• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

sabolimmm allahım sanada diğer kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasip etsin allahın izniyle tüm dualarım sizinle allahın izniyle haberlerinizi bekliyorum bu arada kaçıncı kez teyze olacam kk da bilmiyorum ama benim sülalem gittikçe büyüyüp güçlenecek inş. hepinizi kocaman öpüyorumm.

Canımm minem sağolsaın tatlım opuyorumnanaktan
Allahım seni sevdiğine kavuştursun inşallah en kısa zamanda
Şeniz

ayyy canım az kalmış inşallah güzel haberler verirsin sizin kadar bende heyecanlıyım ya arkadaşlar dualarım sizlerle:Saruboceq:

saboomm mavi nasılsınız bakalım??
sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş.... akannehir

heyecan var mı??? delikafadulden
ben bazen unutuyorum aklıma gelince kalbim çarpıyor...kaydirigubbakcemile3

ben heyecandan ölebilirim yaaaaaaaaaa..akannehirçokda endişeliyim:uhm::uhm:

kızlar nasıl gidiyor
son 5 gün
:ecrin_bebek:

benim canım sıkkın biraz...bugün okula gittim ve hep ayakta kaldım eğildim büküldüm...çocuklar alışma döneminde olduğu için çok zordu...çokk pişmanım rapor almadığım için...bebişlerime haksızlık ettim..tutmazsa kendimi asla affedememyasakkelimebide okula yürüyerek gidip geldimakannehirtutmazmı acaba :uhm:çok salağım ben dövün beni:oklava:mafoldumben

sabolimmm allahım sanada diğer kardeşlerimede hayırlı evlatlar nasip etsin allahın izniyle tüm dualarım sizinle allahın izniyle haberlerinizi bekliyorum bu arada kaçıncı kez teyze olacam kk da bilmiyorum ama benim sülalem gittikçe büyüyüp güçlenecek inş. hepinizi kocaman öpüyorumm.

sağol canım benide kattığını düşünerek teşekkür ediyorum

kelebek ve saboli siz neler yapıyorsunuz evde?hiç bir iş yapmıyormusunuz?çok pişmanım yaaaaaaamafoldumben

benim canım sıkkın biraz...bugün okula gittim ve hep ayakta kaldım eğildim büküldüm...çocuklar alışma döneminde olduğu için çok zordu...çokk pişmanım rapor almadığım için...bebişlerime haksızlık ettim..tutmazsa kendimi asla affedememyasakkelimebide okula yürüyerek gidip geldimakannehirtutmazmı acaba :uhm:çok salağım ben dövün beni:oklava:mafoldumben

kelebek ve saboli siz neler yapıyorsunuz evde?hiç bir iş yapmıyormusunuz?çok pişmanım yaaaaaaamafoldumben

Bence önemli günleri atlattık
Allaha emanet tatlım sakın kendini üzme olmaz bişiycik merak etme
ben biraz rahatsızım grip gibiyim elim kolum kalkmıyır iş yapamıyorum
tadını çıkarıyorum bu günlerin :icecream:
yemek
meyve
tv
oyun
uyku
ve
duaaa
:Saruboceq:

femalexxx
canım nasılsınn seni gördüğüme sevindim
opuyorumnanaktan

sonuç bekleyen tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlı sonuçları versin. hepimize bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride göstersin. inanın bu bekleyiş hiç bitmeyecek. hergün daha farklı daha tatlı daha endişeli bekleyişleriniz olacak inşallah. kese göründü mü? kalbi attımı?biz Allahın izniyle 13 haftamızı bitirdik ama hergün farklı bir bekleyiş farklı bir endişe oluyor. ama o bile güzel. Allah isteyen herkese ve sizede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın...sonuçlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum...

sonuç bekleyen tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlı sonuçları versin. hepimize bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleride göstersin. inanın bu bekleyiş hiç bitmeyecek. hergün daha farklı daha tatlı daha endişeli bekleyişleriniz olacak inşallah. kese göründü mü? kalbi attımı?biz Allahın izniyle 13 haftamızı bitirdik ama hergün farklı bir bekleyiş farklı bir endişe oluyor. ama o bile güzel. Allah isteyen herkese ve sizede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın...sonuçlarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum...

Haklısın canım bekleyişler hiç bitmiyor :emir_bebek:
Allahım hayırlı sonuçlar nasip etsin
:Saruboceq:

femalexxx
canım nasılsınn seni gördüğüme sevindim
opuyorumnanaktan

iyiyim canım Allaha şükür. kusmalarım daha azaldı yavaş yavaş dah iyiye gidiyoruz. 13 haftamız ve dolayısıyla 1.trimester bitti. ama hep endişeliym. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımızıda alacağız miniklerimizi...sizin güzel sonuçlarınızı bekliyorum.

tehlikeli dönem geçmiş çok şükür
sağlıkla kucağına alırısın inşallah

blast transferimiydi seninki tatlım vaktin varsa biraz bahseder misin

canım benim 3. gün transferiydi. inan ben doktor olmama rağmen burdaki arkadaşlardan daha az bilgiliyim. kaçıncı kalite kaç hücreliydii bilmiyorum ama 3. gün transfer oldu. sormadımda..ilk denememdede öyle olmuştu. her iki denemedede 2 embriyo transfer edildi. ilkinde biri tuttu. bunda nasip ikiside tuttu işte.

Back