- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ama içimden bi his şimdi daha kolay vericem diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Nana929 başınız sağolsun sabırlar versin Rabbim
A AklinYolu1 ceza yemekse sıkıntılı mesela ben içli köfteyi hiiiç sevmem:))
Anacım ben tam 9 kilo almışım... ama neden oldu böyle diyecek bişey yok çünkü sebebi belli.... Allahın izniyle veririz yine ya2 kg almışım allahtan
Kolay gelsin :)Ahada müşteri geldi
Ekmek yoğurt yiyebiliyorsan ne güzel, ben 4 ay sadece yeşil elma yemiştim ama sonucuna değer, biraz sabredersen 2 3 aya toparlanırsın inşaallah canım..Kiz bakma yemekleri saydigima, yiyemiyorum ki Diyetteyken yumurtali karnabahar esime yapiyirdum kendim cok az tadina bakiyordum. Simdi yaptim hamileligi bahane edip yiyeyim bari diye İlk lokmayi agzima attim midem almadi, yogurt, biraz ekmek, salatalikla doyurdum karnimi Yalniz su ilk uc ayi bir atlatalim o zaman neler yerim bilemiyorum iste
Su böreğini yapınca bir dilim alırım ama şekerim :)Kadayıf benden su böreği senden ama her kadayıf değil burma kadayıf :)
Siz bu mesajları yazarken ben pideyle bol tereyağlı omlet yiyordum. Atın ölümü arpadan
Ben normalde tatlı sevmem ama diyetten sonra bende de başladı o tatlı isteği fatma, niye öyle oldu anlamadım!Ayyy gece gece acıktım ya ne yemek muhabbeti olmuş... Ben feci tatlı istiyom çikolatalı şerbetli ne olursa birde şeye sardım bol tereyağlı mantı.... içli köftede rüyalarıma girmedi değil yapıp yedim yani yalana gerek yok:))
Teşekkürler canım..Sana da gecmis olsun canim
.
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin...A AklinYolu1 cnm eşimin akrabası vefat etmiş bu gece hepimiz yolcuyuz şehir dışına 1 hafta oradayız
Haftaya gelsem olurmu çünkü taziyede giremem hem genç hemde eşimin yakını
Daha önceki gibi yine yaparız şekerim telaşlanma sen, bizden kaçmaz :))Günaydın kızlar 2019 yazı için diyete bismillah dedik bakalım... Hayırlısı ile sonunu görürüz inşallah zira başı benim için çok utanç verici...
Anacım doldurmuşsunuz sayfaları, okuya beğene anca gelebildim :))kokulusabun yavrum yeter sohpete gel artık
Anaaam ben geldim sen gitmişsinAhada müşteri geldi
Hmm yakınmışız birbirimize.
Geldim geldim bitti işimAnaaam ben geldim sen gitmişsin
Güven iyidirHerkese iyi öğlenler
Hareketli başlamış topik maaşaallah sayfalar ilerlemiş, dilerim hep böyle olur, zira paylaşım olmayınca kilo verilmiyor
Tartı resmimle geldim çok almamışım. Tekrardan 60lı rakamları görmeyi çok istiyorum ve bu sefer olacak biliyorum ( çok mu güvendim kendime sanki)
Moon Light hoşgeldin
burdayım kuzum dün işten sonra ayağıma kramp girdi hala acıyor topallayarak işe geldim anca bilgisayar başına oturdum
Hmm yakınmışız birbirimize.
Boyun kaç?
Arkadaşların daha düşük kiloda olması da birnevi avantaj bizim için, ayrı bir hırslanıyor insanEvet yakinmisiz bakiyorum herkes daha az kiloda nerdeyse.
Boyum 168. Senin?