- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.681
Gecen gun tartiyi haliya koyup tartildim. 45 cikti. Yalandan da olsa bi mutlu oldum bi mutlu oldum sormaSu listedeki 7 kisi 55 olacak . Takma kafana.
Gecen gun tartiyi haliya koyup tartildim. 45 cikti. Yalandan da olsa bi mutlu oldum bi mutlu oldum sorma
O bana cok zor geliyoBen bunlardan jillian i cok begendim. Yarim saat manyak terletiyor. Incelmemek mumkun degil.
Tabiki en sonuncusunu su anda içtiğiniYavas yavas geliyorsun ama bahar geldi daha kolay olabilir.
Aman bosver konussun .
Aaa hangisini.
Kizim duble cikolata ictim diyorum + hazir patates kizartmasi + tunali sandwich.
Merdiven cikiyorum ml ben firsat buldukca , + okullar arasi tempolu yuruyorum. Spora gelince su an yapamadim hala sol kolum iyilesmedi bir de oksurugum tam gecmedi.
Hep beraber gelcez sen gezmeye gitmeseydin inmiş olurdun ama o da lazim bosver kiz iyilersin toparlarsın yineKendini hangi kiloda iyi hissedeceksen oraya kadar in. Kimse kalmasa da ben kesin burda olurum bu performansla
Jillian = ölümBen bunlardan jillian i cok begendim. Yarim saat manyak terletiyor. Incelmemek mumkun degil.
Oo ben alistiysam... Plank bana zor geliyor mesela. 30 sn bile yapamam ama squat daha kolay gelir.O bana cok zor geliyo
Gecen gun yokus indim ciktim da bacaklarim mahvoldu. Kondusyon 0
Hayir maden suyu , limon, elma , armut suyu , bir de salatalik arasindan dedim. Yarin 53 cikamam hic kusura bakmasin.Tabiki en sonuncusunu su anda içtiğini
Yine bir derecelendirme var ama sonuclara yansimiyor.Yarınki tarti sayilmiyodu dimi
Waaaww nasil yemisin oyle afiyet olsun6 Nisan 2019 @Muttapa7555
Bugun soguktu okuldan sonra gezdim biraz. Evlere senlik menum.
Sabah:
Sutlu nescafe
Latte
Oglen
Br buyuk tunali soganli sandwich
Latte
Duble cikolatali smoothie
Aksam
Bir tabak hazir patates kizartmasi
500 ml maydanozlu ayran
2 Bitki cayi
Sagol mevhibecim. Arada geliyor bana. Pisman degilim yarin dengelerim.Waaaww nasil yemisin oyle afiyet olsun
Iyi geceler umarim eksi gelirsin. Gelmesen de biraz serbest birak kendini ama cok da degil.Ben yatıyor yarin görüşürüz inşallah eksi gelirim
Ben 15 gun sanirim 400 kusur yazdimBen 600 mesaji kassam bir gunde tamamlarim. Cok yavas calisiyorsunuz.
Ben cok nadir girdigim halde 192 filan olmustu yarin 400 u gecerim.Ben 15 gun sanirim 400 kusur yazdim
Bende 50 bin foto varOrasi da oyle evet. Arada cekiyoruz da iste hic begenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?