Bnde üniversitede tanıştım Canımla,eğitim fakültesini bitirdik sonra aynı ilin aynı ilçesi aynı okula atandıkÇOK ŞÜKÜR,nişanlandık sonra ben tayin istedim,nikah yaptık Eşim yanıma geldi.9 aydırda evliyiz:)))
günaydın
öncelikle şu yanlışı düzelteyim dedim, evet biraz karışık ama bizim ilişkide karışık ondandır.ben biliyorumya bana normal geliyoda tabi dışardan bakınca bune yaa falan oluyo doğal olarak CADIARZU
Şöyleki biz komşu çocuklarıydık,karşı apartmanlarda otururduk ama ilkokul dönemlerinde pek öyle görüşmüşlüğümüz falan yok,anneler tanışır falan okadar.ortaokulda biz mahallede beraber oyun grubumuz vardı öyle geçti, liseyi aynı okulda okuduk beraber gidip geldik ama o benden büyük olduğu için okulda görüşmezdik, ama yine mahallede takılırdık.sonra o üniv için ankaraya gitti.bu arada bende liseyi bitirip üniv kazandım ama yine ist. daydım. o tatillere geldikçe biz yakınlaşmaya başladık,sevgili olduk,o üniv.bitirdikten sonra yurt dışına gitti, 2 yıl sürdü geldi.bizim sevgili olmamız 5 yıl oldu.ama o yurt dışından geldikten sonra ailelere açıkladık resmiyet kazandı yani, oda 3 yıl oldu. bu yüzden biraz karışıklık çıkıyo.2009 kasım ayındada nişanlandık. 27 hazirandada evleniyoruz.:asigim:
sağol canım aminnn :Saruboceq: ne güzel geçiyo ama dimi o lise günleri.. sonra üniversitede ayrı bi tat.. sonra da yakında evlenicek arkadaşlar gibi o tatlı heyecanı yıllardır tanıdığın aşkınla yaşamak harika bişey :asigim:
bende lise sonda tanıştığım aşkımla 6 yıl flörtten sonra evlendim üniversiteyi de aynı yerde farklı bölümlerde birlikte okuduk ve bebiş bekliyoruz çok mutluyuz
Bnde üniversitede tanıştım Canımla,eğitim fakültesini bitirdik sonra aynı ilin aynı ilçesi aynı okula atandıkÇOK ŞÜKÜR,nişanlandık sonra ben tayin istedim,nikah yaptık Eşim yanıma geldi.9 aydırda evliyiz:)))
ay ne güzel topik
lilk aşkım sevgilim Liselim benim heee kaydirigubbakcemile3
hadi hepinize mutluluklar
been halaa lisede ki aşkımla beraberim. elimi ondan başka kimse tutmadı. ondan başkasını gözüm görmedi, dilim söylemedi 2001 den beri beraberiz.rabbim bizi ayırmasın. hani bi şarkı var ya: gece sana sarılıp yatmadan , sabaha senle uyanmadan, senden bebeğim olmadan, Allah'ım canımı almasın aşkımmmm
çok güsel geciyor evet sende güsel yorumlamışsın...a.s.
tanıdıgın aşkınla elinin içi gibi bildiğin aşkınla evet süper bişey...
anlatılmaz yaşanır bu duygu..
ben üniv.deyken o askerdi bekledim....
sonra gelince o benim üniv..bitirmemi beklediikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dedim sıra sende şimdi sen beni bekle demiştimm..bayanssulusmile
sonra hemen okul bitince istediler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy canım ne hoşş opuyorumnanaktan şimdi sözlü müsünüz?
biz de bitaneciğimle 18 yaşındayız.Ben bu yıl üniversite 1 deyim, o geçen yıl kazanamadı bu yıl tekrar sınava giricek.Kazanırsa (inşallah :Saruboceq:) ben onun okulunu bitirmesini beklicem kaydirigubbakcemile3
allah nasip ederse bir aday da bnm
bu sene üçüncü yıımızı bitiriyoruz:asigim:
ben onu ilk günkü kadar çook hatta ondan da çok seviyorum :kedi:
ayy canım ne hoşş opuyorumnanaktan şimdi sözlü müsünüz?
biz de bitaneciğimle 18 yaşındayız.Ben bu yıl üniversite 1 deyim, o geçen yıl kazanamadı bu yıl tekrar sınava giricek.Kazanırsa (inşallah :Saruboceq:) ben onun okulunu bitirmesini beklicem kaydirigubbakcemile3
ay ne güsel...
ne çok varmış yahu aşkımla derdik pek yok...ama bu forumda o kadar çok bayan varki...
mutlaka vardır dedim bu forumda...
ömür boyu bolca mutluluk diliyorum canım size...
allah utandırmasın...
sevginiz sonsuz...olsun..
sevgi her daim büyüyendir...a.s.:hooray::enbuyukkk:
çok sağol tatlıj senin hikayeni de öğrendim şimdi
helal olsun ve maaşallah diyorum
bekleyip karşılığını almışsınız umarım bizde de böyle olur
bu arada bu topik çok güzel olmuş
ben de düşünmüştüm bir ara rastladığıma çok sevindim zemuszemus
:hooray:çok teşekkürler canım ilgine :hooray::teytey:a.s.
allaha şükürler olsun..kalbimize göre oldu..bayanssulusmile
büyük bir mutluluga erişmek için..bazen dikenli yollardan da gecebiliyor..insan fakat bu hayatın kendisi kıslar...boshayallersmile
inşallah herşey istediğiniz gibi olur tatlım...
yeterki siz isteyin ve emin olun..
bir insan istesin yeterki olmayacak bişey yok nu hayatta yeterki isteyinnzemuszemus
haklısın tatlım inanır mısın ilişkimizin ilk zamanları çok sorunsuz çok güzeldi
ama bir yıldan sonra o kadar zorluklarımız oldu ki insan bazen bazı şeylerden taviz vermek zorunda bile kalıyor
ben çok tecrübe sahibi oldum guclubacismile ama istemekte emek vermekte bitiyor herşey...
allahım hiçbirimizin yüzünü kara çıkarmazinşallah güzelim :1hug:
amin canım amin..
allah utandırmasın...
aynen emek ve fedakarlıkkavramı çok önemli ilişkide...
oo neler yaşandı yazsam roman olur..her detaya girmiyorm şimdii.
ama her zorlugun imkansızlıgın üstesinden geldik canım..
ve ayrıca kader kısmet tabi bu işler ...yazılmış kaderimiz birleşti...
kendimizce hep iyiyidikk..
bizim zorluklarımız dış etkenler oldu hep..üçüncü şahıslar...
ben lise olsa yine iyi taaaa ilk okul aşkımla evlendim ve çooookkkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?