- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.961
İyi yapmışsın gelmekle.Okulum iyi gidiyor , şu an ara tatildeyiz. Yok spora gitmiyorum ,beslenme düzene girsin de evde ufaktan başlamak istiyorum.Günaydın canım..
Sevindim seni burada gördüğüme, bende iyiyim, ev, iş, çocuklar...aynen devam, bu kilolarla daha cok buralarda gezinirim :))
Birara geldim, gittim, sonra geri geldim...bu yarışmayla ocakta tekrar başladık işte, bakalım bitişte durumlar nasıl olacak?
Okul nasıl gidiyor? Tatildesin sende galiba, spora falan gidiyor musun?
Canım wc vs çıktıysan ve dün çok yediysen farkederEki Görüntüle 2230514 Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.
Hadi bakalım, bende evde yapsam diyorum, spor salonuna gidecek vakit yok maalesef, pazartesi başlasam iyi olur aslında..İyi yapmışsın gelmekle.Okulum iyi gidiyor , şu an ara tatildeyiz. Yok spora gitmiyorum ,beslenme düzene girsin de evde ufaktan başlamak istiyorum.
Bazen yediklerinle birlikte vücut geceye doğru ödem de yapabilir, fazla sıvı tükettiysen ondandır belki. Damacana var mı evde, 5 ya da 10 lt. olanından varsa deneyebilirsin. O zaman doğruluğunu öğrenebilirsinEki Görüntüle 2230514 Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.
Kııız rakibimi spora falan teşvik etme ben yapamıyorum ceza alırsam seni de götürürüm yanımda :)))Hadi bakalım, bende evde yapsam diyorum, spor salonuna gidecek vakit yok maalesef, pazartesi başlasam iyi olur aslında..
Benim tartımda bundan gayet iyi çalışıyor alalı da ben diyeyim 5 sen de 7 yılı geçtiEki Görüntüle 2230514 Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.
Bir durgunluk geldi bana gece gece. Mutfaga gittim, biraz musli ile bir avuc beyaz leblebi +iki avuc Siirt fistigi yedim .
Kimler tanisiyor kimler tanismiyor ben bilmiyorum.
Basak burcuyum benYeni gelenler eski gelenler burclarinizi tekrar yazin. Ben bilsem de sizin yazmaniz onemli.
Ben aslan burcuyum. Sirami savdim.
Eki Görüntüle 2230514 Kızlar aç karnına sabah kilom bu. Ama akşam 71.8 idim bir gecede bu kadar fark olması çok tuhaf geldi .Sizce tartım hatalı mı dijital 2 yıl oldu alalı.
Sabah wc ye çıktım afedersiniz.Ama tartının yerini değiştirmedim hiç.Dün 7 den itibaren sıvı hariç bir şey tüketmedim.Valla evde fayans sadece banyoda var o zaman artık banyoda tartılıyımCanım wc vs çıktıysan ve dün çok yediysen farkeder
Tartının yeri aynı değil ise yani oynattıysan yerinden farkeder
Bozuk olma ihtimali olabilir mi emin değilim
Bende gece tartımımı en az 1 kg fazladır diye süşünüyorum
Amaniiin senin rakibin miydi? Taam taam sözümü geri aldımKııız rakibimi spora falan teşvik etme ben yapamıyorum ceza alırsam seni de götürürüm yanımda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?