verdirirmis sözde o bile bisey yapamadı yani su okullar tatile girdimde bi endokrine gitmem lazim ilaca baslamam gerekiyormuş okuduğum kadariyla yasakların basında kahve ve yumurta geliyo o yüzdende pek gidesim yok
Ya diyeti hakkiyla yapacaksin ya da ara verip tekrar baslayacaksin.Ben tahmin ettim ki böyle olucağını ara vermek bayaaaa iyi geldi demiştim şimdi daha rahat veririm diye 7 aydır ben bu günleri bekliyorduumm
Salata az yaptim kiz yemez diye yicegi tuttu gitti salatamın yarısı
Köftede bazen yemiyo diye 3tane yaptim ona bitirdi benimkilere dikti gözünü 2tanesini aldi dedim yazık bana 1ini daha ver bari oyle verdi 3kofte yemis oldum
Takipteyim aktifim ins veririmE biz boşa demiyoruz nekadar aktif olunursa okadar kg verilir diye
Aynen canımUzun donemde sikilma oluyor. Herkese iyi geldi o ara. Toparlaniriz ve daha iyi oluruz.
İkiside aslında ama sanırım çayı içicem kahveyi akşam evde çekirdekle içerimTamamen tercih.
Hangisini daha cok seviyorsan.
Bi çok hasta olmuştum bademciklerim sisiyodu hic bisey yiyemiyodum o zaman içmemiştim kahve bi de gecen ay iste bademcik ameliyatı oldum soğuk içmem lazimdi 1haftada o zman içmedim yoksa günde 3-4-5Bana da yasakladilar kahveyi , bir ara icmedim. Kafeinsize cevirdim baktim yine ayniyim . Ic gitsin dedim.
Yumurta hayatimda etkisiz eleman.
Ya diyeti hakkiyla yapacaksin ya da ara verip tekrar baslayacaksin.
Uzun donemde sıkılma oluyor. Herkese iyi geldi o ara. Toparlaniriz ve daha iyi oluruz.
Senin kiz porsiyonlarini kucultuyor.
İnşallah , sohpetlerde arada benide gömme amaTakipteyim aktifim ins veririm
2si 3u bir arada bel çevresi yağlanması yapiyomus süt tozu malum onerilmiyo bence sütlü nescafeA AklinYolu1 yeşil çaymı , 2si biraradamı
aaa bak simdi o kadar oy verdim sana ne gomcemİnşallah , sohpetlerde arada benide gömme ama
Ben yapmiyorum mochayla diyet mi olur pa.Aynen canım
Gerçi ben diyetide hakkıyla yapıyodum şimdi hakkımı yeme
Bi çok hasta olmuştum bademciklerim sisiyodu hic bisey yiyemiyodum o zaman içmemiştim kahve bi de gecen ay iste bademcik ameliyatı oldum soğuk içmem lazimdi 1haftada o zman içmedim yoksa günde 3-4-5
Yumurtasız kahvaltım yoktur benimde
Zaten küçüktü dahada küçülmese iyiydi
Ama baya alıştım cabuk doyuyorum bi de gitmeye basladimi kilolar daha da heveslencem