- Konu Sahibi sevimteacher
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için Biraz rahatladım ama gene de merak ediyorum yırtıldı mı yoksa hala orda mı diye:))) Bi doktora gidicem inşallah fırsat bulunca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evt canım aynı durum benim de başıma geldi hemde nokta farksız yani ilişkimde ne bir kanama ne bir acı hiçbirşey olmadı sen gibi bende çekindim hatta ağladım ama hiç jinekoloğa gitmedim kadın hastalıklarına gittiğimde dr.a ilişki sırasında bazen fazla acı oluyor zarda yırtılma olmadı bunun sebebi bu olabilirmi dedim hiç birşey demedi bana evleneli 2 yıl oluyor hala benim kafama takılıyor ve jinekologa gitmeyi düşünüyorum bende kendimce herkesin normal benimmi anarmol diye düşünüp tasalanıyordum ama böyle şeyler pek çok kişinin başında varmış yaaa fisfisfis
oh ne güzel şanslısınız. kendini hazır hissetiğin anda ağrı olmaması normal zaten. kendimiz öyle şartlandırmışız ki emin olduğumuz halde o kanamayı görmek istiyoruz. ben de ısrarla eşime hani kanadı mı nerde diye sormuştum. :)
offff en büyük korkum arkadaşlar ilk gece... bende nişanlıyım 3 ay sonra inşallah evlencem ama nişanlım acayip önem veriyo bekaret konusuna.içim rahat ama ya kanama olmazsa doktora da gıtmek istemiyorum çünkü kendimden eminim.ama nişanlımın bu konudaki kesin duruşu beni endişelendiriyor açıkçası.herkesten dua bekliorum arkadaşlar o gece mahçup olmayayım.şimdiden herkese teşekkürlerrr
inşallah canım mahçup olmazsın insanın kendine guwenıde cok onemlı ama sewdıgının bole bı dıretme yapması cok kotu dokunur ınsana duam sennle endişelenme mutlu ol