- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.741
A AklinYolu1 yaa dönmüşsün ne güzel göz gezdirirken fark ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni aradım görünce girdimSelammm...
Ooo kimleri goruyorum zeyna hanim siz buralara ugrar miydiniz.
Ahaha sana baskına geldik aç kapıyııNe yapiyorsunuz leeennn tekerrr tekerrr gelinn..
Iyi aksamlar .
T Tarhanacorbasi
Amanın benim rakibim de yeni galiba .. Bugün çok şanslı günün tarhana çorbası çünkü nasıl olsa emziriyorum diye dayandım incirle cevize
Ama sen görürsünnnn
Buraları eksilere boğiciğiiiimmm... Herkese boool eksiler
A AklinYolu1 yaa dönmüşsün ne güzel göz gezdirirken fark ettim
Seni aradım görünce girdim
Sen olmadığında girmedim
Hatta şifremi unutmuştum yav
Yarisma sonu hedefleri de hatirlayalim. 6 haftalik hedefler.imiz
Degistirmek ya da eklemek isteyen var mi?
Forever07
A AklinYolu1
@cizen_bayan
kokulusabun
Muttapa7555
@naz5403
@Moon Light
@Sarellam
@mevhibe ikra meyra tuana
@MIhtar
@sekersizcikolata
T Tarhanacorbasi
@pretty_rose
@renklisemsiye
Eki Görüntüle 2230382
Daha yeni oldugundan normaldir karistirman.Bazen ben bile anlamiyorum ama son hatirlatma deyip bol bol hatirlatma yaparim.Hedeflerin haftalık olduğunu bilmiyordum. Haftaya çarşamabya kadar 57.2 diyorum olur mu dersin
Yarışma sonu hedef de 52
İyi yapmışsın canım valla sevindim seni gördüğüme okulum tatilde 18 şubata kadar ara tatil bilirsin. Ben de tartılmaya korkuyorum yani sürpriz olacak.Yarın tartılıp sabah yazarım sana.Dersler de iyiydi.Doneli 3 hafta oldu sena. Bugun lucky i yerinde basalim dediniz.
Okul nasil gidiyor. Kaccc kilosun anlat.
Cektin gittin mektuplarima cevap vermedin hain zeyna.
Iyi ki geldin hosgeldin.
KuZum çok üzgündün ve çok haksızlığa uğradınDoneli 3 hafta oldu sena. Bugun lucky i yerinde basalim dediniz.
Okul nasil gidiyor. Kaccc kilosun anlat.
Cektin gittin mektuplarima cevap vermedin hain zeyna.
Iyi ki geldin hosgeldin.
Al sana canış modu
Bende tokum hemde ciddi derecede nefes alamayacak kadarAmaninn başkaan şimdi mi ama tokuz ya yanlış şey olmasın
Ciik salt persembe kabul etmem biliyorsun. Simdi tartil yarin sabah da tartil ben ayarlarim .İyi yapmışsın canım valla sevindim seni gördüğüme okulum tatilde 18 şubata kadar ara tatil bilirsin. Ben de tartılmaya korkuyorum yani sürpriz olacak.Yarın tartılıp sabah yazarım sana.Dersler de iyiydi.
O kusla iliskimi kesecegim. Candir o.KuZum çok üzgündün ve çok haksızlığa uğradın
Forumdan çıktım ve hiç girmedim aylarca
Camış moduna bağlayınca geçen ay falan aradım seni bulamadım
Sonra bazı kuşlar seslendi uzaaklardan
Ben kendim geldim damdan düşer gibiCiik salt persembe kabul etmem biliyorsun. Simdi tartil yarin sabah da tartil ben ayarlarim .
Bir ara seslenecektim sana, dedim calisiyordur hic karistirmayayim yarismaya .
O kusla iliskimi kesecegim. Candir o.
Iyi yaptiniz geldiniz. Bosver eski konular eskide kalsin. Su akar yolunu bulur zeyna.
Siz yokken Nirvana'ya erdim de.
Selam ablacım hoşgeldin :)
Hoşgeldin sena :)All star ahalisiii herkese iyi akşamlaaar