ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Gunaydin kizlar ,

Dun kacamak mi desem geceye dogru , iki avuc Siirt fistigi bir avuc beyaz leblebi bir de bir kase musli yedim. Her sey 1/3 latte ile baslamisti aslinda. Ac hissettigimden olsa neyse ama tamamen fiziksel yorgunlugumu ve uykusuzlugumu yemekle kapatmaya calistim.

+200 olarak geldi .Bugun aynen diyetime devamm. Limonlu suyumu iciyorum.

Arkadaslar bugun 6 Subat hedeflerinizi bildirin. Yoksa ben sizin yerinize doldururum.

+ Sena616 ve zinnia tarti resimlerinizi acken bekliyorum.

Duellolar da hatirlansin.

Kilolari yakin yarismacilar birbiriyle eslesti. Yuzdesi daha yuksek olan, KK de herhangi bir gorev verebilir.

Ornek ; kazanan kisi sizi KK icinde istedigi profile ya da konuya gonderme hakkina sahiptir. 18 + konular da dahil. Yazilan mesajin altina istege bagli, "ALL_StaR was here " dusulebilir. Tamamen duello esinizin inisiyatifine bagli.

Kolay gelsin. Iyi olan kazansin.

sekersizcikolata vs A AklinYolu1

T Tarhanacorbasi vs. renklisemsiye

Sarellam vs . pretty_rose

C cizen_bayan vs . @mevhibe ikra meyra tuana

Forever07 vs. MIhtar

Muttapa7555 vs. Sena616

Moon Light vs. kokulusabun

zinnia vs. N naz5403

61 diyelim bana

Günaydııııın topik ahalisiiii
kokulusabun hoşbulduk namıdiğer dedektiifimiz .İyiyim , ara ara aklıma geldiniz şimdi de koşup geldim. Sen nasılsın eylülde mi döndün topiğe
Günaydın canım..
Sevindim seni burada gördüğüme, bende iyiyim, ev, iş, çocuklar...aynen devam, bu kilolarla daha cok buralarda gezinirim :))
Birara geldim, gittim, sonra geri geldim...bu yarışmayla ocakta tekrar başladık işte, bakalım bitişte durumlar nasıl olacak?
Okul nasıl gidiyor? Tatildesin sende galiba, spora falan gidiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…