ilk tercihim: hacettepe psikoloji oldu canım. osys.gen.tr
Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için yerimsenibeniçimi rahatlattın diyebilirim bu fen meselesi kafamı karıştırmıştı açıkçası çok sağol yerimseniben tebrik ederim çok güzel bi yeri tutturmuşsun darısı başımıza inşallah :Saruboceq:
buarada kızlar tercihler açıklandı ve benim çevremde HİÇ açıkta kalan yok ne güzel değilmi hepsi üniversiteli şimdi ayy çok özendim bi an önce geçsin şu sınavda bizde girelim artık o kapıdan :lepi:
Kızlar benim yeğenim var 11.sınıfa geçti,fakat dershaneye yazılmak istiyor,biz seneye yazılırsın diyoruz,üniversiteye hazırlık için dershaneye gitmek istiyor,lise 3 erken değilmi, malum dershane fiyatları almış başını gidiyor....
puf kızlar yaben nerden calısmaya baslıcam yaa test kitapları alıcam da agırlık olarak ne yapmam gerekiyor .. dersaneye gitmiorum sözelciyim bide ben bunuda söyliyim nası yapıyım bu isi bi el atın ya .. ayrıca benim mat sıfır yaa .. 1.sınıfda ben napıcam su matemtkLee pufff . . . ( cok derdim var coookk kafayı yemek üzereyimm .. edebiyatım cok iyidirde mat beni fena halde bitiriyor ..
evet dersane fiyatları malum.
ben lise 3 ün 2.dönemi yazıldım ve şuan son senede gidiyorum.
oşekilde indirimde yapıyorlar hem öğrenci o yarım dönemde dersneye tempoya alışmış oluor öle yapın derim
Rakiplerimiz azaladı gibi :) dershaneden broşür aldım çok şey deişmiş arkadaşlar konu dağılımları soru dağılımları dershanenizden broşür isteyebilrsiniz isterseniz bende yazarım bilgileri bu arada soru sayıları düşmüş LYS-1 matematik 120 die bilirken artık 80soru ( 50 soru matemetik 30 soru geometri) ve LYS-3 edebiyat coğrafya 80 soru (56 türk dili ve edebiytatı 24 sorda coğ-1)
eveeeett ilk dershane günümüz hayırlı olsun nasıl geçti kızlar =) Benim çok iyiydi hocaları çok sevdim çok iyi anlatıolarhemen zil çalıveriyo =)
valla ben yorucu geçer sanıyodum ama daha en başı diye mi böyle hissediyorum bilmiyorum ama eğleniyorum bile diyebilirim inşallah hep böyle gecerzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?