-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.141
Hiç izin istemiyorum 75e inene kadar canımSana bana izin yok kizzimmmm:)))
Her zaman canım dualarımız sizinleinşallah canım dua etmeyi unutmayın bana da dualarınızda yer verin inşallah tek ihtiyacım dua şu anda
Hedefim o yönde canım bana çorba tarifi versene şöyle şifalısından canım Başka bişey istemiyorTam 1 bucuk kilo vermissin , suzuldun diye uzulemeyecegim cizzy.
Tebrikler.
Sen de uc gunde 700 gram vermissin . Tebrikler fatma .Haftaya 67 yi gorurum diyorsun.
Tamam canım. Bu hafta benimde işlerim var, onları hallederim. Haftaya tekrar menü takibine başlanır artık..Gunaydin arkadaslar.
Takimda maalesef bu hafta cok hastamiz var. Menu bildirenler azaldi . O yuzden menu bildirmeyi bu hafta(23 Ocak-29 Ocak arasi ) erteleyelim derim ben.
kokulusabun
Isteyen yine menu bildirimini yapsin lakin menu kupasi haftaya olmayacak. N naz5403 sana izin yok. Tependeyim.
Tarti gunlerimiz hala Pazar ve Carsamba gunleri. Tarti resmi yuklemeye devam edin.
Butun hasta olanlara gecmis olsun diyorum. Ben dahil herkes bir an once iyilesir umarim.
Yarin olmaz gerçeği yansıtmıyor çünkü. Pazar gününe kalsın sarellam ya da
Aksam resim at, yarın sabah at ortalamasını alalım.
Ahaha e bugün saat sınırı yoktu ki.. Sen niye öyle yaptın şimdi:)Daha fazla tarti resmi gelmeyecegini saniyor ve sonuclari az sonra acikliyorum.
Tarti resmi yukleyenlere tesekkur ederim. Tarti resmi yuklemeyecegini bildirenlere de tesekkur ederim ama hem tarti resmi yuklemeyip hem de yuklemeyecegini bildirmeyenlere tesekkur etmiyorum.
Ahaha e bugün saat sınırı yoktu ki.. Sen niye öyle yaptın şimdi:)
İşte gidenlerden biri benim:) işte de telefonla çok ilgilenmiyorum maalesef. Hele bu ara yogunum. Neyse yakaladım ama ben hafta içi Çarşamba tartılarımız için en azindan bana saat sınırı izni istiyorum. Ben sabah tartılıyorum. Ama hazırlan çık vaktim olmuyor malesefTartinin sabah ac karna cekileni makbuldur. Geceye dogru fazla anlami yok.
Saat siniri olmamasinin nedeni insanlarin isinin olmasi, hasta olmasi ya da extrem bir durum olmasi ama bu da bildirmemeyi gerektirmiyor.
Saat 18:00 . Ucundan yakaladin sen.
Muneccim degilim en azindan henuz.İşte gidenlerden biri benim:) işte de telefonla çok ilgilenmiyorum maalesef. Hele bu ara yogunum. Neyse yakaladım ama ben hafta içi Çarşamba tartılarımız için en azindan bana saat sınırı izni istiyorum. Ben sabah tartılıyorum. Ama hazırlan çık vaktim olmuyor malesef