• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Su dijital tartiya gecsen belki. Yoksa umidim kalmadi. :KK12:
Ben diyecektim tam, sen önce davranmışsın. Dijitalin ölçümü daha hassas olduğundan gramları görebildiğimiz icin daha motive edici oluyor N naz5403 canım..

:nazar::nazar:

İyi geceler..

Yaa Halime diye bir arkadaşım var, geçmişi okuyunca kızdan soğudum yeminle sizin yüzünüzden :KK70::KK70:
Sagdaki Halime. :KK70:
ic3a7imin-yac49flarc4b1-eridi.jpg

Bir kilo veriyorsun , iki kilo aliyorsun. Belirleyici olmuyor. :KK12:
O ibre belirleyici olmadığı için ne kadar verildiği ya da alındığı belli olmuyor zaten.

Bu arada menüleri kontrol edeyim derken kendi menümü yazmayı unutmuşum :))
Hemen şuraya iliştireyim; 30 ocak menüsü
Sabah; 2 dlm yumurtalı ekmek, peynir, zeytin, çay
Akşam; çiftlik kebabı (patlıcan, patates, bezelye ve et karışımı bir sebze yemeği) ayran
Ara; kahve
Tartıdan sonra ekmek yemiş bulundum ama yarından itibaren tamamen bırakıyorum A AklinYolu1

O ibre belirleyici olmadığı için ne kadar verildiği ya da alındığı belli olmuyor zaten.

Bu arada menüleri kontrol edeyim derken kendi menümü yazmayı unutmuşum :))
Hemen şuraya iliştireyim; 30 ocak menüsü
Sabah; 2 dlm yumurtalı ekmek, peynir, zeytin, çay
Akşam; çiftlik kebabı (patlıcan, patates, bezelye ve et karışımı bir sebze yemeği) ayran
Ara; kahve
Tartıdan sonra ekmek yemiş bulundum ama yarından itibaren tamamen bırakıyorum A AklinYolu1
Ben de senin menu nerede diyecektim. Guzel menu aslinda, 50 kilo olsak yumurtali ekmegin gideri var. :KK70:

Yumurtali ekmek icin seettimmm. Ahhh ahh o gunlerin kiymetini bilemedik. :KK70:
Evet yaa, en düşük kilom 57 idi (o zamanda balık etliymişim aslında:)) 57 nerdee 73 nerde
Aaah ah azizim bileydim yermiydim o hamurişlerini :KK53:

Çocuklar evde olduğundan kahvaltıda kaçırdım bu aralar, ama toparlıyorum artık yarindan sonra..
Ben kahvaltida musli yiyorum sab. Hem kabizlik sorununa yariyor , hem de tok tutuyor ama badem sutlu yiyorum ben, bir de sekersiz olacak. Meyveli cinsten degil ya da yulaf ezmesi ve badem icine taze muz, elma at.:KK66:
Evet yaa, en düşük kilom 57 idi (o zamanda balık etliymişim aslında:)) 57 nerdee 73 nerde
Aaah ah azizim bileydim yermiydim o hamurişlerini :KK53:
Cevap veriyorum yerdin / yerdik. :KK70:

Ben kahvaltida musli yiyorum sab. Hem kabizlik sorununa yariyor , hem de tok tutuyor ama badem sutlu yiyorum ben, bir de sekersiz olacak. Meyveli cinsten degil ya da yulaf ezmesi ve badem icine taze muz, elma at.:KK66:

Cevap veriyorum yerdin / yerdik. :KK70:
Yulafla ilgili kötü bir anım var, o yüzden yiyemiyorum hatta eve alamıyorum maalesef :( yoksa güzel kilo verdirir kendisi, deneyimlerimden biliyorum.
Paketli şeylere de pek alışık değilim çocuklar olunca sağlıklı beslensinler diye herşeyi kendim hazırlıyorum. Öyle olunca da yeniyor maalesef bazı şeyler..

Yulafla ilgili kötü bir anım var, o yüzden yiyemiyorum hatta eve alamıyorum maalesef :KK43: yoksa güzel kilo verdirir kendisi, deneyimlerimden biliyorum.
Paketli şeylere de pek alışık değilim çocuklar olunca sağlıklı beslensinler diye herşeyi kendim hazırlıyorum. Öyle olunca da yeniyor maalesef bazı şeyler..
Organik mutlaka vardir musli seklinde bir cesitlerine bak. Yulaf olmasin baska tur olsun ya da sadece ceviz badem olsun blenderdan gecir sutle.

Tabi ki tek tip beslenmek iyi degil. Ben bu hafta yumurtaya basliycam mesela. Donusumlu.

Organik mutlaka vardir musli seklinde bir cesitlerine bak. Yulaf olmasin baska tur olsun ya da sadece ceviz badem olsun blenderdan gecir sutle.

Tabi ki tek tip beslenmek iyi degil. Ben bu hafta yumurtaya basliycam mesela. Donusumlu.
Yulafsız olanı varsa alırım, bi bakayım marketlere.
Yumurta kilo vermek için süper bir yiyecek aslında. Ekmeği bırakabilmemde rolü büyük, gün içinde tok tutuyor çünkü. Bi dene bakalım sende, iyi sonuç alacağından eminim..

Yulafsız olanı varsa alırım, bi bakayım marketlere.
Yumurta kilo vermek için süper bir yiyecek aslında. Ekmeği bırakabilmemde rolü büyük, gün içinde tok tutuyor çünkü. Bi dene bakalım sende, iyi sonuç alacağından eminim..
Benim bir yumurtacim var onun disinda marketten alip yumurta yiyemiyorum. Bu hafta alacagim. :KK53:

Kesinlikle bak. Alternatif bulmak guzel sey.

Bizim pg. onunla zayiflamisti. :KK53:

Back