- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
sabom Allah a emanet olun sen de bebişlerin de... inşallah sıkıca tutunurlar canım sana.....
ben bir kaç gün giremeyebilirim......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah biz de yavrularımıza kavuşuruz.............
selam kızlar mübarek cuma günümüz hayırlı olsun transferleeriniz hayırlı olsun göbişlerinize bebişler konsun kızlar inşş hayırlısıyla bebişlerinizle gelin inşş
evet pinkinde dedigi gibi bu mubarek gunde insallah bebekleriniz size tutunurlar
allah yardimciniz olsun
Sabomm şuan bebişleriii ilee beraberrrrrrrr:dance::dance:canımm dualarım seninleeee eve gelince mutlaka yazzz
Transferiniz hayirli olsun Butterfly´s ve Seboli ...
Dualarim sizlerle .. Insallah müjdeli haberlerle gelirsiniz .. Şeniz
kızlar dinleniyorsunuz sanırım dinlenin aferim ama arada gelin yazın olurmu canlarım merak ederiz biz
hadi hakkinda hayirlisi canim
ins sana simsiki tutunurlar
saboli canım hayırlı olsun..inşalllahhhh sana tutunurlar..pozitif sonucu yazarsın inşş....
herkese iyi bayramlaaaaaaaaaaaarrrrrkaydirigubbakcemile2
kızlar cuma günü transferim yapıldı...3 tane embriyo transfer edildi...nasıl bekliycem bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı artık....saboli ve kelebek sizinde transferleriniz hayırlı olsun....rabbim bizede bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
merhaba kızlar ben geldim.............. kaydirigubbakcemile2
sabom transferin hayırlı olsun.
mavi senin de hayırlı olsun......
ben iyiyim çok şükür.gün sayıyorum......
sabomm nerdesinn nan hadii gelllllll
sabom evine gelmişsin çok şükür
ne kadar güzel hepiniz gün sayıyosunuz
inşallah bu emeklerinizin karşılığınıda alırsınız
Rabbim yardımcınız olsun
hepinize pozitifi görmeyi nasip etsin
sizinle birlikte benimde içim kıpır kıpır
heyecan dorukta valla
hepinz dualr etmişsiniz hep yanımızda oldunuz kızlar Şeniz
Allahım hepimize en kısa zamanda yaşatsın anneliği inşallah :Saruboceq: