- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.921
Tamam bakarım mutlaka.Benim bir yumurtacim var onun disinda marketten alip yumurta yiyemiyorum. Bu hafta alacagim.
Kesinlikle bak. Alternatif bulmak guzel sey.
Bizim pg. onunla zayiflamisti.
Tamam bakarım mutlaka.
Şarjım bitmek üzere canım, yarın görüşürüz iyi geceler..
Çayını yap içir ben oğluma öyle içirdim ıhlamurla karışık. İlk benden heveslenmiş aldı sonra acı diye attı ağzından :)) bende çayına ekledim.
Arkadaslar haftalik siralama:
Ilk uce girenler ; tebrikler kizlar.
1: @cizen_bayanHastayim kar kis demiyor ve kilo veriyorrr.
2:sekersizcikolata Ilk geldiginde ayyy ben kiloyu cok yavasss veriyorum demisti ama simdi...
3: @MIhtarMihtar sen de simit yiye yiye zayifladin. Ucunculugu kilpayi benden aldigina cok sevindim.
Eki Görüntüle 2230266
Bir durgunluk geldi bana gece gece. Mutfaga gittim, biraz musli ile bir avuc beyaz leblebi +iki avuc Siirt fistigi yedim .Benim cocuk biraz cins. Cok secici malesef. İcecegine pek ihtimal vermiyorum ama denerim
Eline saglik baskanim tesekkurler
Kimler tanisiyor kimler tanismiyor ben bilmiyorum.Yeni gelen eski yarismacilar hosgeldiniz, enerji ve motivasyon getirdiniz. Ne guzel olmus gelmeniz
Ahaha takılırım sizle aşk olsunYalniz hedefine bir kilo kaldi. Bizi birakacak misin.
Sorma yillik temizlik.
No ceza No kfcHer arkadan konusan senin gibi ortada konussa gulum.
Bence super ikilisiniz.
KFC ye sen.
Marula da iyi alistim.
Ahaha ben yemiştim ama ertesi gun aç yaşadımBiri KFC mi yemiş ne zaman yemiş bana niye vermemiş :)))
Guzel idare ettin bir de 53 le geldin.No ceza No kfchakkımı yeme hem ertesi gun güzel idare ettim :)
Bizim fatma da KFC hayrani.Ahaha ben yemiştim ama ertesi gun aç yaşadımhem durum yedim sayılmaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?