sabolimmm allahım sanada diğer kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasip etsin allahın izniyle tüm dualarım sizinle allahın izniyle haberlerinizi bekliyorum bu arada kaçıncı kez teyze olacam kk da bilmiyorum ama benim sülalem gittikçe büyüyüp güçlenecek inş. hepinizi kocaman öpüyorumm.
saboli canım hayırlısıyla senden gelecek haberi bekliyorum canım test günün ne zaman tatlım zemuszemus
30 eylül tatlım opuyorumnanaktan
ayyy canım az kalmış inşallah güzel haberler verirsin sizin kadar bende heyecanlıyım ya arkadaşlar dualarım sizlerle:Saruboceq:
inşallah pozitif sonuç alırsın saboli hem bizlere de moral olur bu pozitif sonuçlar
günaydın arkadaşlar inşallah hepinizin bebekleri gelir testleriniz pozitif çıkar herşey güzel olur inşallah
saboomm mavi nasılsınız bakalım??
sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş.... akannehir
heyecan var mı??? delikafadulden
ben bazen unutuyorum aklıma gelince kalbim çarpıyor...kaydirigubbakcemile3
kizlar insallah allahin izniyle hepinizden pozitif sonuclar aliriz
rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah hepiniz hamis olursunuz
kızlar nasıl gidiyor
son 5 gün :ecrin_bebek:
sabolimmm allahım sanada diğer kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasip etsin allahın izniyle tüm dualarım sizinle allahın izniyle haberlerinizi bekliyorum bu arada kaçıncı kez teyze olacam kk da bilmiyorum ama benim sülalem gittikçe büyüyüp güçlenecek inş. hepinizi kocaman öpüyorumm.
kizlar insallah allahin izniyle hepinizden pozitif sonuclar aliriz
rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah hepiniz hamis olursunuz
benim canım sıkkın biraz...bugün okula gittim ve hep ayakta kaldım eğildim büküldüm...çocuklar alışma döneminde olduğu için çok zordu...çokk pişmanım rapor almadığım için...bebişlerime haksızlık ettim..tutmazsa kendimi asla affedememyasakkelimebide okula yürüyerek gidip geldimakannehirtutmazmı acaba :uhm:çok salağım ben dövün beniklava:mafoldumben
kelebek ve saboli siz neler yapıyorsunuz evde?hiç bir iş yapmıyormusunuz?çok pişmanım yaaaaaaamafoldumben
sonuç bekleyen tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlı sonuçları versin. hepimize bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride göstersin. inanın bu bekleyiş hiç bitmeyecek. hergün daha farklı daha tatlı daha endişeli bekleyişleriniz olacak inşallah. kese göründü mü? kalbi attımı?biz Allahın izniyle 13 haftamızı bitirdik ama hergün farklı bir bekleyiş farklı bir endişe oluyor. ama o bile güzel. Allah isteyen herkese ve sizede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın...sonuçlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum...
femalexxx
canım nasılsınn seni gördüğüme sevindim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?