How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

amin canım amin..ne yollardan gectik bir bilsen..boshayallersmile
aşk sevgi mücadele ister başarırsan kazanan olursun...:hooray::nazar:

kesinlikle katılıyorum.zor zamanlar geçirdik, hatta söz-nişan meselelerinde bile mücadeleler vericez. zafer de kazanıcazzzz.

kesinlikle katılıyorum.zor zamanlar geçirdik, hatta söz-nişan meselelerinde bile mücadeleler vericez. zafer de kazanıcazzzz.

yaş kaç canım sorması ayıp..
söz nişan bizde sıkıntı olmadı..bizde..başka şeyler..uzun hikaye...
evlilik ne zamn ben haziranda

aman beee bizimki o zaman ortaokul aşkı oluyoooo kaydirigubbakcemile3
biz 10 seneyi geçti tanışalı, ama 3 sene oldu ilişkimiz.
ben hangi kategoriye giriyorum o zaman bilmiyorumkismile

Maşallah maşallahhhh :nazar: sen beni geçmişsin helal olsun :hooray:
biz 10 seneyi geçiyo tanışıklığımız ama 5 senedir beraberiz :Saruboceq:

3 mü 5 mi :uhm:
Kusura bakmayın merak ettimde..kaydirigubbakcemile3

ben de lise askimla evleniyorum kizlar..Ama biz ben uniye baslayinca bi ayrildik benm yuzumden, 4 yil sonra yine yeniden su anda 3 yildir flort ediyoruz...Toplam da 5.5 yil oldu:lepi:

ayy ben de lise aşkımla evlenicem kızlar opuyorumnanaktan ama biz daha küçüğüz, evlenmeye daha var kaydirigubbakcemile3 lise 1de çıkmaya başladık sonra bi ara ayrılık girmişti sonra yine devam... yaklaşık 5 yıldır seviyoruz birbirimizi :asigim:

ayy ben de lise aşkımla evlenicem kızlar opuyorumnanaktan ama biz daha küçüğüz, evlenmeye daha var kaydirigubbakcemile3 lise 1de çıkmaya başladık sonra bi ara ayrılık girmişti sonra yine devam... yaklaşık 5 yıldır seviyoruz birbirimizi :asigim:

mutluluklar dilerim canım.
sevginiz sonsuz olsun..opuyorumnanaktan:nazar:

3 mü 5 mi :uhm:
Kusura bakmayın merak ettimde..kaydirigubbakcemile3

günaydın
öncelikle şu yanlışı düzelteyim dedim, evet biraz karışık ama bizim ilişkide karışık ondandır.ben biliyorumya bana normal geliyoda tabi dışardan bakınca bune yaa falan oluyo doğal olarak CADIARZU
Şöyleki biz komşu çocuklarıydık,karşı apartmanlarda otururduk ama ilkokul dönemlerinde pek öyle görüşmüşlüğümüz falan yok,anneler tanışır falan okadar.ortaokulda biz mahallede beraber oyun grubumuz vardı öyle geçti, liseyi aynı okulda okuduk beraber gidip geldik ama o benden büyük olduğu için okulda görüşmezdik, ama yine mahallede takılırdık.sonra o üniv için ankaraya gitti.bu arada bende liseyi bitirip üniv kazandım ama yine ist. daydım. o tatillere geldikçe biz yakınlaşmaya başladık,sevgili olduk,o üniv.bitirdikten sonra yurt dışına gitti, 2 yıl sürdü geldi.bizim sevgili olmamız 5 yıl oldu.ama o yurt dışından geldikten sonra ailelere açıkladık resmiyet kazandı yani, oda 3 yıl oldu. bu yüzden biraz karışıklık çıkıyo.2009 kasım ayındada nişanlandık. 27 hazirandada evleniyoruz.:asigim:

:nazar:ayy bende lise aşkımla evlenicem Allah'ın izniyle..bende arkadaşın dediği gibi okulun ilk günü aşık oldum..okulda 2 sene onun yolunu gözleyerek geçti ama liseden yıllar yıllar sonra birlikte olduk ve şimdi nişanlıyız =) 2001 yılından beri aşığım :asigim: :nazar:

Son düzenleme:
ayy bende lise aşkımla evlenicem Allah'ın izniyle..bende arkadaşın dediği gibi okulun ilk günü aşık oldum..okulda 2 sene onun yolunu gözleyerek geçti ama liseden yıllar yıllar sonra birlikte olduk ve şimdi nişanlıyız =) 2001 yılından beri aşığım :asigim:

ohhh ne güsel ne mutlu size...
allah mutlulugunuzu daim etsin..opuyorumnanaktan

:nazar:

kıslar düğünümüze hocalarımızda gelicek ya:teytey::hooray::dance:

mutluluklar dilerim canım.
sevginiz sonsuz olsun..opuyorumnanaktan:nazar:
sağol canım aminnn :Saruboceq: ne güzel geçiyo ama dimi o lise günleri.. sonra üniversitede ayrı bi tat.. sonra da yakında evlenicek arkadaşlar gibi o tatlı heyecanı yıllardır tanıdığın aşkınla yaşamak harika bişey :asigim:

bende lise sonda tanıştığım aşkımla 6 yıl flörtten sonra evlendim üniversiteyi de aynı yerde farklı bölümlerde birlikte okuduk ve bebiş bekliyoruz çok mutluyuz

Bnde üniversitede tanıştım Canımla,eğitim fakültesini bitirdik sonra aynı ilin aynı ilçesi aynı okula atandıkÇOK ŞÜKÜR,nişanlandık sonra ben tayin istedim,nikah yaptık Eşim yanıma geldi.9 aydırda evliyiz:)))

Back