• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

arkadaşlar ben şimdi çıkmak zorundayım sonuç gününden önce yine görüşürüz. kafanıza takılanlar olursa yazın ben aktif olarak girmesemde misafir olarak hergün sayfanıza bakıyorum. yardımcı olmaya çalışırım. sakin bekleyin hayırlısı diyelim hayırlısı olsun...

arkadaşlar ben şimdi çıkmak zorundayım sonuç gününden önce yine görüşürüz. kafanıza takılanlar olursa yazın ben aktif olarak girmesemde misafir olarak hergün sayfanıza bakıyorum. yardımcı olmaya çalışırım. sakin bekleyin hayırlısı diyelim hayırlısı olsun...

Şeniz güle güle canım Şeniz

Canımm minem sağolsaın tatlım opuyorumnanaktan
Allahım seni sevdiğine kavuştursun inşallah en kısa zamanda
Şeniz

aminn balım amin cümlemizi sevdiklerine kavuştursun inşş bende seni kocaman öpüyorum ballı kaymagım :)

sağol canım benide kattığını düşünerek teşekkür ediyorum

rica ederim bacım teşekküre hiç gerek yok allah gönlünüzdekini versin inş.en önemliside sağlıklı hayırlı evlatlarınızın olması dilegiyle.

bu arada okula yürüyerek gittim geldim egdim kalktım demişsin tatlım hiç kötü düşünme esirgeyen rabbim en iyi şekilde esirger sen gönlünü ferah tut.inş herşey güzel olacak hepiniz için öpüyorum aeo.

herkese hayırlı cumalar...bugün rapor aldım okula gitmedim sırf içim rahat etsin...neyse bugün 7. gün,içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım,umutluyum,endişeliyim çok karışığım....bi yönden zaman hemen geçsin istiyorum,bi yöndende korkuyorum....umut edebilmek bile güzel geliyor,yetiyor bana...sonucu elime aldığım zaman o umudu da kaybetcem...belki bir yıl sonra tekrar deneyebilcem...bunun borcu anca biter çünkü...AH ALLAHIM SEN OL DEDıKTEN SONRA GERıSı YALAN BıLıYORUM YıNEDE ıNSANOĞLUYUZ AFFET KORKUYORUMM...O CENNET KOKULU MELEĞıME KAVUŞTUR BENı TÜM ıSTEYEN KULLARINLA BERABER NE OLUR...O MıNıCıK ELLERıYLE TUTSUN ELLERıMı.GÖĞSÜMDE UYUSUN MIŞIL MIŞIL:ecrin_bebek:ALLAHIM KABUL ET DUALARIMIZI...:Saruboceq:

ah kızlar içimdeki yangını anlatacak kelime bulamıyorum inanın...çok duygusalım doya doya ağlamak geliyor içimdenmafoldumben...sağ kasığım ve belimin sağ tarafı ara ara çok ağrıyor..iyimidir kötümüdür allah bilir artık..aklıma herşey geliyor dış gebelikten tutunda adet ağrısına kadar...akannehir

sonuç bekleyen tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlı sonuçları versin. hepimize bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride göstersin. inanın bu bekleyiş hiç bitmeyecek. hergün daha farklı daha tatlı daha endişeli bekleyişleriniz olacak inşallah. kese göründü mü? kalbi attımı?biz Allahın izniyle 13 haftamızı bitirdik ama hergün farklı bir bekleyiş farklı bir endişe oluyor. ama o bile güzel. Allah isteyen herkese ve sizede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın...sonuçlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum...

Amin sağol canım.Maşallah ikizlerine. :nazar: :nazar:Rabbim kucağına almayı nasip etsin....

sabom kelebekim diğer arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hayırlı cumalar hayırlı günler

İyiyim canım.uzanıyorum sürekli.hasta gibi yatmıyorum ama bu tembellik beni iyice uyşturdu sanırım... mirmirmirmir

herkese hayırlı cumalar...bugün rapor aldım okula gitmedim sırf içim rahat etsin...neyse bugün 7. gün,içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım,umutluyum,endişeliyim çok karışığım....bi yönden zaman hemen geçsin istiyorum,bi yöndende korkuyorum....umut edebilmek bile güzel geliyor,yetiyor bana...sonucu elime aldığım zaman o umudu da kaybetcem...belki bir yıl sonra tekrar deneyebilcem...bunun borcu anca biter çünkü...AH ALLAHIM SEN OL DEDİKTEN SONRA GERİSİ YALAN BİLİYORUM YİNEDE İNSANOĞLUYUZ AFFET KORKUYORUMM...O CENNET KOKULU MELEĞİME KAVUŞTUR BENİ TÜM İSTEYEN KULLARINLA BERABER NE OLUR...O MİNİCİK ELLERİYLE TUTSUN ELLERİMİ.GÖĞSÜMDE UYUSUN MIŞIL MIŞIL:ecrin_bebek:ALLAHIM KABUL ET DUALARIMIZI...:Saruboceq:

ne güzel dua etmişsin.eline ağzına sağlık.ben de kocaman bir Amin... diyorum.
hep böyle pozitif ol.... kaydirigubbakcemile5

sabom azıcık küsmüş bana sanki..... :sinifsinif:
canım sabom ben buralardayım ama laptop benden biraz uzakta mousela ilerliyorum sayfalarda.klavye de uzak kalınca yazmam zor oluyor zorlanıyorum.ama hep buralardayım okuyorum yazılanları.oturduğum zamanlarda da yazıyorum.çok uyuşuk oldum ben ya.hiç enerjim yok gibi....pzartesi de okul var napıcam bakalım....

şuan salya sümük ağlıyorum ben manyakmıyım yaaaaamafoldumbenbu bebek hasreti öldürcek beni ,ne biçim tutkuymuş,nebiçim bi özlemmiş bu böylemafoldumben

rabbim daha fazla bekletmez, hasret çektirmez inşallah.....

mavi sana kızmaya başlaım ama moralini yüksek tut,stres yapma,üzme kendini artık.herşeyi Allaha havale et....Az kaldı .....sabır dile.........rahat ol...........Olacak Allahın izniyle.........

herkese hayırlı cumalar...bugün rapor aldım okula gitmedim sırf içim rahat etsin...neyse bugün 7. gün,içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım,umutluyum,endişeliyim çok karışığım....bi yönden zaman hemen geçsin istiyorum,bi yöndende korkuyorum....umut edebilmek bile güzel geliyor,yetiyor bana...sonucu elime aldığım zaman o umudu da kaybetcem...belki bir yıl sonra tekrar deneyebilcem...bunun borcu anca biter çünkü...AH ALLAHIM SEN OL DEDİKTEN SONRA GERİSİ YALAN BİLİYORUM YİNEDE İNSANOĞLUYUZ AFFET KORKUYORUMM...O CENNET KOKULU MELEĞİME KAVUŞTUR BENİ TÜM İSTEYEN KULLARINLA BERABER NE OLUR...O MİNİCİK ELLERİYLE TUTSUN ELLERİMİ.GÖĞSÜMDE UYUSUN MIŞIL MIŞIL:ecrin_bebek:ALLAHIM KABUL ET DUALARIMIZI...:Saruboceq:

ah kızlar içimdeki yangını anlatacak kelime bulamıyorum inanın...çok duygusalım doya doya ağlamak geliyor içimdenmafoldumben...sağ kasığım ve belimin sağ tarafı ara ara çok ağrıyor..iyimidir kötümüdür allah bilir artık..aklıma herşey geliyor dış gebelikten tutunda adet ağrısına kadar...akannehir

şuan salya sümük ağlıyorum ben manyakmıyım yaaaaamafoldumbenbu bebek hasreti öldürcek beni ,ne biçim tutkuymuş,nebiçim bi özlemmiş bu böylemafoldumben
Mavi opuyorumnanaktan
canım içindekileri yansıtman aslında güzel hoşuma gidiyor
sakın içine atma
belli etmesemde bende endişeleniyorum zaman yaklaştıkça
ama elden bişey gelmiyor
yapabileceğimiz tek şey dua etmek
için sıkıldıkça rahatlamak için bişeyler yap mutlakaka çıkar aklından

opuyorumnanaktan
sabom azıcık küsmüş bana sanki..... :sinifsinif:
canım sabom ben buralardayım ama laptop benden biraz uzakta mousela ilerliyorum sayfalarda.klavye de uzak kalınca yazmam zor oluyor zorlanıyorum.ama hep buralardayım okuyorum yazılanları.oturduğum zamanlarda da yazıyorum.çok uyuşuk oldum ben ya.hiç enerjim yok gibi....pzartesi de okul var napıcam bakalım....

:kedi:
küser miyim hiç aşkolsun :utangac:
ama buralarda olmak dertleşmek iyi geliyor nebileyim
bende tek elle yazıyorum yatarak kaydirigubbakcemile3
günler çok çabuk geçti ama sanki dünden beri çivilendi saatler geçmiyor
akannehir

kızlar iyiki varsınız iyiki...ben pazartesi yapcam galiba idrar testini...tabii cesaret edebilirsem...bu arada ben oturarak giriyorum internete bazen ufak yürüyüşler yapıyorum evde...bence o kadar abartmaya gerek yok olacağı varsa biz ne yapsak boş allaha havale ettim ben...rabbim büyük ya o bizim ne kadar uğraşıp istediğimizi biliyor boş çevirmez inşallah bu sefer...tabi içiniz öyle rahat ediyosa orası ayrı...ben sadece dün okula gittiğim içn pişmanım ama ne yapayım oldu bi kere:sinifsinif:

kızlar iyiki varsınız iyiki...ben pazartesi yapcam galiba idrar testini...tabii cesaret edebilirsem...bu arada ben oturarak giriyorum internete bazen ufak yürüyüşler yapıyorum evde...bence o kadar abartmaya gerek yok olacağı varsa biz ne yapsak boş allaha havale ettim ben...rabbim büyük ya o bizim ne kadar uğraşıp istediğimizi biliyor boş çevirmez inşallah bu sefer...tabi içiniz öyle rahat ediyosa orası ayrı...ben sadece dün okula gittiğim içn pişmanım ama ne yapayım oldu bi kere:sinifsinif:

Benim hiç cesaretim yok teste :umursamaz: :sinifsinif:

Back