- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #11.681
Gecen gun tartiyi haliya koyup tartildim. 45 cikti. Yalandan da olsa bi mutlu oldum bi mutlu oldum sormaSu listedeki 7 kisi 55 olacak . Takma kafana.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen gun tartiyi haliya koyup tartildim. 45 cikti. Yalandan da olsa bi mutlu oldum bi mutlu oldum sormaSu listedeki 7 kisi 55 olacak . Takma kafana.![]()
Gecen gun tartiyi haliya koyup tartildim. 45 cikti. Yalandan da olsa bi mutlu oldum bi mutlu oldum sorma![]()
O bana cok zor geliyoBen bunlardan jillian i cok begendim. Yarim saat manyak terletiyor. Incelmemek mumkun degil.![]()
Tabiki en sonuncusunu su anda içtiğiniYavas yavas geliyorsun ama bahar geldi daha kolay olabilir.
Aman bosver konussun .
Aaa hangisini.
Kizim duble cikolata ictim diyorum + hazir patates kizartmasi + tunali sandwich.
Merdiven cikiyorum ml ben firsat buldukca , + okullar arasi tempolu yuruyorum. Spora gelince su an yapamadim hala sol kolum iyilesmedi bir de oksurugum tam gecmedi.![]()
Hep beraber gelcez sen gezmeye gitmeseydin inmiş olurdun ama o da lazim bosver kiz iyilersin toparlarsın yineKendini hangi kiloda iyi hissedeceksen oraya kadar in. Kimse kalmasa da ben kesin burda olurum bu performansla![]()
Jillian = ölümBen bunlardan jillian i cok begendim. Yarim saat manyak terletiyor. Incelmemek mumkun degil.![]()
Oo ben alistiysam... Plank bana zor geliyor mesela. 30 sn bile yapamam ama squat daha kolay gelir.O bana cok zor geliyo
Gecen gun yokus indim ciktim da bacaklarim mahvoldu. Kondusyon 0![]()
Hayir maden suyu , limon, elma , armut suyu , bir de salatalik arasindan dedim. Yarin 53 cikamam hic kusura bakmasin.Tabiki en sonuncusunu su anda içtiğini![]()
Yine bir derecelendirme var ama sonuclara yansimiyor.Yarınki tarti sayilmiyodu dimi![]()
Waaaww nasil yemisin oyle afiyet olsun6 Nisan 2019 @Muttapa7555
Bugun soguktu okuldan sonra gezdim biraz. Evlere senlik menum.
Sabah:
Sutlu nescafe
Latte
Oglen
Br buyuk tunali soganli sandwich
Latte
Duble cikolatali smoothie
Aksam
Bir tabak hazir patates kizartmasi
500 ml maydanozlu ayran
2 Bitki cayi
Sagol mevhibecim. Arada geliyor bana. Pisman degilim yarin dengelerim.Waaaww nasil yemisin oyle afiyet olsun![]()
Iyi geceler umarim eksi gelirsin. Gelmesen de biraz serbest birak kendini ama cok da degil.Ben yatıyor yarin görüşürüz inşallah eksi gelirim![]()
Ben 15 gun sanirim 400 kusur yazdimBen 600 mesaji kassam bir gunde tamamlarim. Cok yavas calisiyorsunuz.![]()
Ben cok nadir girdigim halde 192 filan olmustu yarin 400 u gecerim.Ben 15 gun sanirim 400 kusur yazdim![]()
Bende 50 bin foto varOrasi da oyle evet. Arada cekiyoruz da iste hic begenmiyorum![]()