- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.661
Ne kadar kotu olursa olsun hatıralar güzeldir bol bol fotoğraf çekilBen de yarin artilardayim muhtemelen. Bana da kizma
Evet düğün zamani epey zayiftim su anki halime gore. O zaman meydandaydi
Benim de hic fotografim yok. Cekileni de begenmeyip siliyorum. En cok uzuldugum sey cocugumla fotografimin olmamasi
Banada kimi iyisin artik yeter diyo ama bana gore ben hic iyi degilimCetvelle bekliyor olacagim.
Komik olan su halimi bile bazen kilolu buluyorum. 38 beden buyuk geliyor. 78 iken hic mi farketmedim.
Kilo verdikce daha cok fark etmissin demek kiCetvelle bekliyor olacagim.
Komik olan su halimi bile bazen kilolu buluyorum. 38 beden buyuk geliyor. 78 iken hic mi farketmedim.
Orasi da oyle evet. Arada cekiyoruz da iste hic begenmiyorumNe kadar kotu olursa olsun hatıralar güzeldir bol bol fotoğraf çekil
Bence hissettigin kilo daha onemli. Isteyen istedigini soylesin.Banada kimi iyisin artik yeter diyo ama bana gore ben hic iyi degilim
Hele esim geçenlerde daha ne kadar zayiflican dedi
Hiçte zayıf degilim halbuki
Kilo verdikce daha cok fark etmissin demek ki
Pardon nereyi kilolu buluyosun acaba
Sen var ya neyse.Limonumda yok
daha orda değilim cok varBence hissettigin kilo daha onemli. Isteyen istedigini soylesin.
Bana da iskelet gibisin diyorlar ama oyle hissetmiyorum.
Kalcam gecen gun olctum hala 92 cm.
Demek ki iyice fark ediliyo zayifladigin.Banada kimi iyisin artik yeter diyo ama bana gore ben hic iyi degilim
Hele esim geçenlerde daha ne kadar zayiflican dedi
Hiçte zayıf degilim halbuki
Ayyy ben almim onuSen var ya neyse.
Su an denedigim icecek, yine kendi urunum.
Bir kupa maden suyu , iki limon, yarim cay bardagi saf elma , armut , salatalik suyu.
Ve bol maydanoz tozu.
ya iste vermiştim bi ara 2sene gecti üstünden o halime gore tabiki zayıfım ama yeterli değil benim icinDemek ki iyice fark ediliyo zayifladigin.
Bana benimki tartin azaliyo ama hic goruntude fark yok dedi
Bi de çubuk gibi birilerini gordukce boyle mi olcan sen simdi be hic guzel degil bu halin cok guzel diyip duruyo. Ama ben kendimi hic mutlu hissetmiyorum boyle diyorum ben de
Aslinda tam spor yapma zamanin senin bence. Daha inceliyor insan, kilo alsa da inceliyorBence hissettigin kilo daha onemli. Isteyen istedigini soylesin.
Bana da iskelet gibisin diyorlar ama oyle hissetmiyorum.
Kalcam gecen gun olctum hala 92 cm.
Afiyet olsun kaptanSen var ya neyse.
Su an denedigim icecek, yine kendi urunum.
Bir kupa maden suyu , iki limon, yarim cay bardagi saf elma , armut , salatalik suyu.
Ve bol maydanoz tozu.
Yavas yavas geliyorsun ama bahar geldi daha kolay olabilir.daha orda değilim cok var
Aman bosver konussun .Demek ki iyice fark ediliyo zayifladigin.
Bana benimki tartin azaliyo ama hic goruntude fark yok dedi
Bi de çubuk gibi birilerini gordukce boyle mi olcan sen simdi be hic guzel degil bu halin cok guzel diyip duruyo. Ama ben kendimi hic mutlu hissetmiyorum boyle diyorum ben de
Aaa hangisini.Ayyy ben almim onu
Merdiven cikiyorum ml ben firsat buldukca , + okullar arasi tempolu yuruyorum. Spora gelince su an yapamadim hala sol kolum iyilesmedi bir de oksurugum tam gecmedi.Aslinda tam spor yapma zamanin senin bence. Daha inceliyor insan, kilo alsa da inceliyor
Kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen oraya kadar in. Kimse kalmasa da ben kesin burda olurum bu performanslaya iste vermiştim bi ara 2sene gecti üstünden o halime gore tabiki zayıfım ama yeterli değil benim icin
Su listedeki 7 kisi 55 olacak . Takma kafana.Kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen oraya kadar in. Kimse kalmasa da ben kesin burda olurum bu performansla
Senin bol yürüdüğünü biliyorum zaten de bolgesel yapsan incelir diye sey ettim. Tabi once iyilesmen lazimYavas yavas geliyorsun ama bahar geldi daha kolay olabilir.
Aman bosver konussun .
Aaa hangisini.
Kizim duble cikolata ictim diyorum + hazir patates kizartmasi + tunali sandwich.
Merdiven cikiyorum ml ben firsat buldukca , + okullar arasi tempolu yuruyorum. Spora gelince su an yapamadim hala sol kolum iyilesmedi bir de oksurugum tam gecmedi.
Ben bunlardan jillian i cok begendim. Yarim saat manyak terletiyor. Incelmemek mumkun degil.Senin bol yürüdüğünü biliyorum zaten de bolgesel yapsan incelir diye sey ettim. Tabi once iyilesmen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?