Lise öğrencisiysen sende bana katıl :)

hıı kızlar bu arada tam 66 olmusum 1 temmuzde tartıldıgımda 68.9 dum 1 ağustosta ise 66.0 oldum dıyet yapmadım ınanın sporuda gunu gunune yapmadım ccıkabıldıgm kadar yuruyuse cıktım o da 5 10 gun 1 ay ıcınde yanı.. ama sadece abur cubur ve porsıyonlar ben abur cuburu cok tuketen bırıym onu tamamen demıymde cunku arada ucundan alıyrm o kadar yanı bu şekılde bı ayda 3 kılo verdım cumartesı dıyete basladım bakalım okul acılana kadar kac kılo olucam ve olucaz beraber bıseyle yapmaya baslarsak daha cok hırslanırz hadı bakalım benımle bırlıkte dıyet yapacak olanları beklıyorum her gun her ogunumuzu hatta kacamaklarımızıda yazmalıyız

vay kızlar harikasınız bende sayfam yetim öksüz kaldı diyodum iyi ki varsınız :) Bu ara diyet yapamıyorum çünkü hayatımın bi düzeni yok ama squattla bacaklarımı inceltmeye çalışıyorm bakalım 30 gün boyu ben daha 2. gündeyim ama bacaklarım mahvolmuş durumda çok açıyolar . okula gittiğim zaman çok zayıflamıssın demelerini isterdm ama 1 ay gibi bi süre kaldı bu sürede en fazla 5 6 kilo veririm oda diyete tam uyarsam . dershane başlayınca bi düzenim olcak inşallah o zaman kilo kaybı başlar ya . Yarında 1 ay mekik programına başlıcam

senden cesaret aldım sayılır bende teşekkürler bende 65 olmusum kendı capımda bı dıyet lıstesı hazıladm bıde aksam 45 dk yuruyus gunduzlerı leslıe yapıyorum bakalım okul acılana kadar 60 olurum inşallah :)):):):):))

Merabalar ben de 2.sınıf ogrencisiyim gecen yıl yurtta kaldım ve aburcubur yemekten yaklaşık 7 -8kilo aldım. Spor salonuna gitme vaktim yok evde kondisyon bisikletim var her gün evde 45dk onu sürüyorum ve aburcuburu bıraktım 2 haftada yaklaşık 3 kilo verdim 59ile basladigim maratonda su an 56kiloyum hedefin 51 yani 5kilo daha vermem lazım onerilerinizi bekliyoruuum.

Ha bi de çok çok ugrasmistim bi hastalıktan dolayı doktora gittiğinden hipotroidi dikti tiroid bezlerin az calistigindan hemen kilo aliyuodum yardimlarinizi bekliyorum su an ilaç kullanıyorum.

canım bende yurtta kalıyodum yurttakı yemeklerı cogumuz yemıyoduk ve boylece dısarıya yonelıydk ben hep abur cuburdan dolayı kılo aldım ıste yurttan cıktım ınsallah duzenlı beslenırım bundan sonrada gecms olsun bu arada ıstıyosn sana eslık edebılrm eger bı dıyet arkadası arıyrsan

Evet ya çok çok iyi olur canım

merhaba canım benım dıyetın nasıl gıdıyorbılmıyorum ama suan kac kılosun ve vucut fotografın varmı 84 kılo ıken

84 kılo ıkenfotografın varmı canım yollarmısın bana

Olur olur. Sen kacsın ve hedef ne boy falan. Ben 168 boy, 56 kilo ama problemin bölgesel o yüzden hedef51

Canım sakın o sok diyetlerden detokslardan yapma. Vücut değerlerini bitiriyor ve gazi insanlarda kilo aldiriyor sagliklica zayiflamani öneririm.

canım ben zaten oncekı sayfada anlatmıstm ama yınede anlataym sana ben kendıme uygun bı dıyet hazırladm ımkanımca :) spor olarak 45 dk veya 1 saat yuruyus yada leslıe 2 mile yapıyorum 4 kılo verdm smdıye kadar 1 temmuzda 68.9 dum smdı 65 ınsallah 58 e kadar ıyı devam ederım :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…