Kızın kollarını blurlayarak ülkece günaha girmekten bizi koruyan mecraya teşekkürlerimi borç bilirim. İşte sorumlu yayıncılık budur.
Aman Allah korumuş.Bilgisayara göz ucuyla eşim de bakıyordu bir an kızın çıplak (!) görecek de günaha girecek diye çok korktum neyseki buzlanmış.
Kapalı kadınların makyaj yapıp Tayt giymesi de bana garip gelmiyor mesela ya .Sunu skandal haber gibi yazan zihniyete tukuruyum.
Aklima sen aciksin/ sen kapalisin tartismasi geldi. Bi kac hafta once kk hanimlari yine ikiye bolunmustu.
" kapali bi bayansan ve bi erkege el veriyosan dinini sorgulamalisin".
" siz el vermiyomusun hanfendi?'.
" ben veriyorum el, ama ben acigim, sen kapalisin sen veremezsin".
What??
Bana garip geliyor.Kapalı kadınların makyaj yapıp Tayt giymesi de bana garip gelmiyor mesela ya .
Banane yani tarzı o inancı o .
İsterse oje sürsun çarşafin altına banane neden rahatsız olayım.
Biz toplum olarak gericiyiz açık kapalı inançlı inancsiz olmamız farketmiyor. Nefret ediyor herkes birbirinden
Hatta tam tersi ne güzel, kız kapandı diye kendini hayattan soğutmamış, müzik gibi enstrüman çalmak gibi güzel bir hobisi olmuş. Kapalı kadınların sosyal hayatta aktif olmasını destekleyeceklerine eve kapatmaya uğraşıyorlar.herkesin biribirine saygı gostermesi lazım bu hale insanlar biribirini getiriyor kapalı kadın acık bir bayan gibi giyinebiliyor bana tersde gelebilir ama beni baglamazki bu durum ama benim basık acık diye beni yargılamaya kalkarsa ozaman cevabını veririm yoksa ilgilenmem onun hayatı nasıl giyinirse giyinsin..insanları sadece birilerine zarar verdiginde suclama hakkımız oldugunu bilsek sorun olmıycak yoksa herkesin ozel hayatı kendine.. bana zararı yok baskasına zararı yok herkes baksın kendi hayatına..kapalıymıs grupta enstruman calmıs nolmus kapandı diyede herseyden uzak bir hayat yasamak zorunda degil
Bence kadın olmak tümden yasaklanmalı. Mis gibi günahsız bir dünya.Aman Allah korumuş.
Yalnız kızların yüzleri açık kalmış, biraz rahatsız oldum. Bence kadın figürleri tamamen komple blurlanıp üzerine "burada kadın var" yazılmalı.
yani benim icin iskender yanına light kolaBana garip geliyor.
Dediğiniz gibi tabii ki tarz o inancı o, kimsenin müdahale etmek gibi bir hakkı olamaz.
Ama kapanmasının sebebi ile yaptıkları uyuşmuyor. Bana garip gelmesinin sebebi o. Yani stiletto, üstüne tayt, üstüne dar bluz, bir ton makyaj, ama başında örtü. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. O örtünün olmasının sebebi ile diğer giydikleri kel alaka.
Benim tek garipseme sebebim, eylemlerinin tutarsızlığı. Başörtünün kendisiyle alakalı değil yani. Aynı şeyı iskender yanına kalorisi az diye light cola içenler için de düşünüyorumYoksa dediğiniz gibi bana ne tabii ki.
yani benim icin iskender yanına light kola
Ama o şekilde düşünürsek her şey garip.Bana garip geliyor.
Dediğiniz gibi tabii ki tarz o inancı o, kimsenin müdahale etmek gibi bir hakkı olamaz.
Ama kapanmasının sebebi ile yaptıkları uyuşmuyor. Bana garip gelmesinin sebebi o. Yani stiletto, üstüne tayt, üstüne dar bluz, bir ton makyaj, ama başında örtü. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu. O örtünün olmasının sebebi ile diğer giydikleri kel alaka.
Benim tek garipseme sebebim, eylemlerinin tutarsızlığı. Başörtünün kendisiyle alakalı değil yani. Aynı şeyı iskender yanına kalorisi az diye light cola içenler için de düşünüyorumYoksa dediğiniz gibi bana ne tabii ki.
seker iceren gıdalarla alınan kilolar gobek yapıyor ya o bakımdan
Tadını sevdiğiniz içinse amenna ama sırf kalorisi daha az diyeyse anlayamıyorum valla
Sunu skandal haber gibi yazan zihniyete tukuruyum.
Aklima sen aciksin/ sen kapalisin tartismasi geldi. Bi kac hafta once kk hanimlari yine ikiye bolunmustu.
" kapali bi bayansan ve bi erkege el veriyosan dinini sorgulamalisin".
" siz el vermiyomusun hanfendi?'.
" ben veriyorum el, ama ben acigim, sen kapalisin sen veremezsin".
What??
Bana garip geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?