- Konu Sahibi sevimteacher
Acımaması Çok normal zaten acımıyor kı,acıyor ,kanlar akıyor dıye hep beynımızı alıŞtırdık,bu yÜzden vajınısmus olduk ,Şımdı yendık ama yıllarca Çektık sırf acıyacak dıye normalıde acımaması,o yÜzden boŞver acımasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acımaması Çok normal zaten acımıyor kİ,acıyor ,kanlar akıyor dİye hep beynİmİzİ alıŞtırdık,bu yÜzden vajİnİsmus olduk ,Şİmdİ yendİk ama yıllarca Çektİk sırf acıyacak dİye normalİde acımaması,o yÜzden boŞver acımasın
canım çok teşekkür ederim ama biz ayrıldık maalesef.çok üzgünüm ve sizlerle paylaşmak istedim.
walla anladıklarını ben hiç sanmıyorum onların tek derdi kanı görmek bi damla kan görsünler bozduk sanıyolar nie sordun ki?slm,
ben yeni üyeyim ve yardımlarınızı bekliyorum.
kısmet olursa temmuzda evleniyorum,daha önce cinsel birlikteligim olmadı ve biraz tedirginim.ayrıca bişeyi merak ediyorum cinsel ilişki sırasında acı,kanama gibi nedenlerle zar'ın yırtıldıgını anlasılabiliyor sanırım?peki erkekler bunu anlıyabiliyorlar,hissedebiliyorlar mı?
simdiden tsk :)
normal canım illaki herkesin bünyesi bir değil benimde çok az geldi ve acıma diyince herkes tutup bana çok acıyor falan dedi tam tersine çok az bir şey hissettim örnek vereyim sana benim halam ilk birliktelikte hastanelik olmuştu meğersem onunda çatısı çok darmış yırtılma olmuş ilk gün hat safhada kan gelmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.
canım bişe demedi ama tam yapamadık die bilio ilk gece kan bekleyecek ne yapmalıyım ben