Liselerarası Müzik Yarışmasında Başörtülü Davulcu

Ben açıkçası tek kapalılılığı saçları olan kadınların daha tam olarak hazır olmadan, tabiri caizse hevesini almadan kapandığını düşünüyorum.
Çünkü kapalı olmanın temel mantığına aykırı.

Ama bu sadece benim kanaatimdir tabii ki, kimseyi eleştirmek veya karışmak gibi bir hakkım olamaz.

Evet ben özellikle gençlerin dengeyi kuramadığını görüyorum.
Örtünmek zaten öncelikle giyimle başlıyor.Başı örtmek hala tartışılan bir mevzu.
Kur'an da asıl vurgulanan vücut hatlarını gizlemekken,başını örten birine "istediği gibi giyinir" demek acayip.
Örtünme konusunda başını örtecek kadar titizleniyorsa öteki taraflarını sakınması beklenir doğal olarak.

Aa lütfen öyle demeyin.Açık bir bayan her istediğini yapabilir,giyebilir,konuşabilir ama kapalı kadınlar yapamaz bazı kadınlarımıza göre.

" ben zaten cehennemligim, ha bi erkegin elini tutmusum ha tutmamisim" der gibi.
Oysaki biz cehnnemliksin bile demedik hanfendiye.

Tadını sevdiğiniz içinse amenna ama sırf kalorisi daha az diyeyse anlayamıyorum valla

Ee kalori kismak ile bir yerden baslamak lazim

Bende mesela en yagli seyleri yiyebilirim fakat halen normal kolayi icemiyorum cok seker var diye

bu haberi yazan da kesin erkektir.

deli oluyorum şu erkeklerin kadınların her şeyine karışmalarına.
ohhhh iyi olmuş amca bey, sen de kına yak bir yerine...

Oyyy oyyyy ne yzayim sastim haberemi kizayim haberde konu olan kizomizami uzuleyim yoksa.kapalilarinda birseyler yapmaya hakki var en azindan sosyallesiyorlar gibi verilen alt.mesajami yanayim ...yav kapalilar yasiyor.korkmayin islamda.eglencede helal, nefse zulum ise dogru bulunmaz zaten...yani olculu olduktan sonra eglenebilirsinde gezersinde sosyal aktivitelerde bulunursunda...haa kapalililigin sartlari ve olculerine uymayacaksanda ayetle dalga gecmeyeceksin o ayri ..dogru durust kapanacaksin...genc kizinhelalini haramini gunahini sevabini Rabbim daha iyi bilir affetmwk affetmemekte Onun elinde...ancak haberi amaci gayet acik basortusunu harcamak utanilacak siye alt.mesaj vererek
..haa sahsi fikrim keske bilincinde.olsaydida yapmasaydi ...ama.yapmis ya bilerek ya bilmeyerek ...

Bu haber yanlı olmuş bırak onuda okuyucu yorumlasın

Haberin başlığı bile çirkin ne yapmış ki yakışmayan hal ve hareketler diye yazmışlar kız için.
Niye çocuğu yerden yere vuruyorlar, belki haberden çok etkilenip müzik tutkusundan vazgeçecek densizler yüzünden
Ne güzel bir grup kurmuşlar, ne varmış baş örtüsüyle davul çalıyorsa, mini etekli arkadaşıyla diye birde vurgu yapmışlar, o baş örtüsü ve mini etekle boğulun çocukların arasına kin ve nefret sokamayacaksınız

bunu bile hazmedememisler ne guzel iste gencler beraberce muzik yapiyor. Ellerine silah alip iside mi katilsinlar anlamiyorum ki o zaman daha mi cok memnun olurlar. Ben hepsini kutlarim basortulu kardesimi de mini etekli kardeside.İnsallah hic ayrilmayin. Birbirinizin hayat anlayisina dusuncelerine saygili olun. Birbirinizi anlayin.

Cocuklardan ogrenecegimiz ne cok sey var degil mi mune. Yetiskinler turbanli mini etekli diye ayiriyor asla ayni ortamda olmayacaklarini soyluyor onlar her firsatta birlesiyor. Biz cocuguz ve bizim dunyamiz sizin kadar kirli degil diyorlar.

Aralarına bu haberi yapanlar gibi nifak tohumları ekenler girmezse birbirlerini çok güzel anlarlar.
Kızımın arkadaşları arasında da var örtülü gençler, birlikte olmaktan keyif alıyorlar, hepsiyle gurur duyuyorum harika bir arkadaşlıkları var.

Niye olmasin ki mune basortulu diye ya da mini etekli diye arkadas olmaz mi bal gibide olur valla. Arkadasligin tek kistasi omzunda aglayabilecek birirnn varligidir gerisi teferruattir. Zamanin gencleri akilli nifak sokturmazlar

Niye olmasin ki mune basortulu diye ya da mini etekli diye arkadas olmaz mi bal gibide olur valla. Arkadasligin tek kistasi omzunda aglayabilecek birirnn varligidir gerisi teferruattir. Zamanin gencleri akilli nifak sokturmazlar
Kimseye kulak vermesinler zaten, aynen öyle, bizimkiler her dakika birbirilerine telekomünikasyonla online bağlılar, morali bozulan diğerlerini arayıp ağlıyor
Bazen öyle keyifli oluyor ki, bizim ev kız yurduna dönüyor, evde bıcır bıcır bir sürü kız

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bizim grup evde toplanıp oyunlar oynayan, bu esnada da birasını içen; grubun bekar-evli kadınları beraber erkeksiz gece çıkan bir gruptur. Bir arkadaşımızın eşi namaz kılar (aramızda tek namaz kılan kişi), içki hiç içmez. Buna rağmen bizimle takılır, biz kendimize bira getirirken ona çay koyarız. Başka bir arkadaşın düğününe gittik hep beraber, bizim masa rakı, şarap, bira dolu, o kola aldı. Sonra bir ara ortalıktan kayboldu, "X nerede" dedik, "namaz kılıyor" dedi, "ha tamam" dedik döndük işimize.
Ne o bize kınayan gözlerle bakar içtiğimiz için, ne biz onu yadırgarız içmediği için.

Yani aslında isteseler yetişkinler de yapar.

Yetişkinlerde yapar da ama işte yapmıyorlar, benim eşimde çok uzun zamandır içmiyor, ki burada da arada dile getiriyorum alkol diyeti yapıyorum diye bende epeydir içmem, çooook canım çeker bir arkadaş topluluğunda içersem ne ala, namazda kılar üstelik, benden daha istikrarlıdır adam, arkadaş grubu var, her haftasonu bir mekanları var orada toplaşırlardı İstanbuldayken, içki sofrası kurulur, şarkılar türküler gırla gider, eşim çay içer, gazoz içer hesabı birlikte öderler herkes evine dağılırdı.

Yadırganacak birşey yok ortada, sen canın istiyorsa içersin, ben içmem, maksat birlikte geçirilen zamandan olabildiğince keyif almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…