- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #11.581
Peteğin olduğu odaya koyarsan daha çabuk olur.Ee tepsiye koydum iste hic bi degisiklik olmadi kiz yedi bitirdi cok ince olanlar biraz büzüşüp kuruma belirtisi gosterdi sadece
Bizim yakmiyolar ki kaloriferleri artik aksamdan aksama o da kendini isitmiyo nemli oldugundan iklimimiz olmuyor bencePeteğin olduğu odaya koyarsan daha çabuk olur.
Bende öyle oluyor ama bilemedim
Nemli ortam da malesef canım olmaz o yüzden peteğin olduğu oda demiştim.Bizim yakmiyolar ki kaloriferleri artik aksamdan aksama o da kendini isitmiyo nemli oldugundan iklimimiz olmuyor bence
Ben biraz arastirayim internetten
Yani ya gunes ya firin ya da su yeni moda kurutuculardan demisler meyvelerde falanda bence olur gibi geldi yarin alayim bende son duruma bakarim artikNemli ortam da malesef canım olmaz o yüzden peteğin olduğu oda demiştim.
Bi araştır bakalım illaki bi yöntemi vardır
Al bakalım renk olarak çok değişmezse olmuş demektir bence. Baktın değişiyor pişmiş demektir ye gitsinYani ya gunes ya firin ya da su yeni moda kurutuculardan demisler meyvelerde falanda bence olur gibi geldi yarin alayim bende son duruma bakarim artik
Goz rengi degisiminden gamzeye kadar zamaninda her seyi arastirmistim. Soguk lipoliz tarzim deel.O ney kizz tobe bismillah
Soguk lipoliz yaptircam ben bi denk gelmedi baslayamadimhos bi once bi seans deneyeyimde
Evet ya unutmusum.Biz menu arkadasiydik ya ondan bebem
Gecmis olsun . Bu sene hastaliklardan kurtulamadik .Benim kizin biri ateslendi giremiyorum acile gidebiliriz atesi dusmezse
Nisana girdik kiz.Saol kaptan geçse iyi olur ama geçecek gibi değil çok fena zamanda yakaladı yine
Yuru be ne kiskanicam.Ayyyyyy canımsınkıs- ka-nanlarrr catlasın
Sagol canim benim dolven dusurdu sukur gitmedim acile benim bogaz yanmaya basladi kapiyorum bende sanirimÇok geçmis olsun kuzum insallah hemen iyi olur
Tatlida yukseltiyorTansiyonum dusuk cikti. Tuzlu ayran disinda ne onerirsiniz kizlar. Onu zaten iciyorum.
Onu sen ye mevhibe.Tatlida yukseltiyor
Bana yavastan geciyor ikra benle yatiyor oyle yatagina birakiyorum yarinda meyra ya gecerAh ah geçmiş olsun mevhibe aman dikkat edin diğerine de geçmesin.
Pazara ne kaldi surada.Ben yemem cissss
Ohhh ne guzel iste bak 55 olucam diyon ona gore dagitPazara ne kaldi surada.Yarin yine bir cop torbasi elbise dagitacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?