herkese iyi akşamlaar. Şu an okul birinciliği için uğraşıyorum 12. sınıfım. Aldığım takdirde tercihlerde çok işime yarayacak. Ama şöyle bir durum var ki okula sonradan nakil gelen birinin ortalaması bu 3 sene için benden yarım puan fazla. Bu sistemi bilmiyorum hiç. Acaba bu durumda direkt virgülle de olsa en yüksek olan mı oluyor yoksa öğretmenler kurulu mu karar veriyor? çünkü şimdiki duruma bakılırsa 0.1 le falan bile kaybediyor olabilirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
LİSE OKUL BİRİNCİLİĞİ LÜTFEN BAKIN
- Konu Sahibi birlorsa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- lise okul okul birinciliğ yardim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.363
- 250.746
- 598
- 4 Şubat 2015
- 6.033
- 12.247
- 248
yaa anladım teşekkür ederim görüşünüz içinPuanı yüksek olan ipi göğüsler.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
anladımm teşekkür ederim <30,01 fark da olsa önde olan 1. oluyor.
- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- 23 Ağustos 2012
- 49.917
- 1
- 231.729
- 798
Öncelikle tebrik ederim. Veli okul idaresiyle konuşamaz mı? Bir de bir dönem daha var, orda vınlarsın konu sahibesi :))
Madem başarılısın çok da takılma konu sahibesi, ilk 1000e girince istediğin yere yerleşirsin odağını sınavda puanları toplamaya koy. Ben okul birincisi değildim ama ünv sınavında dağıttım herkesi, istediğim yere girdim.
Bol şans dilerim
Madem başarılısın çok da takılma konu sahibesi, ilk 1000e girince istediğin yere yerleşirsin odağını sınavda puanları toplamaya koy. Ben okul birincisi değildim ama ünv sınavında dağıttım herkesi, istediğim yere girdim.
Bol şans dilerim
yani bu dönem iyi bir ortalamayla kapattım eşitlenebilirdi ama maalesef 2. dönem soru verme olayı oluyor öğretmenlerde fark atamıyorum öyle oluncaBir dönem daha var. Değişme ihtimali yok mu
teşekkür ederiimm .umarım değişir bir şeyler hedeflerim biraz yüksek olduğu için bu fazladan bi katkı sağlayacak sadece . bakalım hayırlısıı . ben de sizi tebrik ederiimm <3Öncelikle tebrik ederim. Veli okul idaresiyle konuşamaz mı? Bir de bir dönem daha var, orda vınlarsın konu sahibesi :))
Bol şans dilerim
- 5 Mayıs 2020
- 13.183
- 1
- 40.703
- 548
Hiç belli olmaz. Gönlünce olur umarımyani bu dönem iyi bir ortalamayla kapattım eşitlenebilirdi ama maalesef 2. dönem soru verme olayı oluyor öğretmenlerde fark atamıyorum öyle olunca
- 10 Kasım 2020
- 7.912
- 65.936
- 498
Tebrikler. Anadolu ya da Fen Lisesi mi? Ben de okul birincisiydim de öyle kalamadım, son sene dağıttım, maalesef önüme geçtiler. Üçüncü olarak bitirdim Umarım siz birincilikle bitirirsiniz. Hem daha yarım dönem var. Kaldı ki ikincilik bile çok büyük bir başarı. Puanı en yüksek olan birinci olacak. Bence en önemlisi sınav puanınız. Birincimiz İstanbul Cerrahpaşa Tıp kazanmıştı. Sizin hedefiniz ne?
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 18 Ağustos 2009
- 5.042
- 3.665
- 698
Tebrik ediyorum, üniversite mezunuyetın de aynısını yaşadım oncekı yıl ortalaması benden 0.5 puan yuksek olduğu için ıkımızde 4 ortalamayla son yıl mezun olmuştuk ama ben ıkıncı sayılmıştım aşırı üzülmüştüm şimdi gülüyorum tabıkı, uzulme sakın üzülecek bir şey yok başarılarının devamını dilerim
Anadolu Lisesi. Umarım öyle olurr . Ben Eşit Ağırlıkçıyım , Ankara ya da İstanbul Hukuk nasipse <3Tebrikler. Anadolu ya da Fen Lisesi mi? Ben de okul birincisiydim de öyle kalamadım, son sene dağıttım, maalesef önüme geçtiler. Üçüncü olarak bitirdim Umarım siz birincilikle bitirirsiniz. Hem daha yarım dönem var. Kaldı ki ikincilik bile çok büyük bir başarı. Puanı en yüksek olan birinci olacak. Bence en önemlisi sınav puanınız. Birincimiz İstanbul Cerrahpaşa Tıp kazanmıştı. Sizin hedefiniz ne?