Kolları buzlayan saçları neden buzlamamış ona takıldım ben deSefasi olsun yakisir..
O degil de diger kizin yarisi nerede?
Kolları buzlayan saçları neden buzlamamış ona takıldım ben de
Kolları buzlayan saçları neden buzlamamış ona takıldım ben de
Hayır bunda ne var? Kız ne güzel takmış örtüsünü görebildiğim kadarıyla yüzünde makyaj yok, bir şey yok, üzerindeki kıyafet son derece sadece, tesettür namına her koşulu sağlamış, sevdiği bir uğraşı yapıyor.
Diğeri de giymiş dekolteli mini elbisesini çıkmış şarkısını söylüyor?
Birbirlerini taşlasalar daha mı iyi olacaktı?
Habervaktim'den daha öte bir haber beklemezdim zaten.
Hayır elbette makyaj da yapabilirdi, bizi bağlamaz sonuç olarak. Sadece onların "standardı"na göre gayet tesettürde genç kız. Onu demek istemiştim.Zaten bu ülkede onu istiyorlar. Hatta cogu akpli halen böyle düsünüyor (isine geldiginden dolayi mi yoksa gercekten herkes onlara düsman kesildigini inanindiklarindanmi bilmiyorum)
Ha bide ister makjajda yapsaydi, dar pantalonda giyiseydi ne olacakti? Herkesin istedigi giymeye hakki var bence. Sirf giyim tarzindan dolayi ahlaksiz demek son derece yalnis birseydir.
Provokatör Akit zihniyetine ne kadar karşıysam başı kapalı kadınlara alttan alta sataşan ve onları hazmedemeyen bu zihniyete de o kadar karşıyım. Kız ne güzel müzikle ilgileniyor, hobisi var sanat ile uğraşıyor taktir ettim. Mini elbiseli de istediği gibi giyinebilir ona da kimse karışamaz.
Bu konuda ben ( temsili )
LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA BAŞÖRTÜLÜ DAVULCU
Son yıllarda başörtülüler başörtüsüne yakışmayacak hal ve hareketleri ile ortamlarda sıkça boy gösterir oldu. Son örnek bir rock grubunun başörtülü davulcusu oldu.
.
Bursa Kız Anadolu Lisesi’ni temsil eden kızlar grubunda başörtülü ve mini etekli öğrenci aynı sahneyi paylaştı.
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?