Ben açıkçası tek kapalılılığı saçları olan kadınların daha tam olarak hazır olmadan, tabiri caizse hevesini almadan kapandığını düşünüyorum.Neden kapandıklarını kendileri bile bilmiyorlar bence.Baskıyla kapananlarsa bir çeşit kaçış yolu arıyorlar.
Düşük bel kottan beli görünen kapalı kız gördü bu gözler.Bilerek frapan giyinenlerin yanında daracık bluzundan göğüsleri olduğu gibi görünen teyzeleri saymıyorum bile.
Bu haberdeki de gençkızdır,müziğe meraklıdır,elbet genç olarak onun da hevesleri vardır.
Ama eminim çalarken saçlarını savurmak da isterdi kim ne derse desin.
Ben açıkçası tek kapalılılığı saçları olan kadınların daha tam olarak hazır olmadan, tabiri caizse hevesini almadan kapandığını düşünüyorum.
Çünkü kapalı olmanın temel mantığına aykırı.
Ama bu sadece benim kanaatimdir tabii ki, kimseyi eleştirmek veya karışmak gibi bir hakkım olamaz.
Aa lütfen öyle demeyin.Açık bir bayan her istediğini yapabilir,giyebilir,konuşabilir ama kapalı kadınlar yapamaz bazı kadınlarımıza göre.
Tadını sevdiğiniz içinse amenna ama sırf kalorisi daha az diyeyse anlayamıyorum valla
Ee kalori kismak ile bir yerden baslamak lazim
Bende mesela en yagli seyleri yiyebilirim fakat halen normal kolayi icemiyorum cok seker var diye
Niye bütün güzel şeyler kalorili kararsız?Niye? Niye?
Sevdiğim bütün şeyler zararlı.Inan bu soruyu kendimi tüm hayatim boyunca soruyorum. Niye hersey waffle ve cikolata tadinda degil?haksiz bir dünya shot
Sevdiğim bütün şeyler zararlı.
Adil bir dünyada yaşamıyoruz maalesef.
O yüzden alayına isyan, inadına normal cola
Cocuklardan ogrenecegimiz ne cok sey var degil mi mune. Yetiskinler turbanli mini etekli diye ayiriyor asla ayni ortamda olmayacaklarini soyluyor onlar her firsatta birlesiyor. Biz cocuguz ve bizim dunyamiz sizin kadar kirli degil diyorlar.Haberin başlığı bile çirkinne yapmış ki yakışmayan hal ve hareketler diye yazmışlar kız için.
Niye çocuğu yerden yere vuruyorlar, belki haberden çok etkilenip müzik tutkusundan vazgeçecek densizler yüzünden
Ne güzel bir grup kurmuşlar, ne varmış baş örtüsüyle davul çalıyorsa, mini etekli arkadaşıyla diye birde vurgu yapmışlar, o baş örtüsü ve mini etekle boğulunçocukların arasına kin ve nefret sokamayacaksınız
Aralarına bu haberi yapanlar gibi nifak tohumları ekenler girmezse birbirlerini çok güzel anlarlar.bunu bile hazmedememisler ne guzel iste gencler beraberce muzik yapiyor. Ellerine silah alip iside mi katilsinlar anlamiyorum ki o zaman daha mi cok memnun olurlar. Ben hepsini kutlarim basortulu kardesimi de mini etekli kardeside.İnsallah hic ayrilmayin. Birbirinizin hayat anlayisina dusuncelerine saygili olun. Birbirinizi anlayin.
Niye olmasin ki muneAralarına bu haberi yapanlar gibi nifak tohumları ekenler girmezse birbirlerini çok güzel anlarlar.
Kızımın arkadaşları arasında da var örtülü gençler, birlikte olmaktan keyif alıyorlar, hepsiyle gurur duyuyorum harika bir arkadaşlıkları var.
Kimseye kulak vermesinler zaten, aynen öyle, bizimkiler her dakika birbirilerine telekomünikasyonla online bağlılar, morali bozulan diğerlerini arayıp ağlıyorNiye olmasin ki munebasortulu diye ya da mini etekli diye arkadas olmaz mi bal gibide olur valla. Arkadasligin tek kistasi omzunda aglayabilecek birirnn varligidir gerisi teferruattir. Zamanin gencleri akilli nifak sokturmazlar
Mune bizim grup evde toplanıp oyunlar oynayan, bu esnada da birasını içen; grubun bekar-evli kadınları beraber erkeksiz gece çıkan bir gruptur. Bir arkadaşımızın eşi namaz kılar (aramızda tek namaz kılan kişi), içki hiç içmez. Buna rağmen bizimle takılır, biz kendimize bira getirirken ona çay koyarız. Başka bir arkadaşın düğününe gittik hep beraber, bizim masa rakı, şarap, bira dolu, o kola aldı. Sonra bir ara ortalıktan kayboldu, "X nerede" dedik, "namaz kılıyor" dedi, "ha tamam" dedik döndük işimize.
Ne o bize kınayan gözlerle bakar içtiğimiz için, ne biz onu yadırgarız içmediği için.
Yani aslında isteseler yetişkinler de yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?