Liselerarası Müzik Yarışmasında Başörtülü Davulcu

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’NDA BAŞÖRTÜLÜ DAVULCU
Son dönemde başörtülüler başörtüsüne yakışmayacak hal ve hareketleri ile ortamlarda sıkça boy gösterir oldu. Son örnek bir rock grubunun başörtülü davulcusu oldu.

30 Nisan 2016 Cumartesi 13:16

Son yıllarda başörtülüler başörtüsüne yakışmayacak hal ve hareketleri ile ortamlarda sıkça boy gösterir oldu. Son örnek bir rock grubunun başörtülü davulcusu oldu.

Liselerarası Müzik Yarışması’nda başörtülü davulcu Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nın finalinde görüntülendi.

Bursa Kız Anadolu Lisesi’ni temsil eden kızlar grubunda başörtülü ve mini etekli öğrenci aynı sahneyi paylaştı.

HÜRRİYET SEVİNDİ

Başörtüsü konusundaki duruşu malum olan Hürriyet, rock grubunda başörtülü ve mini etekli öğrencinin aynı sahnede çıkmasını "Rock mozaiği" olarak aktararak, memnuniyetini ortaya koydu.

http://m.habervaktim.com/news_detail.php?id=467922

basortusune yakısmayacak hareket bu muymus
???
lıseler arası muzık yarısmasına dahıl olması yasına yakısır bı faalıyetde bulunmasımı yakısmıyormus???

o degıl de super yuksek cıvı topuklu dapdar pantolon tayt ıncecık otesı kaş ve kıpkırmızı ruj surup basını orten ablalarımıza degınmeyıp su kıza laf eden gerızekalıya burdan akıl ıhsan eyle allahım dıyorum

Hayır bunda ne var? Kız ne güzel takmış örtüsünü görebildiğim kadarıyla yüzünde makyaj yok, bir şey yok, üzerindeki kıyafet son derece sadece, tesettür namına her koşulu sağlamış, sevdiği bir uğraşı yapıyor.
Diğeri de giymiş dekolteli mini elbisesini çıkmış şarkısını söylüyor?
Birbirlerini taşlasalar daha mı iyi olacaktı?
Habervaktim'den daha öte bir haber beklemezdim zaten.

rock günahmıymış ki bu kadar garipsemişler

geçen bi kız vardı aynı kız mı bilmiyorum rock söylüyor seside çok güzel, ailem ve çevrem başörtülü kız beklentisine uymadığı için rock söylemekten çekiniyorum demişti, ama tv ye çıkarak bu kabuğu kırmış oldu, güzel oldu bence onun için, kendini nasıl sıkıyorsa artık çevre beklentilerine uymak için...

Sunu skandal haber gibi yazan zihniyete tukuruyum.
Aklima sen aciksin/ sen kapalisin tartismasi geldi. Bi kac hafta once kk hanimlari yine ikiye bolunmustu.

" kapali bi bayansan ve bi erkege el veriyosan dinini sorgulamalisin".
" siz el vermiyomusun hanfendi?'.
" ben veriyorum el, ama ben acigim, sen kapalisin sen veremezsin".
What??

Zaten bu ülkede onu istiyorlar. Hatta cogu akpli halen böyle düsünüyor (isine geldiginden dolayi mi yoksa gercekten herkes onlara düsman kesildigini inanindiklarindanmi bilmiyorum)

Ha bide ister makjajda yapsaydi, dar pantalonda giyiseydi ne olacakti? Herkesin istedigi giymeye hakki var bence. Sirf giyim tarzindan dolayi ahlaksiz demek son derece yalnis birseydir.

Bu haberde bir absurtluk göremedim ben ne olmuş çalıyorsa

O diğer kızlarin kolları neden buzlu ayıp mı kolları açık dolaşmak yasaklandı da benim mi haberim yok

Provokatör Akit zihniyetine ne kadar karşıysam başı kapalı kadınlara alttan alta sataşan ve onları hazmedemeyen bu zihniyete de o kadar karşıyım. Kız ne güzel müzikle ilgileniyor, hobisi var sanat ile uğraşıyor taktir ettim. Mini elbiseli de istediği gibi giyinebilir ona da kimse karışamaz.

Bu konuda ben ( temsili )

Hayır elbette makyaj da yapabilirdi, bizi bağlamaz sonuç olarak. Sadece onların "standardı"na göre gayet tesettürde genç kız. Onu demek istemiştim.
Ben gerçekten çok yoruldum bu şekilcilikten, cidden, kararsız. Gencecik kızlar bile öcü diye teşhir edilir oldu

Hic kimse giyim tarzindan dolayi ayrimciligi hak etmez. O kiz sonucta bir birey, istedigini giyebilir. Basörtü takmak ile tüm basörtülüleri temsil etmiyor. Ayni sekilde mini giyen tüm aciklari temsil etmedigi gibi. Yil olmus 2016 halen giyim tarzi üzerine ahkam kesiliyor.

Haklısınız başörtüsüne hiç yakışmamış liseler arası yapılan yarısmada aktif bir gorevde olmamalıydı cunku o başörtülü!
O kadar saçma bir haber ki sinir bozucu yonunden başka bir tarafi yok.
Mini etekli başörtülü diye ayırdıkları insanları bi rahat bıraksalar zaten güzelce anlasıp yasayıp gidiyorlar.

Şaşırmalarına şaşırmaktan başka bişey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…