• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Herkese selamlar. Ben de çok fazlası olmayan ama göbeğinden muzdarip 2019 yazına göbek siz ve 36 beden girmek isteyen biriyim

60.7 kiloyum hiç 50 üstüne çıkmamış biri olarak son 4 yıl içinde evlendim iki tane çocuk yaptım ve bu kilolar üzerime yapıştı. Size katılmak istiyorum . İlk olarak ayran detoksu ile iki günde bir buçuk kilo verdim yani umarım kilo ur sonra bi daha tartılma şansım olmadı çünkü kv evine geldim kahvaltıda ekmek yiyip en son yedi de akşam yemeği yiyorum. Yatmadan yoğurt kürü yapıyorum bir de gün içinde su içmeye özen gösteriyorum.

Buradan ve sizlerden destek bekliyorum

Ay valla soguk alginligi ilaclari benim asiri acti istahimi. Yedigimden hicbir sey anlamiyorum ona ragmen surekli bi seyler yeme istegi var. Allahtan tadini alamiyorum diye yemedim pek:KK48:

Karanfili deneyim canim tesekkur ederim. İsin kotusu bana ilac da vermedi doktor soguk alginligi ilaci verdi sadece. O da bogaz agrima iyi gelmiyor. :KK51:

Aman aman dur hasta olma. :KK48:

Ben senin mesaji alintilamayi unutmusum. Gittim doktora bana bi tane soguk alginligi ilaci verdi sadece canim. O da anca istahimi acip uyku yapiyor.

Selam, hosgeldin:KK54:
Zencefil zerdeçal bal karışımı yapıyorum ben boğaz için. Faranjit olmuşum ben gargara antibiyotik b 12 demir ve d vitamini verdi..

Gece boğazımın acısı ağrısından uyuyamıyorum. Karanfil çiğneyip iyice sonra yuttunca rahat ettim biraz ağzın yanar ama sabret. İhlamur yap içine de karanfil at. Antiseptik özelliğinden faydalan :)

Herkese selamlar. Ben de çok fazlası olmayan ama göbeğinden muzdarip 2019 yazına göbek siz ve 36 beden girmek isteyen biriyim

60.7 kiloyum hiç 50 üstüne çıkmamış biri olarak son 4 yıl içinde evlendim iki tane çocuk yaptım ve bu kilolar üzerime yapıştı. Size katılmak istiyorum . İlk olarak ayran detoksu ile iki günde bir buçuk kilo verdim yani umarım kilo ur sonra bi daha tartılma şansım olmadı çünkü kv evine geldim kahvaltıda ekmek yiyip en son yedi de akşam yemeği yiyorum. Yatmadan yoğurt kürü yapıyorum bir de gün içinde su içmeye özen gösteriyorum.

Buradan ve sizlerden destek bekliyorum
Iyi aksamlar.

Bize katilmak istiyorsan yarin sabah tarti resminle gelebilirsin. :KK19:

Bir de kurallarimiz ilk sayfada.

Zencefil aroması şahanedir. Evde birsürü baharat var benim baharatları severim. Muskat ve kimyon vazgeçirmedim olsada zerdeçal zencefil mutlaka bulunur evde keyf için bile zencefili çay içebilirim :)
Guzel kinoali bir pilav yaptim pirincle zerdecal , zencefil ve karabiber attim icine. :spor:

Tadina bir kasik baktim, yarin ki yemegim. :KK61:

Back