- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.641
4 mesaji bir mesaj olarak yaziyorsun da ondan. nyx gibi yapAa onu nasi yapiyolarmis ki kaptan. Ay delik mi acicaklar yanaginaa
Ayni canim malesef hic iyilesme yok. Aksine kotuye gidiyo gibi
Ben de uzaktan oylesine okudum. Ama gozum örgünde daha
Beeeeen 600 mesaj havada karada
Sarki sozu yazcam galiba ciddi ciddi.
Tesekkurler kaptancim
Ayyy bende cok üşüdüm bugun eve geldim serildim yattim tv izliyorum
Oh cok severim soguktan eve gelip de keyif yapmayiAyyy bende cok üşüdüm bugun eve geldim serildim yattim tv izliyorum
Her zaman tek tek ugrasamiyorum ya..4 mesaji bir mesaj olarak yaziyorsun da ondan. nyx gibi yap
Bak
La
Va
Ohooo ne yemedim kiBen de gondericem yarin olmazsa kesin pazartesi. Duruma gore.
Gamzeler aslinda bir kusur oradaki bir kasin zayiflamasi sonucu olusuyor. Bunlar delik acmiyorlar tabi ki. Oradaki kasi bir sekilde gucsuzlestiriyorlar , bu da kucuk bir operasyon demek.
Menun nerde mihtar yine ne yedin.
Ben 600 mesaji kassam bir gunde tamamlarim. Cok yavas calisiyorsunuz.Her zaman tek tek ugrasamiyorum ya..
Valla bugün cok fenaydı ayaklarım boyle uyuşuk halaOh cok severim soguktan eve gelip de keyif yapmayi
Doku eksikligi diye biliyodum ben de gamzeyi. Bende var ama kilodan belli olmuyo cogu zamanBen de gondericem yarin olmazsa kesin pazartesi. Duruma gore.
Gamzeler aslinda bir kusur oradaki bir kasin zayiflamasi sonucu olusuyor. Bunlar delik acmiyorlar tabi ki. Oradaki kasi bir sekilde gucsuzlestiriyorlar , bu da kucuk bir operasyon demek.
Menun nerde mihtar yine ne yedin.
Ee internet explorer olmak zor zanaatBen 600 mesaji kassam bir gunde tamamlarim. Cok yavas calisiyorsunuz.
Dur buna da cevap veriyim bi mesaj bi mesajdir
3. Sezon biraz esnek bir yarisma cunku 2 sezon da size bikkinlik geldi. Biraz anlayisli olmak gerek. Kizmam sadece doverim.Ohooo ne yemedim ki
Yaklaşık 4avuc çekirdek desem yeter heralde
Yarin eksiler hayal
Simdi benden olmaz dicem kızacak kaptan
Kilo verdikten sonra belirginlesiyor. Fatma'nin da gamzesi var.Doku eksikligi diye biliyodum ben de gamzeyi. Bende var ama kilodan belli olmuyo cogu zaman
Senden de bekliyorum valla merakla. Hatta belki oncesi sonrasi yaparsin
Pg basakti ama 600 mesaj yazamam dedi gitti.Dur buna da cevap veriyim bi mesaj bi mesajdir
Hatirlamiyorum ben. Sanki bi tane daha basak vardi grupta bi ara ama kimdi hic bilemedim
Kac adim yaptin bugunValla bugün cok fenaydı ayaklarım boyle uyuşuk hala
7770Kac adim yaptin bugun
Ben de yarin artilardayim muhtemelen. Bana da kizma3. Sezon biraz esnek bir yarisma cunku 2 sezonda size bikkinlik geldi. Biraz anlayisli olmak gerek. Kizmam sadece doverim.
Kilo verdikten sonra belirginlesiyor. Fatma'nin da gamzesi var.
Oncesi yok cunku o kiloyu sevmiyordum.
Pg basakti ama 600 mesaj yazamam dedi gitti.
Cetvelle bekliyor olacagim.Ben de yarin artilardayim muhtemelen. Bana da kizma
Evet düğün zamani epey zayiftim su anki halime gore. O zaman meydandaydi
Benim de hic fotografim yok. Cekileni de begenmeyip siliyorum. En cok uzuldugum sey cocugumla fotografimin olmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?