• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lk birlikteliin acsz ve kansz olmas normal mi??

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Biraz rahatladım ama gene de merak ediyorum yırtıldı mı yoksa hala orda mı diye:))) Bi doktora gidicem inşallah fırsat bulunca.

canım bence normaldır halk arasında bu olayı o kadara bartıyorlar ki artık guluyorum ben cok komık gelıyor sankı bıçakla kesıyorsun oyle bı kan gelmesı gerk ve oyle bı acı duyuyorsun ki insanları ilk gece denilen o aptal korkularla telaşlandırıp psikolojilerıonı bozuyorlar ben de yenı evliyim ama ne kan geldı ne de bır acı hısstettım sadece bıraz korkmuştum ama o bıle gereksızmiş ve herşey normaldı ustelık eşim ne kanın ne de acının lafını sozunu yaptı sormadı bıle o da öğretmen ve cok bılınçlı bır ınsan bence normaldır senınkıde boşuna endışelenme

evt canım aynı durum benim de başıma geldi hemde nokta farksız yani ilişkimde ne bir kanama ne bir acı hiçbirşey olmadı sen gibi bende çekindim hatta ağladım :( ama hiç jinekoloğa gitmedim kadın hastalıklarına gittiğimde dr.a ilişki sırasında bazen fazla acı oluyor zarda yırtılma olmadı bunun sebebi bu olabilirmi dedim hiç birşey demedi bana evleneli 2 yıl oluyor hala benim kafama takılıyor ve jinekologa gitmeyi düşünüyorum bende kendimce herkesin normal benimmi anarmol diye düşünüp tasalanıyordum ama böyle şeyler pek çok kişinin başında varmış yaaa fisfisfiskaydirigubbakcemile4

herkesın başına gelebilir bu olaylar. önemli olan nişanlının sana olan güveni. bende aynen herşeyi yaşadım kendimden şüphe ettim acaba diye ama eşim anlayışlı ve cahil olmadığı için beni kendisi sakinleştirdi. hep korkutuluyoruz bunlar istememmelerde bu korkutmalardan oluyor. ama çok merak ediyorsan git bir doktora öğren için rahatlasın. nişanlınıda götür inanmıyorsa. :oklava:

Hayır o inanıyor hiç problem yapmadı lafını bile etmedi ama ben kendi kendime sıkıntı yapıyorum acaba aklına geldi de beni üzmemek için mi bişi söylemiyo falan filan diye düşündüm bi kaç kez üsteledim inanıosun demi falan die ısrar ettim o zaman kızdı ben değil kendin şüphe ediosun galiba dedi ben de açmıyorum artık konuyu ama o kadar şartlamışım ki kendimi küçük yaştan beri o anın hayalini kurmuşum ,manyak gibi kan gölüne dönecem sandım:)))

ewet cok normal ınsanlar abartıyolarmıs cok acıdı oturamadık falan ben hıç acı hissetmedım zarım esnekmıs yırtılmadı bıle ama su bılıncsız toplumdan nefret edıyorum erkeklerı oyle ınandırmıslarkı kanamayınca kız degılsın sanıyolar bn cok buyuk bı hayal kırıklıgı yasadım erkek arkadasıma ınandıramadım sonradan ınandı ama hala bana degıl bn bozulsun we yırtılsın ısterdım cunku acayıp bı toplumda yasıyoruz o kadar genctımkı benm psıkolojımı ancak bılen anlar bırılerının tum topluma cıkıp bunu haykırarak anlatması lazım

bencede çok iyi işte daha ne istiyosan süper =) keşke benimkide öyle olsaydı =((( o kadar acımıştıki ağlamıştım adamı bırakıp kaçıcaktım =))

ben dr gittim ve sordm (utanarak):utangac: çok aşırı esnekmiş ve açıkmış bu yüzden kanama acı olmamış ancak doğumda kesilirse öylesi yırtılabilr dedi dr artık kafam karışık değil ve hala kısmışm hihi hihoyyyt

offff en büyük korkum arkadaşlar ilk gece... bende nişanlıyım 3 ay sonra inşallah evlencem ama nişanlım acayip önem veriyo bekaret konusuna.içim rahat ama ya kanama olmazsa doktora da gıtmek istemiyorum çünkü kendimden eminim.ama nişanlımın bu konudaki kesin duruşu beni endişelendiriyor açıkçası.herkesten dua bekliorum arkadaşlar o gece mahçup olmayayım.şimdiden herkese teşekkürlerrr

bende senin gibiydim ama böyle korkma streste yapma ben öyle korkuyla bekledimki çok acıdı çok ağardı dayanamayacak kadar kötü oldum ağlamaa başladım falan yani olmıyıcak kanamıyıcak falan diye düşünme daha kötü olursun

benimde ilk ilişki sırasında ağrı olmadı kan gelmedi diye düşünmüştüm ama daha sonra geldiğini görünce kendimi tutamadım ağlamaya başladım ne garip bi duyguydu anlatamam sen yinede eşinin içi rahat etsin diye dr a gidebilirsin eğer sana güveniyorsa dr bile gitmek istemiyecektir

canım her kadının yapısı farklıdır.kiminin bi tas kan gelirmiş kiminin bir damla kiminin hiç.kendini üzme ama ben senin yerinde olsam olaydan hemen sona nişanlımla hemen doktora gider sıcağı sıcağına bilgi alırdım.nişanlınında kafasında soru işareti kalmaması için.baksana senin bile kafan soru işaretleriyle dolu.doktora git ve naişanlının kulağı duya duya doktorun açıklamasını dinle.ilerde yanlış anlama olarak karşına çıkmasın.nede olsa burası türkiye.şimdiden mutluluklar dilerim.:kahve:

cnm benım uzulme hıc dıyecem ama ıster ıstemez bazı sorular kafanı kurcalayıp senı uzecektır.bende esımle ılıskıye gırdıgım zaman hıc kan gelmemıstı.cok kotu bır durumda kalmıstım bende senın gıbı.ama daha sonra dr gıttım ve hersey aydınlandı.ama agrı bende cok olmustu.sende olmaması normal sanırım cunku her kadında agrı olacak dıye bırsey yok.agrı meselesını kafana takma ama kan gelmemesı konusunda dr gıtmenı onerırım.gercı her kadındanda kan gelecek dıye bır sey yok.nısanlın ve senın bu konuda daha huzurlu ve rahat olmanız ıcın bırlıkte dr gıdın cnm.opt senı

oh ne güzel şanslısınız. kendini hazır hissetiğin anda ağrı olmaması normal zaten. kendimiz öyle şartlandırmışız ki emin olduğumuz halde o kanamayı görmek istiyoruz. ben de ısrarla eşime hani kanadı mı nerde diye sormuştum. :)

yaa gercekten bende nısanlıyken hep ıcımde bı korku vardı kanıcakmı acaba ınsanın psıkolojısı bozuluyo kendınden emın olsan bıle acabalar oluyo
CADIARZU

benden de kan gelmedi acı konusunda aslında normali acımaması bizler kendimizi çok kastığımız için acı hissediyoruz.eğer bu konuyu kafana çok takarsan bundan sonraki ilişkilerde acı hissedebilirsin.bu nedenle takma kafana.kan gelmemesi e çok normalmiş.ben vajinismus tedavisi gördüm kan gelmediği için kendimi kötü hissediyordum doktorum 100 kadından yaşlaşık 20sinde gelmez dedi.

offff en büyük korkum arkadaşlar ilk gece... bende nişanlıyım 3 ay sonra inşallah evlencem ama nişanlım acayip önem veriyo bekaret konusuna.içim rahat ama ya kanama olmazsa doktora da gıtmek istemiyorum çünkü kendimden eminim.ama nişanlımın bu konudaki kesin duruşu beni endişelendiriyor açıkçası.herkesten dua bekliorum arkadaşlar o gece mahçup olmayayım.şimdiden herkese teşekkürlerrr

inşallah canım mahçup olmazsın insanın kendine guwenıde cok onemlı ama sewdıgının bole bı dıretme yapması cok kotu dokunur ınsana duam sennle endişelenme mutlu ol

acıyı kimi az kimi çok kimi senin gibi hiç hissetmez yani herkesin farklıdır kanama olmayabilir dediğin gibi esnek olabilir bende eşimle ilk defa birlikte olduğumda hafif pembemsi bir damla geldi olabiliyor korkma sakın zarın yırtılmamıştır ondan evlendikten 2 ay sonra geldi kanamam benimde birşey olmaz

inşallah canım mahçup olmazsın insanın kendine guwenıde cok onemlı ama sewdıgının bole bı dıretme yapması cok kotu dokunur ınsana duam sennle endişelenme mutlu ol

canım çok teşekkür ederim ama biz ayrıldık maalesef.çok üzgünüm ve sizlerle paylaşmak istedim.

insanlar acıya şartlandırmışlar kendilerini sen dert etme.o an belliki kendini kasmamışsın ve gevşemişsin o yüzden acımamıştır.ileriki birlikteliklerinde de hafif yanma olacaktır.hatta kendi kendine de ilk seferde bile acımamıştı bile diyebilirsin.benim öle olmuştu.bende de kanama o an olmadı.ertesi günkü birlikteliğimizde çok açık renk geldi.2. sindede gelebilir.gelmezsede gelmezzz :)))

Back