- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.581
Insallah:)Bu menü ile vermemen mümkün mü :) kesin geldi 55:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah:)Bu menü ile vermemen mümkün mü :) kesin geldi 55:)
Slm aramıza hoşgeldin:)Slm arkadaslar
Zencefil zerdeçal bal karışımı yapıyorum ben boğaz için. Faranjit olmuşum ben gargara antibiyotik b 12 demir ve d vitamini verdi..Ay valla soguk alginligi ilaclari benim asiri acti istahimi. Yedigimden hicbir sey anlamiyorum ona ragmen surekli bi seyler yeme istegi var. Allahtan tadini alamiyorum diye yemedim pek
Karanfili deneyim canim tesekkur ederim. İsin kotusu bana ilac da vermedi doktor soguk alginligi ilaci verdi sadece. O da bogaz agrima iyi gelmiyor.
Aman aman dur hasta olma.
Ben senin mesaji alintilamayi unutmusum. Gittim doktora bana bi tane soguk alginligi ilaci verdi sadece canim. O da anca istahimi acip uyku yapiyor.
Selam, hosgeldin
Iyi aksamlar.Herkese selamlar. Ben de çok fazlası olmayan ama göbeğinden muzdarip 2019 yazına göbek siz ve 36 beden girmek isteyen biriyim
60.7 kiloyum hiç 50 üstüne çıkmamış biri olarak son 4 yıl içinde evlendim iki tane çocuk yaptım ve bu kilolar üzerime yapıştı. Size katılmak istiyorum . İlk olarak ayran detoksu ile iki günde bir buçuk kilo verdim yani umarım kilo ur sonra bi daha tartılma şansım olmadı çünkü kv evine geldim kahvaltıda ekmek yiyip en son yedi de akşam yemeği yiyorum. Yatmadan yoğurt kürü yapıyorum bir de gün içinde su içmeye özen gösteriyorum.
Buradan ve sizlerden destek bekliyorum
Zerdecalci geldi haaaanniiiimmGrip icin zerdecal diycem sen de yuruuu git isine diyeceksin.
Fatma da zerdecal yazdi. O zencefili de getirmis yaninda.Zerdecalci geldi haaaanniiiimm
Ooo Fatma isi buyutmus O zaman Fatmayla ortaksiniz zerdecal isindeFatma da zerdecal yazdi. O zencefili de getirmis yaninda.
Iyi aksamlar.
Bize katilmak istiyorsan yarin sabah tarti resminle gelebilirsin.
Bir de kurallarimiz ilk sayfada.
Zencefili ondan gordum dun aldim.Ooo Fatma isi buyutmus O zaman Fatmayla ortaksiniz zerdecal isinde
Ilk adimlari atmissin. Boyun kacti ve 6 haftadaki hedef kilon.Okudum kuralları şimdi teşekkür ederim
Bence ikisi ayrılmaz ikili :))Fatma da zerdecal yazdi. O zencefili de getirmis yaninda.
Sana uydum aldim zaten.Bence ikisi ayrılmaz ikili :))
Sen de mi gripsin yoksa?Zencefili ondan gordum dun aldim.
Limonlu su aciktirdi beni ya.
Aramıza hoşgeldinOkudum kuralları şimdi teşekkür ederim
En onemli soruyu sormamissin. Burcu neIlk adimlari atmissin. Boyun kacti ve 6 haftadaki hedef kilon.
Zencefil aroması şahanedir. Evde birsürü baharat var benim baharatları severim. Muskat ve kimyon vazgeçilmezim olsada zerdeçal zencefil mutlaka bulunur evde keyf için bile zencefili çay içebilirim :)Sana uydum aldim zaten.
Henuz degilim , gelip gidiyor.Sen de mi gripsin yoksa?
Aslinda soracaktim tam ama sildim. Yeni gelen arkadaslara toplu yarin sorarim dediydim.En onemli soruyu sormamissin. Burcu ne
Bende baharat çok bacım be istersen bu aralar kakuleye merak sardım dur bakalım :)))Ooo Fatma isi buyutmus O zaman Fatmayla ortaksiniz zerdecal isinde
Guzel kinoali bir pilav yaptim pirincle zerdecal , zencefil ve karabiber attim icine.Zencefil aroması şahanedir. Evde birsürü baharat var benim baharatları severim. Muskat ve kimyon vazgeçirmedim olsada zerdeçal zencefil mutlaka bulunur evde keyf için bile zencefili çay içebilirim :)