• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

canım benim 3. gün transferiydi. inan ben doktor olmama rağmen burdaki arkadaşlardan daha az bilgiliyim. kaçıncı kalite kaç hücreliydii bilmiyorum ama 3. gün transfer oldu. sormadımda..ilk denememdede öyle olmuştu. her iki denemedede 2 embriyo transfer edildi. ilkinde biri tuttu. bunda nasip ikiside tuttu işte.

Benimkide 3.gün transferi oldu
kaliteleri iyiymiş ama bölünme hızları yavaşmış bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum
fazla bilgi vermediler
sadece fotoğraflarını verdiler miniklerin kaydirigubbakcemile3
inşallah güzel sonuçlar olur

turkbayragi

birde canım bende çok belirgin bir pcos olmamasına rağmen ikisindede OHSS oldum. ikincisi bayağı şiddetliydi. doktorum gebelik gelişirse belirtiler dahada artacak dedi gerçekten 7. gün karnımdaki şişlik ve sıvı arttı ve 11.gün merkeze kontrole giitiğimizde test yaptılar sonu 216 çıktı. karın şişliğim 1-2 haftada geçti. ilk denemde östrojenim 4500 ün üstündeydi ama biz doktorumla çok iyi anlaşıyoruz transfer yapalım dedi yaptı ve çok hafif atlattım gebede kaldım ama işte 9. haftada kalbi durdu.

birde canım bende çok belirgin bir pcos olmamasına rağmen ikisindede OHSS oldum. ikincisi bayağı şiddetliydi. doktorum gebelik gelişirse belirtiler dahada artacak dedi gerçekten 7. gün karnımdaki şişlik ve sıvı arttı ve 11.gün merkeze kontrole giitiğimizde test yaptılar sonu 216 çıktı. karın şişliğim 1-2 haftada geçti. ilk denemde östrojenim 4500 ün üstündeydi ama biz doktorumla çok iyi anlaşıyoruz transfer yapalım dedi yaptı ve çok hafif atlattım gebede kaldım ama işte 9. haftada kalbi durdu.

ohss den bende çok korktum ama çok şükür olmadım pcoslu olmama rağmen
bebeğin için üzüldüm ama bak şimdi yeniden hamilesin şükürler olsun
şu progesteron iğnem bitse artık yer kalmadı yapılacak
birde göbekten var tabi

:emir_bebek:

ben hiç iğne kullanmadım hep fitil olarak verdi doktorum. iğne çok zor oluyordur.

canım biri erkek diğeride erkek gibi dedi doktorum ama önümüzdeki hafta kontrolde tekrar bakacak. ben belki kordonudur dedim ama hemen dopplerle baktı kan akımı saptamayınca kordon değil bu deyiverdi. bebeğin pipisiymiş. hayırlıs olsun sağlıklı doğsunlarda cinsiyetleri hiç önemli değil.

Elbette sağlıklı olmaları önemli olan hayırlı evlat olsunlar inşallah :ecrin_bebek:

Canım özel olmazsa sorabilir miyim hamile olduğunu hissetmiş miydin anneler hissedermişya
yada belirgin belirtin oldu mu göğüsler filan

Bence önemli günleri atlattık
Allaha emanet tatlım sakın kendini üzme olmaz bişiycik merak etme
ben biraz rahatsızım grip gibiyim elim kolum kalkmıyır iş yapamıyorum
tadını çıkarıyorum bu günlerin :icecream:
yemek
meyve
tv
oyun
uyku
ve
duaaa
:Saruboceq:

saboli canım içimi rahatlattın inşallah bişey olmaz....sende dikkat et bence grip filan olayım deme vücudun direncini düşürme....bebişlere iyi bak:emir_bebek::emir_bebek:

yani canım aslında hissettim desem yalan olur çünkü ben o sırada temmuz sıcağı ve su dolu bir karınla cebelleşiyordum. ama transferin 9. günü idrar testi yaptım itiraf ediyorum pozitif çıkmıştı.11. günde kanda bakıldı. ama ben sadece şuna inandım olmazsa dünyanın sonu olmayacak eşim yanımda ve sağsalim . maddi sıkıntımız olmadığı sürece yine deneriz diye olumlu düşündüm.. ama hiç bebeklerimle konuşmadım yada tutunamazlar onları üzmeyeyim diye bir modum olmadı. sıradan davrandım ve sıradan hissettim...

bu arada sonuç bekleyen arkadaşlara ufak bir tavsiye göğüs belirtilerine asla takılmayın derim çünkü gebelikle adet öncesi belirtiler aynı. hiç belirtide olmayabilir...

Anladım canım
aynen hiçbirşey hissetmiyorum
bomboş içim
ama huzurluuu... dünyanın sonu değil nasılsa..
sağlık olsun yeterki
:içelim:

fermalexx rabbim sağ salim kucağına alıp mis kokularını içine çekmeyi nasip etsin inşallah....ay ne güzel bir duygudur kim bilir yaaaa...darısı başımıza....benim sınıfımda var ikiz erkek kardeşler çift yumurta ikizlerymiş çok tatlılardı...hemen aklıma tüp bebek heralde diye geldi...çok şanslı bu anneliği tadanlar yaaa:CüvCüv:

fermalexx rabbim sağ salim kucağına alıp mis kokularını içine çekmeyi nasip etsin inşallah....ay ne güzel bir duygudur kim bilir yaaaa...darısı başımıza....benim sınıfımda var ikiz erkek kardeşler çift yumurta ikizlerymiş çok tatlılardı...hemen aklıma tüp bebek heralde diye geldi...çok şanslı bu anneliği tadanlar yaaa:CüvCüv:

saol canım sadece inançla isteyin kaderimizde varsa mutlaka olur. negatif düşünce ve stress bu işi baştan bitiriyor bence...ama şunuda belirteyim onları USG de seyrederken sanki film seyrediyor gibiyim içimde olduklarına hala bende inanamıyorum..

Anladım canım
aynen hiçbirşey hissetmiyorum
bomboş içim
ama huzurluuu... dünyanın sonu değil nasılsa..
sağlık olsun yeterki
:içelim:

canım benim yakın bir arkadaşım vardı eşide arkadaşımda. ben hamilelik haberimi öğrendiğimde arkadaşın eşielim bir kazada gencecik vefat etti ve işin acısı eşi ikizlerine hamileydi. kızcağız doğudru bebeklerini ama malesef eşi artık yok.
yani rabbim hayırlı yazılar yazsın diyelim her zaman..

Çok güzel bir duygu olsa gerekk :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

canım benim yakın bir arkadaşım vardı eşide arkadaşımda. ben hamilelik haberimi öğrendiğimde arkadaşın eşielim bir kazada gencecik vefat etti ve işin acısı eşi ikizlerine hamileydi. kızcağız doğudru bebeklerini ama malesef eşi artık yok.
yani rabbim hayırlı yazılar yazsın diyelim her zaman..

:çok üzgünüm: ÇOK ÜZÜLDÜM
Allahım sağlık versin :
eşim olmadıktan sonra
hiçbişeyin önemi yok

Back