lk Gz arm Bir taneme..

ya evet var aslında....... delikafadulden :kedi:
hayırlısı olsun.... :CüvCüv: :ecrin_bebek:

sabom Allah a emanet olun sen de bebişlerin de... inşallah sıkıca tutunurlar canım sana.....

ben bir kaç gün giremeyebilirim......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah biz de yavrularımıza kavuşuruz.............

selam kızlar mübarek cuma günümüz hayırlı olsun transferleeriniz hayırlı olsun göbişlerinize bebişler konsun kızlar inşş hayırlısıyla bebişlerinizle gelin inşş

evet pinkinde dedigi gibi bu mubarek gunde insallah bebekleriniz size tutunurlar
allah yardimciniz olsun

Sabomm şuan bebişleriii ilee beraberrrrrrrr:dance::dance:canımm dualarım seninleeee eve gelince mutlaka yazzz

Transferiniz hayirli olsun Butterfly´s ve Seboli ...
Dualarim sizlerle .. Insallah müjdeli haberlerle gelirsiniz .. Şeniz

kızlar dinleniyorsunuz sanırım dinlenin aferim ama arada gelin yazın olurmu canlarım merak ederiz biz

kızlar ben geldimm
dün transfer için aradılar öğlenden sonra kesinleşecek dediler gittim
embriyoların durumu çok iyiymiş ama yavaş yavaş bölünüyorlarmış bu iyi bişeymi bilmiyorum ama hayırlısı olsun
3 minik yeerleştirildi
şimdi yine kayınvaldedeyim
hepinizi çok öpüyorummmm
kelebeğim sende Allaha emanet ol bebişlerinle tatlım
opuyorumnanaktan

hadi hakkinda hayirlisi canim
ins sana simsiki tutunurlar

saboli canım hayırlı olsun..inşalllahhhh sana tutunurlar..pozitif sonucu yazarsın inşş....

kızlar cuma günü transferim yapıldı...3 tane embriyo transfer edildi...nasıl bekliycem bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı artık....saboli ve kelebek sizinde transferleriniz hayırlı olsun....rabbim bizede bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

merhaba kızlar ben geldim.............. kaydirigubbakcemile2
sabom transferin hayırlı olsun.
mavi senin de hayırlı olsun......
ben iyiyim çok şükür.gün sayıyorum......

herkese merhaba bugün transferin 4. günü....3 gündür bel ağrılarım vardı ve kasığıma batıyomuş gibi oluyordu...bugün geçti...saboli ve kelebek sizin nasıl geçiyor?:hulya:

kızlar ben evimdeyim şükürler olsun

dinleniyorum ve gün sayıyorum
opuyorumnanaktan

sabom evine gelmişsin çok şükür
ne kadar güzel hepiniz gün sayıyosunuz
inşallah bu emeklerinizin karşılığınıda alırsınız
Rabbim yardımcınız olsun
hepinize pozitifi görmeyi nasip etsin
sizinle birlikte benimde içim kıpır kıpır
heyecan dorukta valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…