Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım benim yaa
gelicek inşallah bu sefer meleklerimiz
inşallah sabom :Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey::sm_cool:Sabommmmmm canımmmm harikaa birhaberrr buuuu oleyyyyyyy sabomm herşeyy Allahın izniyleee güzell gelişiyorrrr.Daha öncedende söylediğimm gibiiii tutucakkk bebişlerinnn hemde ikizzzzzzz:teytey::teytey::teytey:
hayırlısı olur inşaAllah ikiz üçüz bebeklerin gelsin sağlıkla cnm opuyorumnanaktan
Rabbim isteyen herkese de, sağlıklı evlatlar nasip eder inşaAllah :Saruboceq:
sabooom maşallah yumoşlarınıza canım benim hayırlısıyla anne olucaksınız inşş
sabom çok şükür kurtuldun canım....
ben zaten senden bu kadar yumoş bekliyordum.pcolu olunca pek 20 den aşağı yumoş olmuyor.ben de aynı dertten muzdaribim..... :bbo:
maşallah canım çok güzel döllenmişler......İnşallah çok güzel sağlıklı embriyoların olur göbüşüne sıkıca tutunur..... :CüvCüv: :ecrin_bebek:
tabii benim de...... kaydirigubbakcemile3
sabom canım gözünaydın tatlım inşallah hayırlı haberler verirsin yine bizlere senin adına çok sevindim hayatım.
saboli ve kelebeğim maşallah yarışmı yaptınız kız 20 lerde yumoşlar kalitelilerde iyi çok şükür toplama işini atlatmışsınız darısı transfere inşallah bir tutunurlar pir tutunurlarda 9 ay boyunca ikizleriniz sizleri bırakmazlar canlarım. allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsunnnnn
gunaydin kizlar takipteyim sizi
galiba sizin transferde ayni gun olucak ne guzel ya valla
hadi bakalim beraberde halay cekicez
kızlar hadi hayırlısı gitgide yaklaşıyosunuz bebişlerinize yumoşlarda iyi döllenmelerde iyi maşallah blünmelerde tamamlanacak hayırlısı ile. ayyyyyyyyyy az kaldı kızlar ha gayret bakalımikinizin halayını birden çekecez inşallah.
mavi her şede bir hayır vardır canım. bünyen kaldırmad demekki dur bakalım gün doğmadan neler doğar dualarım sizlerle kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısıyla al gel bebişlerini tatlım sende saboda inşş
napsınlar annesi bölünmeye çalışıyorlardır..... kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
o dündü yavvv yeni mi gördün... kaydirigubbakcemile3