• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk Gz arm Bir taneme..

sabom Allah a emanet olun sen de bebişlerin de... inşallah sıkıca tutunurlar canım sana.....

ben bir kaç gün giremeyebilirim......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah biz de yavrularımıza kavuşuruz.............

selam kızlar mübarek cuma günümüz hayırlı olsun transferleeriniz hayırlı olsun göbişlerinize bebişler konsun kızlar inşş hayırlısıyla bebişlerinizle gelin inşş

evet pinkinde dedigi gibi bu mubarek gunde insallah bebekleriniz size tutunurlar
allah yardimciniz olsun

Sabomm şuan bebişleriii ilee beraberrrrrrrr:dance::dance:canımm dualarım seninleeee eve gelince mutlaka yazzz

Transferiniz hayirli olsun Butterfly´s ve Seboli ...
Dualarim sizlerle .. Insallah müjdeli haberlerle gelirsiniz .. Şeniz

kızlar dinleniyorsunuz sanırım dinlenin aferim ama arada gelin yazın olurmu canlarım merak ederiz biz

hadi hakkinda hayirlisi canim
ins sana simsiki tutunurlar

saboli canım hayırlı olsun..inşalllahhhh sana tutunurlar..pozitif sonucu yazarsın inşş....

herkese iyi bayramlaaaaaaaaaaaarrrrrkaydirigubbakcemile2

kızlar cuma günü transferim yapıldı...3 tane embriyo transfer edildi...nasıl bekliycem bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı artık....saboli ve kelebek sizinde transferleriniz hayırlı olsun....rabbim bizede bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

merhaba kızlar ben geldim.............. kaydirigubbakcemile2
sabom transferin hayırlı olsun.:nazar:
mavi senin de hayırlı olsun......:nazar:
ben iyiyim çok şükür.gün sayıyorum......:nazar:

sabomm nerdesinn nan hadii gelllllll

sabom evine gelmişsin çok şükür
ne kadar güzel hepiniz gün sayıyosunuz
inşallah bu emeklerinizin karşılığınıda alırsınız
Rabbim yardımcınız olsun
hepinize pozitifi görmeyi nasip etsin
sizinle birlikte benimde içim kıpır kıpır
heyecan dorukta valla

hepinz dualr etmişsiniz hep yanımızda oldunuz kızlar Şeniz
Allahım hepimize en kısa zamanda yaşatsın anneliği inşallah
:Saruboceq:

herkese merhaba...bugün 5. gün...düşünüyorumda bize bu umudu veren rabbime şükretmek geliyor içimden,tutmasa bile birdaha deneyebilirim...umudum var sonuçta....ya o umut da olmasaydı?ne yapardım allahım....bir yöndende bu kadar şeye nasıl dayanabildiğimede şaşırıyorum...bir düşük,bir dış gebelik..dış gebelik sonucu 5-6 sat süren bir ameliyat...bu ameliyat sonucu tüp bebekten başka çarem olmadığını öğrenişim..en son bana söylemişler ne acıydı allahım...sonra sağ tüpümün su toplaması sonucu bir ameliyat daha...bir başarısız tüp bebek denemesi...hayatımın diğer alanlarındaki problemleri saymıyorum tabii...gerçi herkes bişeyler yaşıyor dört dörtlük hayatı olan yok....yinede halime şükrediyorum dermansız dertlere düşürmesin güzel rabbiiiiiimmm....:Saruboceq:

herkese merhaba...bugün 5. gün...düşünüyorumda bize bu umudu veren rabbime şükretmek geliyor içimden,tutmasa bile birdaha deneyebilirim...umudum var sonuçta....ya o umut da olmasaydı?ne yapardım allahım....bir yöndende bu kadar şeye nasıl dayanabildiğimede şaşırıyorum...bir düşük,bir dış gebelik..dış gebelik sonucu 5-6 sat süren bir ameliyat...bu ameliyat sonucu tüp bebekten başka çarem olmadığını öğrenişim..en son bana söylemişler ne acıydı allahım...sonra sağ tüpümün su toplaması sonucu bir ameliyat daha...bir başarısız tüp bebek denemesi...hayatımın diğer alanlarındaki problemleri saymıyorum tabii...gerçi herkes bişeyler yaşıyor dört dörtlük hayatı olan yok....yinede halime şükrediyorum dermansız dertlere düşürmesin güzel rabbiiiiiimmm....:Saruboceq:

Canım sakın şimdi bunları düşünme
tadını çıkar ve güzel olacağını umut et olur mu :1hug:
nasılsın bugün
neler hissediyosun
opuyorumnanaktan

canım sabolicim sağol bitanem yaa....bugün hiçbişey hissetmiyorum...sadece arada bir kasık ağrısı oluyor o kadar....sende ne var ne yok?belirti arıyorum ama bulamıyorum....inşallah olur bu sefer yaaa:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

canım sabolicim sağol bitanem yaa....bugün hiçbişey hissetmiyorum...sadece arada bir kasık ağrısı oluyor o kadar....sende ne var ne yok?belirti arıyorum ama bulamıyorum....inşallah olur bu sefer yaaa:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

arada ağrıları m oluyor ama ilaçlardandır
fazla dinlemiyorum kendimi
:hulya:

kızlar ne yiyip içiyorsunuz?ben sabah akşam ikişer kaşık pekmez içiyorum,ananas,kabak çekirdeği,kivi yiyorum.bol su içip meyve sebze tüketmeye çalışıyorum...süt içiyorum...allaha şükür kabız filan olmadım...2-4 günler arası tutunma gerçekleşiyomuş diye duydum...şimdi bizimkiler tutunduysa tutundu...tutunmadıysa ne yapsak boş mu acaba?çok korkuyorum neolur beni bırakmayın bebişlerim:ecrin_bebek:

ben iyiyim merak etmeyin. malesef yaptığım yediğim onca şeye rağmen embriyolarım yine orta kalite oldular...
bölünmeleri iyiydi ama yine etrafında atık parçacıklar oluştu...ve donduramadık malesef.4 tane transfer edildi.2 gündür ayaklarım üşüyor.ben de ara ara üşüyorum sonra birden ateş basıyor...kasıklarım ağrıyor.adet olucak gibiyim....
işte bilmiyorum ya.....bugün 5. günüm.....

sen naptın sabom? embriyoların nasıldı? kaç hücreliydi?test ne zaman?

ben ananas yemiyorum.bayağı araştırdım en son bir sitede kan sulandırıcı kullananların yememesi gerektiğini ilaçla etkileşim yapıp alerji yapabileceğini okudum.vazgeçtim.bence kabak çekirdeğini de artık bırak...
ben de meyve yiyorum, 2-3 kuru kayısı, bol su içiyorum ve bir öğün et yemeye çalışıyorum...

ben bugün 3 günlük rapor aldım canım....pazartesi de öğlenciyim.....öğlene kadar sonucum çıkar herhalde.....

ben iyiyim merak etmeyin. malesef yaptığım yediğim onca şeye rağmen embriyolarım yine orta kalite oldular...
bölünmeleri iyiydi ama yine etrafında atık parçacıklar oluştu...ve donduramadık malesef.4 tane transfer edildi.2 gündür ayaklarım üşüyor.ben de ara ara üşüyorum sonra birden ateş basıyor...kasıklarım ağrıyor.adet olucak gibiyim....
işte bilmiyorum ya.....bugün 5. günüm.....

sen naptın sabom? embriyoların nasıldı? kaç hücreliydi?test ne zaman?

kelebeim önemli olan rabbimin ol demesi..
bana fazla bilgi vermediler
kaliteleri iyiymiş ama bölünme hızları yavaşmış bu nedemek ?:uhm:

3tane transfer ettiler
fotolarını verdiler
bide kalan embriyoların durumunu öğrenebilirmiyim acaba hastaneyi arasam
:uhm:

benimde dondurulmuşum yokmuş şimdi aradım..dondursalardı haber verirlerdi dediler...nasıl bi iş anlamadım...dondurulmayıncada haber vermeleri gerekmiyomu yaaa?hayret bişey....

elevit
fraxiparine kan sulandıcı iğne
tetradox (4gün)
prednol (4gün)
glifor
crinone jel
cyglo prognova
prognex iğne

ya kelebek test günün pazartesi mi?benim çarşamba günü 12. gün oluyor acaba bendemi pazartesi yaptırsam...delikafaduldensaboli senin ne zaman test günün?:uhm:

folic plus
claxen kan sulandırıcı iğne (hamiş kalırsam doğuma kadar devam)
prednol (ben bunu puregona başladığımdan beri içiyordum dün son kez içtim)
coraspirin
crinone jel

ne çok ilaç kullanıyorsun.herşeyi anladım da antibiyotik neden?

Back