ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

A AklinYolu1
Neden böyle oldu bilemedim :KK43:
Dunku cizlarindan dolayi oldu canim.

Bu daha baslangic. Pazar tartisinin amaci zaten o cizlari azaltmak olacak. :kahve:

Haftaya daha iyi oldugunu goreceksin.
Hafta da 1 kilo o zaman napalım görücez artık :110:

Haftada 1 kilo =7000 kalori gayet iyi bir rakam. :KK19:

Ben neden küçük yükleyemiyorum bu fotoyu :KK43:
Küçük resim de desem büyük atıyo üstelik yan atmış :))
Yine aynı zaten. Fazla çıkmadığıma şükrettim. Bende hafta sonu düşüş çok zor çünkü..

Telefondan yukleyince oyle oluyor. Ben laptopdan yukluyorum.

Bence Pazar gunu tartisi tam onemsemediniz. Haftaya daha cok onemsersiniz. :cool:

Bu daha baslangic. Pazar tartisinin amaci zaten o cizlari azaltmak olacak. :kahve:

Bence Pazar gunu tartisi tam onemsemediniz. Haftaya daha cok onemsersiniz. :cool:
Bencede:rapci:

Yulaf yerine barbunya yemeye karar verdim yanındada yoğurt
:KK48:

hazırlıksız yakalandik haftaya kismet :KK53:

Kizlar bu sadece bilgilendirme amacli. Pazar tartilari boyle etki edecek bundan sonra. :KK51:
upload_2019-1-13_13-16-4.png

Ilk uc :
MAKE UP_ MAKE UP_
A AklinYolu1
C cizen_bayan

Son uc :
Forever07 Forever07
Muttapa7555 Muttapa7555
MIhtar MIhtar

kokulusabun kokulusabun

Sabah
2 krep peynir cay

Ara türk kahvesi yarim elma çeyrek portakal

Aksam
4kofte salata
Yoğurtlu havuç

Simdi ben aksama yarim patates eklesem mi firinda yapcam ona gore hazırlicam Bi akıl verin bakim

Sabah krep tam buğday unundandi

Takim ortalamasi : 0.56

Daha yuksek bekliyordum ama bu daha baslangic . Bundan sonra daha yuksek olacak ; bunu da biliyorum. :KK53:

Simdi ortalama nasil olacak onu ornekle yazayim.

Diyelim ki ben bu carsamba 60.5 oldum. Allah korusun. :deli:

upload_2019-1-13_13-29-21.png

Gecen Carsamba kilosu - Bu Pazar kilo / Gecen Carsamba kilosu X 100 = 2.16

Bu Pazar kilo - bu Carsamba kilo / bu Pazar kilo x 100 = - 2. 891

Toplami aliniyor. - 0.73

Ama

Gecen carsamba - bu carsamba / gecen carsamba x 100 = -0.666

Hesaplarimiz birinci isleme gore yapilacak.

O yuzden Pazar tartisi Carsamba gunune etki ediyor kizlar. Ona gore. :sampiyon:

Ne acılaarr :mad:

Haftaya göruscez dicem ama güvenemiyorum kendime :KK53:
Goruselim. Haftaya degil Carsamba gunu goruselim. :KK70:

kokulusabun kokulusabun

Sabah
2 krep peynir cay

Ara türk kahvesi yarim elma çeyrek portakal

Aksam
4kofte salata
Yoğurtlu havuç

Simdi ben aksama yarim patates eklesem mi firinda yapcam ona gore hazırlicam Bi akıl verin bakim

Sabah krep tam buğday unundandi
Krep yedigin icin patates yeme , ama krep yemeseydin patates olabilirdi. :KK53:

13 Ocak 2019 menusu kokulusabun kokulusabun

Sabah : 3 zeytin + yarim simit + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi

Ara : iki avuc beyaz leblebi + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi

Ara: 2 avuc Siirt fistigi + bir kac tane beyaz leblebi

Oglen : 3 zeytin + 1 pogaca + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi

Aksam : Bir tabak Brokoli + havuc buharda pismis- uzerine kasar rendeliycem.

Aksama acikirsam bir kac zeytin ve bir kac yaprak marul atistiririm. :dondurma:

Son düzenleme:
13 Ocak 2019 menusu kokulusabun kokulusabun

Sabah : 3 zeytin + yarim simit + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi

Ara : iki avuc beyaz leblebi + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi

Ara: 2 avuc Siirt fistigi + bir kac tane beyaz leblebi

Oglen : 3 zeytin + 1 pogaca + 1 kupa Osmanli dibek kahvesi

Aksam : Bir tabak Brokoli + havuc buharda pismis- uzerine kasar rendeliycem.

Aksama acikirsam bir kac zeytin ve bir kac yaprak marul atistiririm. :dondurma:
dun yemedin dedik bugun hem simit hem pogaca masallah :halay:bi de bu dibek kahvesi normal türk kahvesi gibi olanmi kupa derken buyuk fincanla mi iciyosun ben cok kahve iciyorum diyodum kendime ama seninde kalır yanın yok :KK53:

Acikirsan yulaf ezmesi sutle yiyebilirsin. :dondurma:

Bir de havucta dikkat et. Cig havuc tehlikeli sanki. Ben aldim bir daha almam sanirim. :confused:
süt sevmem cok nadir icerim :) acıkırsam bi kahve yeter
Yoğurdum ekşimiş biraz havuclarda pörsümüş rendeleyip az yağ biraz su haşlama gibi yaptim havucu zaten o da yogurt çokmuş kayboldu gitti icinde cacık gibi oldu :confused:

dun yemedin dedik bugun hem simit hem pogaca masallah :halay:bi de bu dibek kahvesi normal türk kahvesi gibi olanmi kupa derken buyuk fincanla mi iciyosun ben cok kahve iciyorum diyodum kendime ama seninde kalır yanın yok :KK53:

süt sevmem cok nadir icerim :) acıkırsam bi kahve yeter
Yoğurdum ekşimiş biraz havuclarda pörsümüş rendeleyip az yağ biraz su haşlama gibi yaptim havucu zaten o da yogurt çokmuş kayboldu gitti icinde cacık gibi oldu :confused:
Eee dedik biz boyle zayifliyoruz. :dondurma:Amannn ne olacak ki pogaca ve simit ayni turevler. Patates bugun yemem mesela. :KK66:

Kahveyi Osmanli kahvesi diye almistim Dibek cikti ama 7 karisik. Biraz sutle karistiriyorum. Extra seker eklemiyorum. Biri de dibek kahvesi sade. Onun cezvesini yika fincanini yika zor oluyor. :KK70:Buyuk kupa disinda kurtarmaz. :KK53:

Ben latteciyim daha cok ve lattelere daha baslamadim. :confused:

Eee dedik biz boyle zayifliyoruz. :dondurma:Amannn ne olacak ki pogaca ve simit ayni turevler. Patates bugun yemem mesela. :KK66:

Kahveyi Osmanli kahvesi diye almistim Dibek cikti ama 7 karisik. Biraz sutle karistiriyorum. Extra seker eklemiyorum. Biri de dibek kahvesi sade. Onun cezvesini yika fincanini yika zor oluyor. :KK70:Buyuk kupa disinda kurtarmaz. :KK53:

Ben latteciyim daha cok ve lattelere daha baslamadim. :confused:
Sanki ikiside aynı kahve bi fark yazmıyo ama neyse ben sade türk kahvesi iciyorum

Ben yesem senin yediklerini yarin +1
Spor falan yapiyomusun

Sanki ikiside aynı kahve bi fark yazmıyo ama neyse ben sade türk kahvesi iciyorum

Ben yesem senin yediklerini yarin +1
Spor falan yapiyomusun
Dunyalari yemisim gibi yazma simdi. Aslinda tercihim simit ve pogaca asla olamaz evde var diye yiyorum. :KK70:

Zamaninda nutella ve helvayi bir arada bitiren ben hic sebze yemezdim. 48 kilolardan 78 lere ciktim. Tartim da yoktu , cunku bozuk cikar dedim almadim.

Disarida tartildim onceleri sonra mekanik tarti aldim. Ise yaramadi. Uc tarti daha degistirdim.

Cok az yeyip kilo verirsen koruma doneminde kilo alirsin. Acelem yok, bir 6.8 kilom var su an.

Extra spor yapmiyorum , sol kolumda uc aydir sorun var cunku . Cozulecek gibi de gorunmuyor.

Leslie de iyidir ev sporu icin ama simdi ugrasamam. Ben boyle iyiyim. :KK70:

Ama gun icinde cok aktifim , oradan oraya gidiyorum. Eee haliyle yuruyus oluyor.

Dunyalari yemisim gibi yazma simdi. Aslinda tercihim simit ve pogaca asla olamaz evde var diye yiyorum. :KK70:

Zamaninda nutella ve helvayi bir arada bitiren ben hic sebze yemezdim. 48 kilolardan 78 lere ciktim. Tartim da yoktu , cunku bozuk cikar dedim almadim.

Disarida tartildim onceleri sonra mekanik tarti aldim. Ise yaramadi. Uc tarti daha degistirdim.

Cok az yeyip kilo verirsen koruma doneminde kilo alirsin. Acelem yok, bir 6.8 kilom var su an.

Extra spor yapmiyorum , sol kolumda uc aydir sorun var cunku . Cozulecek gibi de gorunmuyor.

Leslie de iyidir ev sporu icin ama simdi ugrasamam. Ben boyle iyiyim. :KK70:

Ama gun icinde cok aktifim , oradan oraya gidiyorum. Eee haliyle yuruyus oluyor.
Belkide benim bebeklikten gelen bi kilo olduğu icin zor veriyorum hep kiloluydum oyle bi anda almadim onun icin belkide zor veriyorum

Belkide benim bebeklikten gelen bi kilo olduğu icin zor veriyorum hep kiloluydum oyle bi anda almadim onun icin belkide zor veriyorum
Zor kilo verme donemini de yasadim mihtar. Arada aldigim bes kilo yapismisti kalmisti. :KK53:

Yasim da 35 arti eskisi gibi genc de degilim ama artik kendimi taniyorum.

Verilmeyecek kilo yok diyorum. :KK19:

Zor kilo veriyorsan once doktora gidip herhangi bir nedeni var mi onu bulacaksin, pcos , insulin direnci , diyabet gibi...

Ben ekmek turevlerini ve meyveyi kokten kestigim zaman kilo verebiliyorum mesela. Sen de kendinde dene ve gor.

X