- 9 Kasım 2017
- 917
- 2.790
- 113
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.621
Ben yatar iyi geceler bogaz agrisi fena oluyor saat 10 gibi zencefil koku kurusu limon kabuklu 2 cubuk tarcin ananas kabugu kaynattim ilik ilk 2 bardak ictim hemen toparlanmam lazim
Günaydın kizlar
Yarın tartı günü ak kara çıkacak ortaya.:)
3 hafta daha dayanın. Sonra tatil
Saha dışı yok artık... Sebebi sonuçların 5 haftalık olması.Bu hafta saha dısı kalırmısım gibi geldi memlekete gidince düzensiz yedim uykusuzluk stres hepsi de üst üste geldi hadi hayırlısı
Amin canim insallah deden.nasil oldu tatlimGeçmiş olsun canım hemen gelmeden gitsin mumkünse :)
Evet aynen oyle oluyor hepsi bi arada oluncaBu hafta saha dısı kalırmısım gibi geldi memlekete gidince düzensiz yedim uykusuzluk stres hepsi de üst üste geldi hadi hayırlısı
Valla yavrum ben kg veririm biliyosun ama 600 messj kasar beni önceden olsa belkide şimdi zorr gibiHedefim 52 diyordun pg. , istiyorsan seni de ekleyeyim listeye ama 600 mesaj sarti var. Kendine guveniyor musun.
O konuda esneklik yok. Mesaj sayısı tamamlayanlara haksızlık olur.Valla yavrum ben kg veririm biliyosun ama 600 messj kasar beni önceden olsa belkide şimdi zorr gibi
Saha dışı yok artık... Sebebi sonuçların 5 haftalık olması.
Sadece kontol amaçlı yüklüyoruz. 600 mesaj daha önemli. :)
Gitmiyor o yüzden uzaktan okuyorumHem cocuk hem okul nasi gidiyo? Benim de hayallerimin bolumu eczacilik aslinda ona ugrasmak istiyorum ama bi turlu cesaret edemedim. İyi cesaret canim tebrik ederim basarilar
Saha disi olmak yok cunku biktiniz biraz esneklik sagladim ben de.Ben geldim kızlar hafta içi akşam açken 56 görüp şuan eski kiloma çıkmamdan nasıl yediğim anlaşılıyor bide burda olmayınca alıyorum
Hedefimi az tutmuşum 57.9dedim haftalık ama 56 gördüm rehavete kapıldım yedim durmadım
O yüzden haftada en az 2 kilo hedefliyorum yarın artıyla gelebilirim ama allahtan saha dışı olmak yokmuş, bu sezon sonunda ilk 2ye gircem kesin bilgi yayalım
Yemek aramiyorum ben de. Mocha icmesem cildirirdim.A AklinYolu1 mesajlarını okudum baklavama tatlıma laf getirmem çok güzel yerim bende hemen toparlarım belki bu yüzden rahatım o konuda da benziyoruz
Cocukla zor ml. Gecmis olsun onunla ilgilenmen lazim tabi ki .İyi geceler kizlar. Bayilmak uzereyim cidden artik. Benim kiz cok zorluyo beni. Cok mizmiz. Hayati boyu aglamadigi kadar agladi zirladi su 3 gundur. Yemiyo icmiyo uyumuyo hicbi seyden memnun degil. Napcagimizi sastik artik. Gelemiyorum kusura bakmayin.
Doğal olmayan şeylere karşıyım. Bknz. Maydanozu fırında kurutma
Gamze estetiği istiyorum ben. Bir deli anıma denk gelirsem :)
Ayni canim malesef hic iyilesme yok. Aksine kotuye gidiyo gibiGecmis olsun canım nasıl oldu kizın mesajları okuyorum da geriden
Ben de uzaktan oylesine okudum. Ama gozum örgünde dahaGitmiyor o yüzden uzaktan okuyorum
Ben dilciyim ama gidemiyorum hepsi örgün bölüm bitirmek için okuyorum işte rastgele bi bölüm
Beeeeen 600 mesaj havada karadaCocukla zor ml. Gecmis olsun onunla ilgilenmen lazim tabi ki .
Kimse gelmiyor sinek avliyoruz bugun.
Sen havada karada 600 mesaji tamamlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?