ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

23 Ocak : 57.3 kg

Dune gore -200

Pazara gore +100

Gecen Carsambaya gore -700 gram.

Tahmin ettigim gibi , meyve yedigimde kiloyu zor veriyorum. Evdeki nar bitti. Bu hafta meyveye dokunmayacagim. :KK70:

Eklentiler

• Photo0288.jpg
    Photo0288.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 25
I IRMAKK70 cnm hamilelik nasıl gidiyor benim şun 6 hafta çok merak ediyorum cinsiyetini :KK66:
Yediklerime dikkat ediyorum herşeyden yemeye çalışıyorum mide bulantım oluyor benim böyle
Daha küçük ama cinsiyetini hemen öğrenmek istiyorum :)))
Kuzum bende de durumlar ayni. Mide bulantilari halen devam:KK43: 9. haftaya girecek. Hematolojiye gittik dun igne kullanmami onerdi pihtilasma icin. Su tasinma isi biter bitmez kadin dogumcuya tekrar gidecegim. Ama cinsiyeti ogrenmek icin daha coookk sabretmemiz lazim:KK45:

Hani denir ya uc ogun gerekli diye ondan dedim ml.

Patatesi yagsiz firina atiyorum zaten evde yag yok. Ahaha.:confused:

Bazen bu sekil, bazen butun , bazen haslanmis. Patates iyidir ya. :KK73:

Crispy-Garlic-Wedges-5.jpg

Kesinlikle gece acligina dayanamam. Zaten insulin direnci acligi bambaska. :KK70:
Bu halini ben de cok severimm. Bi ara yapayim ben de canim cekti:KK48:
Gerçekten hiç iyi değilim.... boğazımın ağrısından uyku bile yok. Nefes alırken bile işkence çekiyorum. Küçüğüm de hastalığı alaka istiyor benim hiç halim yok.
Ayrıca dün dizimi sakatladım nasıl oldu anlamadım bile zor yürüyorum hareketler kısıtlandı.
Kaptanım ben bu hafta müsade isteyeceğim tabi sakıncası yoksa sadece tartıları yüklesem hedef bildirip gitsem :KK43:
Cok gecmis olsun canim bi an once atlatirsin sen de insallah.
selam kızlar bu sıra aktif olamıyorum çok ama çok zor zamanlar geçiriyorum biraz toparlandıktan sonra tekrar eski aktifliğimle burda olacağım . Umarım sizlerde iyisinizdir hasta olanlar çok geçmiş olsun. Hamile arkadaşlarım umarım her şey yolundadır.
Canim sen dusunme buralari. Sevdicegin iyilesince donersin aramiza mutlu mutlu insallah.
Vayy uc gunde 900 gram. Tebrikler. :sampiyon:

Tesekkurleer. Sizlerin sayesinde hep:rapci::KK200:

Yaa unuttum dun o kadar kendime unutmayayım diye baskı yapıp unutmam :110: şuan işe gidiyorum 10 da cıkıcam bide yarın sabah atsam olur mu acaba o_O@otur SIFIR
Yarin olmaz gerçeği yansıtmıyor çünkü. Pazar gününe kalsın sarellam ya da

Aksam resim at, yarın sabah at ortalamasını alalım.

Son düzenleme:
Kuzum bende de durumlar ayni. Mide bulantilari halen devam:KK43: 9. haftaya girecek. Hematolojiye gittik dun igne kullanmami onerdi pihtilasma icin. Su tasinma isi biter bitmez kadin dogumcuya tekrar gidecegim. Ama cinsiyeti ogrenmek icin daha coookk sabretmemiz lazim:KK45:
Geçmiş olsun cnm bende işallah haftaya giderim işallah bi türlü eve gidemedim :KK43:

Gunaydin arkadaslar. :cool:

Takimda maalesef bu hafta cok hastamiz var. Menu bildirenler azaldi . O yuzden menu bildirmeyi bu hafta(23 Ocak-29 Ocak arasi ) erteleyelim derim ben. :KK51:
kokulusabun kokulusabun

Isteyen yine menu bildirimini yapsin lakin menu kupasi haftaya olmayacak. N naz5403 sana izin yok. Tependeyim. :KK70:

Tarti gunlerimiz hala Pazar ve Carsamba gunleri. Tarti resmi yuklemeye devam edin. :sampiyon:

Butun hasta olanlara gecmis olsun diyorum. Ben dahil herkes bir an once iyilesir umarim.:nazar:
Ben diyorum size taktı bana :KK47::KK70:
Gecmis olsun fatma. Ben de biraz rahatsizim benim iyi yanim tek olmam.

Tartilari bekliyorum. :KK66:

Ooo mihtardan iki eksi geldi . Hedefe ne bakiyorsun eksi olsun bizim olsun. Tebrikler mihtar cok ugrasiyorsun. :KK8:

81.250 gibi geldi bana. Yani 750 gram vermissin. Isteyince oluyormus. Tebrikler. :KK66:
Ay vermek beni hırslandırıyor veremeyince olmuyo deyip yiyeceklere sarılıyorum biliyorum daha yanlış ama senelerdir geçemedim bu psikolojimin önüne:kızgın:

X