ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Zor kilo verme donemini de yasadim mihtar. Arada aldigim bes kilo yapismisti kalmisti. :KK53:

Yasim da 35 arti eskisi gibi genc de degilim ama artik kendimi taniyorum.

Verilmeyecek kilo yok diyorum. :KK19:

Zor kilo veriyorsan once doktora gidip herhangi bir nedeni var mi onu bulacaksin, pcos , insulin direnci , diyabet gibi...

Ben ekmek turevlerini ve meyveyi kokten kestigim zaman kilo verebiliyorum mesela. Sen de kendinde dene ve gor.
En son iste hipertiroid çıkmıştı onun dışında bi sorun gozukmuyodu
O da kilo verdirirmis sözde :KK53: o bile bisey yapamadı yani su okullar tatile girdimde bi endokrine gitmem lazim ilaca baslamam gerekiyormuş okuduğum kadariyla yasakların basında kahve ve yumurta geliyo o yüzdende pek gidesim yok :KK17:

En son iste hipertiroid çıkmıştı onun dışında bi sorun gozukmuyodu
O da kilo verdirirmis sözde :KK53: o bile bisey yapamadı yani su okullar tatile girdimde bi endokrine gitmem lazim ilaca baslamam gerekiyormuş okuduğum kadariyla yasakların basında kahve ve yumurta geliyo o yüzdende pek gidesim yok :KK17:
Bana da yasakladilar kahveyi , bir ara icmedim. Kafeinsize cevirdim baktim yine ayniyim . Ic gitsin dedim. :KK70:

Yumurta hayatimda etkisiz eleman. :KK53:

Ben tahmin ettim ki böyle olucağını ara vermek bayaaaa iyi geldi demiştim şimdi daha rahat veririm diye 7 aydır ben bu günleri bekliyorduumm:KK200:
Ya diyeti hakkiyla yapacaksin ya da ara verip tekrar baslayacaksin. :cool:

Uzun donemde sıkılma oluyor. Herkese iyi geldi o ara. Toparlaniriz ve daha iyi oluruz. :KK19:
Salata az yaptim kiz yemez diye yicegi tuttu gitti salatamın yarısı
Köftede bazen yemiyo diye 3tane yaptim ona bitirdi benimkilere dikti gözünü 2tanesini aldi dedim yazık bana 1ini daha ver bari oyle verdi 3kofte yemis oldum :KK45:

Senin kiz porsiyonlarini kucultuyor. :KK70:

Bana da yasakladilar kahveyi , bir ara icmedim. Kafeinsize cevirdim baktim yine ayniyim . Ic gitsin dedim. :KK70:

Yumurta hayatimda etkisiz eleman. :KK53:

Ya diyeti hakkiyla yapacaksin ya da ara verip tekrar baslayacaksin. :cool:

Uzun donemde sıkılma oluyor. Herkese iyi geldi o ara. Toparlaniriz ve daha iyi oluruz. :KK19:

Senin kiz porsiyonlarini kucultuyor. :KK70:
Bi çok hasta olmuştum bademciklerim sisiyodu hic bisey yiyemiyodum o zaman içmemiştim kahve bi de gecen ay iste bademcik ameliyatı oldum soğuk içmem lazimdi 1haftada o zman içmedim yoksa günde 3-4-5 :confused:

Yumurtasız kahvaltım yoktur benimde

Zaten küçüktü dahada küçülmese iyiydi

Ama baya alıştım cabuk doyuyorum bi de gitmeye basladimi kilolar daha da heveslencem

Aynen canım
Gerçi ben diyetide hakkıyla yapıyodum şimdi hakkımı yeme :süslü:
Ben yapmiyorum mochayla diyet mi olur pa. :confused:

Bi çok hasta olmuştum bademciklerim sisiyodu hic bisey yiyemiyodum o zaman içmemiştim kahve bi de gecen ay iste bademcik ameliyatı oldum soğuk içmem lazimdi 1haftada o zman içmedim yoksa günde 3-4-5 :confused:

Yumurtasız kahvaltım yoktur benimde

Zaten küçüktü dahada küçülmese iyiydi

Ama baya alıştım cabuk doyuyorum bi de gitmeye basladimi kilolar daha da heveslencem

Rekorum gunde 10+ latte ve turevleri , bak ne kadar masumum simdi. :KK70:

X