• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlığımdan kahverengi kanlı bir akıntı geldi

xxkelebekk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
12
-14
1
27
bugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?

yorumun çok salak ne boş bir insansın ya😄😄😄 neyse sen böyle olmaya devam et ayrıca neden üzüleyim ki ve sen kesinlikle kız fln değilsin insanların duygularını anlamadan boş boş konuşma
Yok ben kız değilim 🤣 çocuğum oldu kız evliyimde o yüzden anlamadım galiba seni ahhh kahroldum şuan. Kimin salak olduğu konusunda iddialarda bulunmayacağım o zaten ortada 🤣

Parmağını sokunca bozulur elbette. Millete salak diyorsun da sokturmayı bilen bunun ne olduğunu bilmiyor mu? Ha sana sormadan zorla yaptıysa bişey diyemem ama basit falan diyorsun insanlara senin sorduğun soru basit değil mi sence ?

bugün erkek arkadaşımla bir ön sevişme yaşadık erkek arkadaşım vajinama parmağını soktu bide ve acı hissettim kan fln yoktu tabi ama eve gelince kahverengi yapıda hafif kanlı gibi bir akıntı geldi ve ben biraz tedirgin oldum sizce benim kızlık zarım yırtılmış olabilir mi ?
Bozulmuş olabilir. Herkesten aynı renk,aynı kan miktarı gelmez. Parmak sokmuş diyorsunuz.

Hemen bozulabilen bir şey değil bence ilk ilişkide rağmen bile bozulmayabiliyor en azından benim öyle oldu ama kesin cevabı bir doktor verebilir

Bence bozulmuştur benim de kahverengi akıntım olmuştu lekenme şeklinde. Ayrıca korktugunuz şeyleri yapmayın yaşamayın

yorumun çok salak ne boş bir insansın ya😄😄😄 neyse sen böyle olmaya devam et ayrıca neden üzüleyim ki ve sen kesinlikle kız fln değilsin insanların duygularını anlamadan boş boş konuşma
Üzülüyorsun kafaya takmışsınki buraya konu açtın. Boş olan sensin istediğin yorum gelmeyince tersliyorsun. Üslubunu düzelt

“kızlığımdan kahverengi kanlı bir akıntı geldi” halk arasındaki tabirle yazmışsınız sanırım ama doğum tarihinizi doğru girdiyseniz lütfen 27 yaşında biri olarak doğru tanımları öğrenin.

Kızlık değil hymen.
Hymen, çocukken vajina içerisine girebilecek mikropları önlemek için oluşmuş esnek bir doku parçasıdır ve kişi yetişkin olduğunda hymen işlevini yitirir.
Hymenin şekli elastikliği kalınlığı kişiden kişiye değişir, bu sebeple evli kişilere değil bir jinekoloğa danışmakta ve muayene olmakta yarar vardır.

Ayrıca vajinası olan her birey kadındır, cinsiyet hanesine kadın yazılır.
Kız: yetişkin olmayan kadınlara denir.
Kadın: çocukluk çağını bitirmişlere denir.
Kız ve kadın tanımı, hymene, evli veya bekar olmaya göre belirlenmemektedir.

“kızlığımdan kahverengi kanlı bir akıntı geldi” halk arasındaki tabirle yazmışsınız sanırım ama doğum tarihinizi doğru girdiyseniz lütfen 27 yaşında biri olarak doğru tanımları öğrenin.

Kızlık değil hymen.
Hymen, çocukken vajina içerisine girebilecek mikropları önlemek için oluşmuş esnek bir doku parçasıdır ve kişi yetişkin olduğunda hymen işlevini yitirir.
Hymenin şekli elastikliği kalınlığı kişiden kişiye değişir, bu sebeple evli kişilere değil bir jinekoloğa danışmakta ve muayene olmakta yarar vardır.

Ayrıca vajinası olan her birey kadındır, cinsiyet hanesine kadın yazılır.
Kız: yetişkin olmayan kadınlara denir.
Kadın: çocukluk çağını bitirmişlere denir.
Kız ve kadın tanımı, hymene, evli veya bekar olmaya göre belirlenmemektedir.
💯💯 Bazen bizimle dalga geçtiklerini düşünüyorum yaşa bakınca doğru mu diye düşünüyorum. Ağzınıza elinize sağlık Mune Hanım 🥰

Back