• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk birlikteliin acsz ve kansz olmas normal mi??

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

aci hissetmemenizin sebebi,rahat olmanizdan kaynaklanmistir.bunu bir doktor sitesinde okumustum ne kadar kendini kasarsan o kadar aci hissedersin,ama rahat hissedersen pek aci duyulmaz.tabi ilk iliskide acinin azda duyulmasi olabilir,normal bir durum sonucta.su kan gelme meselesi de, herkeste olmayan bisey.bende de kanama olmadi,sadece pembemsi bir siviydi...

kızlık zarınız esnek yani ortası normalinden geniş esnek kızlık zarı..kanamaz acımaz...pembe sıvıda gelse oda kızlık zarının esnek olmasıdır sayın royem.cünkü normal bir kızlık zarında koyu deil fakat ciddi bir kanama olur adetin baslangıcındaki pembe gibi

Eğer kendini kasmadıysan ve rahatsan acımaması normal. Zaten normal olanı a bu. Ama çevrede herkes aman şöyle kötü böyle acılı dediği için hep bir acı duyulması bekleniyor aksi olursa acayipmiş gibi oluyor vajinismusun nedenleri de hep çevreden gelen ön yargılar sen çok şanslısın bunu dert etmemen tam tersi mutlu olman gerekir. Kan konusunda da dediğin gibi esnek olabilir. Mesela benim ilk ilişkide gelmedi balayından döndükten sonraki ilişkimizde geldi o da çok az. Bunları kafana takma canımm...

Arkadaslar,
Ben de yarin izmir de bir Kadin dogum uzmanina gidecegim..Erkek arkadasimdan ayrildigim icin bu kizlik kafamda acayip bir soru isareti uyandiriyor..Bir keresinde vajinal salgiyla birlikte acik pembe renkli bir kan gelmisti yatakta dogrulunca cok cok az miktardaydi..sonra erkek arkadasima sordugumda lavaboya gitmemi istedi..Gittigimde peceteye suruntu seklinde kan vardi.ama erkek arkadasim kizligima bir sey olmadigini olmasi icin hepsinin girmesi gerektigini soyledi..sonradasinda da aramizda yine tam anlamiyla bir iliski olmadi zaten..Acaba esnek midir?! umarim olmamistir..Cunku suanda cok guzel giden bir birlikteligim var ve Ben ona hayatimda daha once kimsenin olmadigini soyledim..

Back