ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Dün sabah malesef tartılamadm ya :KK43:
Bugun tartıldım canım A AklinYolu1

Eklentiler

• 20190124_083327.jpg
    20190124_083327.jpg
    180,7 KB · Görüntüleme: 26
Menulerin boyle devam ederse 79 a oyna bence. :KK66:
Memlekete gidiyorum elimden geldiğince dikkat edecem ama çok umutlu değilim yola kahvaltı yapmadan çıktık ve malasef yolda poğaça ve çay içtim :KK43:
Naz seni 79 yazdim N naz5403 haberin olsun. :KK70:

Tebrikler. Geldiginden beri buyuk yol kaydettin. Parlayan arkadaslarimizdan birisin. :halay:

30 Ocak Hedeflerini diyoruz. :cool:

53.5 yaparsin gibime geldi ama sen bilirsin. :spor:
Demaaaa :bicak:

Hepiniz hakkınızı helal edin bilmeden kırıp üzdüğüm varsa özür dilerim kişisel sorunlar yüzünden bir süredir katılmıyorum aranıza arada gelip baktım ama katılmadım belki farkeden olmuştur.
Geçen yazdan buyana çık güzel kg verdik hep beraber güzelde dostluk kurduğumuzu düşünüyorum bana her zaman yardımcı olan bakanım A AklinYolu1 sana çok teşekkür ederim sen olmasaydın okadar kg mümkün değil veremezdim şuan korumada gibiyim bişey yapmıyorum tekrar başlayıp hedefime inermiyim muamma üyelik iptali istedim süresiz gidiyorum birgün geri gelirmiyim hiç bi fikrim yok gelmemeyi umuyorum gelirsemde buranın bağımlılığından gelirim heralde :)) neyse uzatmıyım sizi çok sevdim kızlar allaha emanet olun :KK200::KK68:

Pişt ne işin var senin oralarda ya en azından gir de yorum yapma oku geç :))

Ben diyeti bozdum. Sadece çorba içebiliyorum. O yüzden içine 1er dilim ekmek koyuyorum. Artık kilo mu veririm kilo mu alırım bu hafta bilmiyorum.

Yemeyince de koca kişisi kavga çıkartıyor. Zaten sadece çorba içiyorsun diye :KK43:
Kedinin donere bakmasi ve yememesi gibi diyorsun. :KK70:

Diyeti tam bozmamissin ekmekle . Dur bakalim . Corba icin mercimek tercih etmiyorum , brokoli ve lahana tarzi bir corba olabilir . Hem arada kilo da verirsin fena mi. :sampiyon:

Günaydın an itibariyle tartıda 68.9 gördüm :halay: cok mutluyum
Superrrr. :sampiyon:

O zaman ben sabah tartısı gazıyla hedefimi 68.1 cekiyorum :KK49:
Yazdim bak. :KK70:

Hepiniz hakkınızı helal edin bilmeden kırıp üzdüğüm varsa özür dilerim kişisel sorunlar yüzünden bir süredir katılmıyorum aranıza arada gelip baktım ama katılmadım belki farkeden olmuştur.
Geçen yazdan buyana çık güzel kg verdik hep beraber güzelde dostluk kurduğumuzu düşünüyorum bana her zaman yardımcı olan bakanım A AklinYolu1 sana çok teşekkür ederim sen olmasaydın okadar kg mümkün değil veremezdim şuan korumada gibiyim bişey yapmıyorum tekrar başlayıp hedefime inermiyim muamma üyelik iptali istedim süresiz gidiyorum birgün geri gelirmiyim hiç bi fikrim yok gelmemeyi umuyorum gelirsemde buranın bağımlılığından gelirim heralde :)) neyse uzatmıyım sizi çok sevdim kızlar allaha emanet olun :KK200::KK68:
neden gidiyorsun kuzumm

Insanin sorunlari cikabilir, yarismayi da birakabilir ama tarti resmi beklenen bir gunde bir mesaj atip bunlari kisaca aciklamak zor degil.

Ben eger sabahin altisinda gelip burada paylasim yapiyorsam ayni sorumlulugu yarismaci arkadaslarimdan da beklerim. En azindan bir bildirim : bildirecegim ya da bildiremeyecegim. Sanmayin ki ben de cok bosum, hayatimda ki her sey super gidiyor, tek derdim de kilo vermek /kilo verdirmek. :KK12:

Yolun acik olsun pg. Umarim verdigin kilolar daim olur. :nazar:

Selam kızlar nasılsınız :KK200:
Hastalar ve hasta bebisler daha iyidir umarım :KK51:
Kış ayına ve hastalıklara rağmen pekte fena sayılmayız bence :rapci:
Ben diyet gibi değil de koruma gibi gidiyorum sanki egzersiz eklemeyi dusunuyorum ama sadece düşünce de kalmamalı...
Bugün başlayacağım :KK49: böylelikle diyetime de adapte olacağım umarım :deli:

Selam kızlar nasılsınız :KK200:
Hastalar ve hasta bebisler daha iyidir umarım :KK51:
Kış ayına ve hastalıklara rağmen pekte fena sayılmayız bence :rapci:
Ben diyet gibi değil de koruma gibi gidiyorum sanki egzersiz eklemeyi dusunuyorum ama sadece düşünce de kalmamalı...
Bugün başlayacağım :KK49: böylelikle diyetime de adapte olacağım umarım :deli:
Evettt ya yuzdemiz 0.93 du. :KK76::nazar:

X