ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Unutmadan menüyü yazayım, yarışmanın ilk günlerinde alışana kadar unutuyorum yoksa:KK51:
9 ocak menüsü;
Sabah; patatesli omlet, zeytin, domates, salatalık, çay, 1 meyve

Akşam; kuru fasulye, bulgur pilavı yeşil salata yoğurt

Bu hafta evdeyim, o yüzden aralarda kahve, bitki çayları, ayran içerim.

Karatay diyetiyle başladım. Ekmeği bıraktım bugün itibariyle, kahvaltıya kuruyemiş eklicem alışverişten sonra, meyveyi de kahvaltı sonrasina 1 adet ekledim, çünkü fazlası bana iyi gelmiyor. İlerleyen günlerde If tarzı bir diyete de geçebilirim.

Gunaydin arkadaslar:KK54: Nana929 Nana929 basiniz sagolsun. C cizen_bayan gecmis olsun kuzum. Nazar mi oldu ne:nazar: Yarismaya katilmayacagim ama ben de tartildim bugun 60.3 geldim, 200 gr almisim. Kilo takibi yapacagim kendime. Madem aliskanlik oldu carsamba gunleri tartilayim bari dedim:)
Günaydın gebişl naber

Kizlar havaalanindayim. Akşam eve geçicem. Tartı resmini ancak akşam yüklerim. Unutmuş değilim :)

Bugun başladık hepimize hayırlı olsun.

Geçmişi de aksam okurum.

Güzel kilo vereceğiz merak etmeyin.

Ayrıca menu paylaşımına bugünden başlayın.

Hedefler cumaya kadar kalabilir.

Kurallari da gelince açıklayacağım.

Bugun önemli olan tarti resmini yüklemeniz. Geceye kadar olabilir ama yarın kabul etmem.

Bugun listeyi tamamlarım. Bugünden sonra herhangi bir ekleme yapılmayacaktır. C cizen_bayan

Gorusuruz :)

Son düzenleme:
Slm bende katiliyorum
20190109_144101.jpg

Slm kızlar daha eve gidemedim çünkü yolda sorun çıktı. Bekliyorum hala. Kusura bakmayın.

Menumu yazayım şimdilik.

7 ocak 2018 menusu

Sabah: bir ıspanaklı peynirli gozleme +3 bardak sekersiz cay

Ara :bir latte

Oglen:1 patlıcan karniyarik +1 kase pilav +1 bardak ayran

Ara:Bir sutlu çay, bir sutlu nescafe.

Aksam : bir soya latte

Bir şey yemem bundan sonra sadece su.

Eve gidince resmi yüklerim ama 1 1.5 kilo eksik yazarım cunku tokum ve aksam oldu.

Son düzenleme:
Afiyet olsun 1 yil 2 gundur yemiyormusun cnm guzel diyet olmus menunde guzel 7.0cak 2018 yazmisin canim :KK66:
Slm kızlar daha eve gidemedim çünkü yolda sorun çıktı. Bekliyorum hala. Kusura bakmayın.

Menumu yazayım şimdilik.

7 ocak 2018 menusu

Sabah: bir ıspanaklı peynirli gozleme +3 bardak sekersiz cay

Ara :bir latte

Oglen:1 patlıcan karniyarik +1 kase pilav +1 bardak ayran

Ara:Bir sutlu çay, bir sutlu nescafe.

Aksam : bir soya latte

Bir şey yemem bundan sonra sadece su.

Eve gidince resmi yüklerim ama 1 1.5 kilo eksik yazarım cunku tokum ve aksam oldu.

X