- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.181
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık kuzum bu gidişle 65 olurum doğru düzgün bi beslenme düzenim kalmadıHaftalik hedefler gelsin. Bu ilk ve son hatirlatmam olacak. Bosluklari yarina kadar doldurun lutfen.
Eki Görüntüle 2228028
Memlekete gidiyorum elimden geldiğince dikkat edecem ama çok umutlu değilim yola kahvaltı yapmadan çıktık ve malasef yolda poğaça ve çay içtimMenulerin boyle devam ederse 79 a oyna bence.
Demaaaa
Kedinin donere bakmasi ve yememesi gibi diyorsun.Pişt ne işin var senin oralarda ya en azından gir de yorum yapma oku geç :))
Ben diyeti bozdum. Sadece çorba içebiliyorum. O yüzden içine 1er dilim ekmek koyuyorum. Artık kilo mu veririm kilo mu alırım bu hafta bilmiyorum.
Yemeyince de koca kişisi kavga çıkartıyor. Zaten sadece çorba içiyorsun diye
Superrrr.Günaydın an itibariyle tartıda 68.9 gördüm cok mutluyum
Yazdim bak.O zaman ben sabah tartısı gazıyla hedefimi 68.1 cekiyorum
neden gidiyorsun kuzummHepiniz hakkınızı helal edin bilmeden kırıp üzdüğüm varsa özür dilerim kişisel sorunlar yüzünden bir süredir katılmıyorum aranıza arada gelip baktım ama katılmadım belki farkeden olmuştur.
Geçen yazdan buyana çık güzel kg verdik hep beraber güzelde dostluk kurduğumuzu düşünüyorum bana her zaman yardımcı olan bakanım A AklinYolu1 sana çok teşekkür ederim sen olmasaydın okadar kg mümkün değil veremezdim şuan korumada gibiyim bişey yapmıyorum tekrar başlayıp hedefime inermiyim muamma üyelik iptali istedim süresiz gidiyorum birgün geri gelirmiyim hiç bi fikrim yok gelmemeyi umuyorum gelirsemde buranın bağımlılığından gelirim heralde :)) neyse uzatmıyım sizi çok sevdim kızlar allaha emanet olun
Bir pogaca bi sey yapmaz. Cay da sekersiz olmali.Memlekete gidiyorum elimden geldiğince dikkat edecem ama çok umutlu değilim yola kahvaltı yapmadan çıktık ve malasef yolda poğaça ve çay içtim
Demaaaa
Insanin sorunlari cikabilir, yarismayi da birakabilir ama tarti resmi beklenen bir gunde bir mesaj atip bunlari kisaca aciklamak zor degil.Hepiniz hakkınızı helal edin bilmeden kırıp üzdüğüm varsa özür dilerim kişisel sorunlar yüzünden bir süredir katılmıyorum aranıza arada gelip baktım ama katılmadım belki farkeden olmuştur.
Geçen yazdan buyana çık güzel kg verdik hep beraber güzelde dostluk kurduğumuzu düşünüyorum bana her zaman yardımcı olan bakanım A AklinYolu1 sana çok teşekkür ederim sen olmasaydın okadar kg mümkün değil veremezdim şuan korumada gibiyim bişey yapmıyorum tekrar başlayıp hedefime inermiyim muamma üyelik iptali istedim süresiz gidiyorum birgün geri gelirmiyim hiç bi fikrim yok gelmemeyi umuyorum gelirsemde buranın bağımlılığından gelirim heralde :)) neyse uzatmıyım sizi çok sevdim kızlar allaha emanet olun
Bdv yi bile özledim :) :) :)Beni biraktiniz buralarda ben de BDV ye girdim. Banlanirsam siz suclusunuz.
Ozledim diyemem. Resmen negatif enerji deposu.Bdv yi bile özledim :) :) :)
Komediler vardı ya saçma sapan :)Ozledim diyemem. Resmen negatif enerji deposu.
Evettt ya yuzdemiz 0.93 du.Selam kızlar nasılsınız
Hastalar ve hasta bebisler daha iyidir umarım
Kış ayına ve hastalıklara rağmen pekte fena sayılmayız bence
Ben diyet gibi değil de koruma gibi gidiyorum sanki egzersiz eklemeyi dusunuyorum ama sadece düşünce de kalmamalı...
Bugün başlayacağım böylelikle diyetime de adapte olacağım umarım
Burda domates salatalık daha doğrusu herşey artık çok pahalı ben zerdeçal devam :) :) :) oda bitmek uzere :)Gunaydin kizlar,
Dun gece acaip bi yeme istegi geldi bana ama diyeti bozmadim. Bir koca tabak domates yedim. Sonuc evdeki domates bitti.
Gune sutlu cay ile basladim. Neden cunku latte de bitti.
Gördüm pandelamEvettt ya yuzdemiz 0.93 du.