- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.601
55 olsam bile bir haftada toparliyorum ben. Iyi alistim.Ohhh ne guzel iste bak 55 olucam diyon ona gore dagit
36 buyuk geliyor bazen ama kalca hala 92 cm.36 beden icin 54 olmam lazim
Ohh ne guzel 2 cm gider yaza erir55 olsam bile bir haftada toparliyorum ben. Iyi alistim.
36 buyuk geliyor bazen ama kalca hala 92 cm.
Ahh bende cabuk toparlasam cok iyi olurdu55 olsam bile bir haftada toparliyorum ben. Iyi alistim.
36 buyuk geliyor bazen ama kalca hala 92 cm.
ALL StaRlar olarak hepimiz 36 beden olup dukkani kapatacagiz.36 beden icin 54 olmam lazim
10 gun ara sana da iyi gelecek. Arada ye kiz cekinme.Ahh bende cabuk toparlasam cok iyi olurdu60 da takili kaldim
Insallah 36 oluruz hepimizALL StaRlar olarak hepimiz 36 beden olup dukkani kapatacagiz.
10 gun ara sana da iyi gelecek. Arada ye kiz cekinme.
4 mayis oruc ne ara 10 gun olucakALL StaRlar olarak hepimiz 36 beden olup dukkani kapatacagiz.
10 gun ara sana da iyi gelecek. Arada ye kiz cekinme.
Amann ne buyuk ogun.Insallah 36 oluruz hepimiz
Kiz hafta sonlari yiyorum bugun yogurtlu ispanak makarna yedim
Yazdiklarim okunmuyor dimi.4 mayis oruc ne ara 10 gun olucak
Biliyorum 4 mayis gunu orucuz 6 gun ara veriyoruzAmann ne buyuk ogun.
Yazdiklarim okunmuyor dimi.
28 Nisan da bitiriyoruz . 8 Mayista basliyoruz.
Ne kadar olucak ogun kiz ogun ogundur sabahta kahvaltim hep olur 1 yada 2 dilim ekmek te olur daha ne yicem adana miAmann ne buyuk ogun.
Yazdiklarim okunmuyor dimi.
28 Nisan da bitiriyoruz . 8 Mayista basliyoruz.
Iyi geceler gecmis olsun. Benim de feci uykum geliyor bugun. Yarim saate giderim.Ben yatar iyi geceler bogaz agrisi fena oluyor saat 10 gibi zencefil koku kurusu limon kabuklu 2 cubuk tarcin ananas kabugu kaynattim ilik ilk 2 bardak ictim hemen toparlanmam lazim
Oruc seni etkilemez mevhibe sen zaten tek ogun yiyorsun.Biliyorum 4 mayis gunu orucuz 6 gun ara veriyoruzonu dedim tatlim
Ogununde bir sey yokt ama tek tip besleniyorsun sonra vucudun alisiyor. Arada sasirtman lazim. Adana disinda.Ne kadar olucak ogun kiz ogun ogundur sabahta kahvaltim hep olur 1 yada 2 dilim ekmek te olur daha ne yicem adana mi
Etkiliyor canim 3-4 sate canim birseyler yemek istiyorIyi geceler gecmis olsun. Benim de feci uykum geliyor bugun. Yarim saate giderim.
Oruc seni etkilemez mevhibe sen zaten tek ogun yiyorsun.
Latteyi biraktim ya sanirim bes gun surdu. Biri de fireliydi galiba.Etkiliyor canim 3-4 sate canim birseyler yemek istiyor
Canim hareketli olsam yuruyus filan vs yerim ama yok evdeyim yoksa 2-3 gune bir yerim bende az yemeye calisiyorum yoksa soylediklerine harfiyen uymak isterim hatta beni sen yonlendir derimOgununde bir sey yokt ama tek tip besleniyorsun sonra vucudun alisiyor. Arada sasirtman lazim. Adana disinda.
Yok yahu her dedigimi yapma zaten ama kendi capinda sasirtman gerek yoksa uzun sureli duraklama olabilir.Canim hareketli olsam yuruyus filan vs yerim ama yok evdeyim yoksa 2-3 gune bir yerim bende az yemeye calisiyorum yoksa soylediklerine harfiyen uymak isterim hatta beni sen yonlendir derim
Hormon ilacta cabasi sen bana bazen birseyler soyle bu aralar kafa gidikYok yahu her dedigimi yapma zaten ama kendi capinda sasirtman gerek yoksa uzun sureli duraklama olabilir.
Benimki de cok yerinde degil.Hormon ilacta cabasi sen bana bazen birseyler soyle bu aralar kafa gidik
Ağlıyorumama içime içime kaynanamın gözü üstümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?