Liselerarası Müzik Yarışmasında Başörtülü Davulcu

yahu sizene kendinizi bu tür saçma haberlerle tatmin edecek kadar düştünüz mü ? hani özgürlük hani kadın hakları ? hakta özgürlükte sizin keyfiyetiniz ve yaşam biçiminize göre sınırlandırılamaz kusura bakmayın. örtüyü başına takmış beynine değil ister şarkı söyler ister dans eder isterse amuda kalkar sizene ? orda ki diğer kızlarda ister mini etek giyer ister straplez giyer sizene.her türlü her halukarda sizene.birini eleştirdiğinizde ne ondan daha fazla müslüman nede ondan daha medeni olmuyorsunuz.hemcinslerinizin düşmanı olmaktan vazgeçin artık

Sosyal aktivitelerde olmamız baskısını ben yaşım gereği iplemiyorum artık ama gençlere karşı yapılmasından son derece rahatsızım .

Sanırım dini inançları hayata geçirme noktasında "hepimizin insan olduğu" gibi minicik bir ayrıntı göz ardı ediliyor hep .

Yaptığımız , yapamadığımız , o kadarını yapabildiğimiz her şeyden Allah ile aramızda bir hesap var . Fatura ne çıkar , bunu bu dünyada kesmek kimsenin haddi değil .

Benim nefsime örtünmek zor gelmiyor ama eşimle Saraçoğlunda derbi izleyememek , grup olarak yaptığımız hafta sonu etkinliklerinde kadınlar kocalarına karşı paintball oynamamak , yaz tatilinde eşim rafting yaparken onu dışardan izlemek .... gibi gibi gibi bir çok şey zor gelir mesela . Asla benim yaptığım doğru diye iddia etmem . Ben bu kadar yapabiliyorum . Kimse karışmasın kafi .
Hiç bir guruhunda rol modeli değilim . Kimse bana bakın aaa koca kadın baş örtüsü ile ne yapıyor demesin !

Bu genç kız içinde geçerli . Fatura kesmek kimsenin haddi değil . Doğru ya da yanlış
.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…