lk Gz arm Bir taneme..

Rabbim emeklerinizin KarşIlIğINDa YÜZÜnÜzü GüLDürsüN inŞALAHHHH
balloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aminnn opuyorumnanaktan
transferden sonra 4 gün kullandım
fisfisfis

günaydın arkadaşlar inşallah hepinizin bebekleri gelir testleriniz pozitif çıkar herşey güzel olur inşallah

kelebekim sabom casperım nasılsınız bakalım bekleme süreci nasıl gidiyor hayırlısıyla en güzel haberler sizden gelecek ALLAHIN izniyle inşş dualarım sizlerle kızlar

günaydın arkadaşlar inşallah hepinizin bebekleri gelir testleriniz pozitif çıkar herşey güzel olur inşallah
Eylülcüm sağolsaın canım amin inşallah :Saruboceq:
kelebekim sabom casperım nasılsınız bakalım bekleme süreci nasıl gidiyor hayırlısıyla en güzel haberler sizden gelecek ALLAHIN izniyle inşş dualarım sizlerle kızlar
Pinkim inşallah canımbenim
zaman ne çabuk geçmiş 6 gün kalmış teste
sen neler yapıyosun tatlım nezaman başlıyır tedavin
Şeniz

Amin....teşekkür ederiz..... a.s.

İnşallah pinkim....
Ben iyiyim.puzzle yapıyorum.film izliyorum,uzanıyorum,uyuyorum.zaman doldurmaya çalışıyorum... kaydirigubbakcemile2

saboomm mavi nasılsınız bakalım??
sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş.... akannehir

heyecan var mı??? delikafadulden
ben bazen unutuyorum aklıma gelince kalbim çarpıyor...kaydirigubbakcemile3

saboomm mavi nasılsınız bakalım??
sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş.... akannehir

heyecan var mı??? delikafadulden
ben bazen unutuyorum aklıma gelince kalbim çarpıyor...kaydirigubbakcemile3

evet ya çok az kaldıııııııı :kedi:
heycan şimdilik yok ama test günü yaklaştıkça bende tutamıyorum kendimiiiiiii
delikafadulden

kizlar insallah allahin izniyle hepinizden pozitif sonuclar aliriz
rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah hepiniz hamis olursunuz

sabolimmm allahım sanada diğer kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasip etsin allahın izniyle tüm dualarım sizinle allahın izniyle haberlerinizi bekliyorum bu arada kaçıncı kez teyze olacam kk da bilmiyorum ama benim sülalem gittikçe büyüyüp güçlenecek inş. hepinizi kocaman öpüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…