- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vayy uc gunde 900 gram. Tebrikler.
Kuzum bende de durumlar ayni. Mide bulantilari halen devam 9. haftaya girecek. Hematolojiye gittik dun igne kullanmami onerdi pihtilasma icin. Su tasinma isi biter bitmez kadin dogumcuya tekrar gidecegim. Ama cinsiyeti ogrenmek icin daha coookk sabretmemiz lazim
Zaten resim beklemiyorduk senden irmakcim. Kilo takibi yapiyorduk.A AklinYolu1 esyalari toparladik baskulum nerde bilmiyorum bile, o yuzden tarti resmi atamadim.
Bu halini ben de cok severimm. Bi ara yapayim ben de canim cektiHani denir ya uc ogun gerekli diye ondan dedim ml.
Patatesi yagsiz firina atiyorum zaten evde yag yok. Ahaha.
Bazen bu sekil, bazen butun , bazen haslanmis. Patates iyidir ya.
Kesinlikle gece acligina dayanamam. Zaten insulin direnci acligi bambaska.
Cok gecmis olsun canim bi an once atlatirsin sen de insallah.Gerçekten hiç iyi değilim.... boğazımın ağrısından uyku bile yok. Nefes alırken bile işkence çekiyorum. Küçüğüm de hastalığı alaka istiyor benim hiç halim yok.
Ayrıca dün dizimi sakatladım nasıl oldu anlamadım bile zor yürüyorum hareketler kısıtlandı.
Kaptanım ben bu hafta müsade isteyeceğim tabi sakıncası yoksa sadece tartıları yüklesem hedef bildirip gitsem
Canim sen dusunme buralari. Sevdicegin iyilesince donersin aramiza mutlu mutlu insallah.selam kızlar bu sıra aktif olamıyorum çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum biraz toparlandıktan sonra tekrar eski aktifliğimle burda olacağım . Umarım sizlerde iyisinizdir hasta olanlar çok geçmiş olsun. Hamile arkadaşlarım umarım her şey yolundadır.
Vayy uc gunde 900 gram. Tebrikler.
Tadına bakma diyemeyeceğim. Tadına bak ve bırak :)Haftasonu annemler gelecek. Evde bi dunya is var. Ben hastayim cocuk hasta. Nerelere gidem
Haftaya hedefim 72.5 olsun. Cunku dedigim gibi annemler gelecek. Bos gelmezler
Tadına bakma diyemeyeceğim. Tadına bak ve bırak :)
Yarin olmaz gerçeği yansıtmıyor çünkü. Pazar gününe kalsın sarellam ya daYaa unuttum dun o kadar kendime unutmayayım diye baskı yapıp unutmam şuan işe gidiyorum 10 da cıkıcam bide yarın sabah atsam olur mu acaba @otur SIFIR
Yemediğimiz her şey sonradan ye ye diye gelebiliyor. :) tadına bakmakla kurtarabiliyorsan en iyisi.Yaa unuttum dun o kadar kendime unutmayayım diye baskı yapıp unutmam şuan işe gidiyorum 10 da cıkıcam bide yarın sabah atsam olur mu acaba @otur SIFIR
Geçmiş olsun cnm bende işallah haftaya giderim işallah bi türlü eve gidemedimKuzum bende de durumlar ayni. Mide bulantilari halen devam 9. haftaya girecek. Hematolojiye gittik dun igne kullanmami onerdi pihtilasma icin. Su tasinma isi biter bitmez kadin dogumcuya tekrar gidecegim. Ama cinsiyeti ogrenmek icin daha coookk sabretmemiz lazim
Ben diyorum size taktı banaGunaydin arkadaslar.
Takimda maalesef bu hafta cok hastamiz var. Menu bildirenler azaldi . O yuzden menu bildirmeyi bu hafta(23 Ocak-29 Ocak arasi ) erteleyelim derim ben.
kokulusabun
Isteyen yine menu bildirimini yapsin lakin menu kupasi haftaya olmayacak. N naz5403 sana izin yok. Tependeyim.
Tarti gunlerimiz hala Pazar ve Carsamba gunleri. Tarti resmi yuklemeye devam edin.
Butun hasta olanlara gecmis olsun diyorum. Ben dahil herkes bir an once iyilesir umarim.
Ay vermek beni hırslandırıyor veremeyince olmuyo deyip yiyeceklere sarılıyorum biliyorum daha yanlış ama senelerdir geçemedim bu psikolojimin önüneGecmis olsun fatma. Ben de biraz rahatsizim benim iyi yanim tek olmam.
Tartilari bekliyorum.
Ooo mihtardan iki eksi geldi . Hedefe ne bakiyorsun eksi olsun bizim olsun. Tebrikler mihtar cok ugrasiyorsun.
81.250 gibi geldi bana. Yani 750 gram vermissin. Isteyince oluyormus. Tebrikler.
Sana bana izin yok kizzimmmm:)))Ben diyorum size taktı bana
Ay vermek beni hırslandırıyor veremeyince olmuyo deyip yiyeceklere sarılıyorum biliyorum daha yanlış ama senelerdir geçemedim bu psikolojimin önüne