benide alın aranızaa beraber zayıflayalııımmm
Ayıp ettin tabii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ya çok çok iyi olur canımcanım bende yurtta kalıyodum yurttakı yemeklerı cogumuz yemıyoduk ve boylece dısarıya yonelıydk ben hep abur cuburdan dolayı kılo aldım ıste yurttan cıktım ınsallah duzenlı beslenırım bundan sonrada gecms olsun bu arada ıstıyosn sana eslık edebılrm eger bı dıyet arkadası arıyrsan
tamam canım o zaman sureklı buraya gırmeye bak yedıklerımızı yazalım olur muEvet ya çok çok iyi olur canım
merhaba canım benım dıyetın nasıl gıdıyorbılmıyorum ama suan kac kılosun ve vucut fotografın varmı 84 kılo ıkenMerhaba kızlar . Ben 17 yaşındayım . 1 ay gibi bir süredir düzenli besleniyorum . Boyum 168 kilom 81 . 1 ay önce 84 düm . Aslında daha fazla kilo verebilirdim ama haftasonları kaçırdım genelde . Misafirler geldi . Şehir dışında okuyan ablam geldi arada kaçamaklar oldu işteHedefim 65 olmak . Benim yaptığım diyet gayet normal . Anlatım size .
Sabah
1 Dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir bazen az bazen çok
2 3 zeytin bazen yemiyorum bile
Domates
Öğlen
Okula giderken evde ne sebze yemeği varsa ondan yiyorum yanında da salata olursa yiyorum . Ama asla ekmek yemiyorum
Akşam
Akşamları 7:30 8:00 i buluyo yemek yemem .
1 kepçe çorba
Yağsız salata yoğurt
Yemeğe ne varsa az ondan yiyorum ekmek yine yok çok istersem de 1 parça dilim değil .
Canım ne çekse yiyorum . Okulda arkadaşlarım bişi aldımı ucundan nefsimi öldürcek kadar yiyorum mesela
Günden en az 1,5 2 litre su içiyorum ve son olarak her sabah youtubeden 3 miles spor yapıyorum 45 dk kadar
Ben artık her yaptığımı yazıcam
Merhaba kızlar . Ben 17 yaşındayım . 1 ay gibi bir süredir düzenli besleniyorum . Boyum 168 kilom 81 . 1 ay önce 84 düm . Aslında daha fazla kilo verebilirdim ama haftasonları kaçırdım genelde . Misafirler geldi . Şehir dışında okuyan ablam geldi arada kaçamaklar oldu işteHedefim 65 olmak . Benim yaptığım diyet gayet normal . Anlatım size .
Sabah
Domates
Öğlen
Okula giderken evde ne sebze yemeği varsa ondan yiyorum yanında da salata olursa yiyorum . Ama asla ekmek yemiyorum
Akşam
1 kepçe çorba
Yağsız salata yoğurt
Yemeğe ne varsa az ondan yiyorum ekmek yine yok çok istersem de 1 parça dilim değil .
Canım ne çekse yiyorum . Okulda arkadaşlarım bişi aldımı ucundan nefsimi öldürcek kadar yiyorum mesela
Günden en az 1,5 2 litre su içiyorum ve son olarak her sabah youtubeden 3 miles spor yapıyorum 45 dk kadar
84 kılo ıkenfotografın varmı canım yollarmısın banaMerhaba kızlar . Ben 17 yaşındayım . 1 ay gibi bir süredir düzenli besleniyorum . Boyum 168 kilom 81 . 1 ay önce 84 düm . Aslında daha fazla kilo verebilirdim ama haftasonları kaçırdım genelde . Misafirler geldi . Şehir dışında okuyan ablam geldi arada kaçamaklar oldu işteHedefim 65 olmak . Benim yaptığım diyet gayet normal . Anlatım size .
Sabah
Domates
Öğlen
Akşam
1 kepçe çorba
Yağsız salata yoğurt
tamam canım o zaman sureklı buraya gırmeye bak yedıklerımızı yazalım olur muEvet ya çok çok iyi olur canım
canım senın kılon ıyı ama baya ben 1.60 65 hedef 58 :)Olur olur. Sen kacsın ve hedef ne boy falan. Ben 168 boy, 56 kilo ama problemin bölgesel o yüzden hedef51
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?