kıs sendemiizemuszemus
allah bozmasınnn
zor olur tabe devrile devrile geldik bu günlere
evet canım bende. Allah bozmasın. tabi canım. zor olduğundan, sevgimiz de kocaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs sendemiizemuszemus
allah bozmasınnn
zor olur tabe devrile devrile geldik bu günlere
evet canım bende. Allah bozmasın. tabi canım. zor olduğundan, sevgimiz de kocaman.
amin canım amin..ne yollardan gectik bir bilsen..boshayallersmile
aşk sevgi mücadele ister başarırsan kazanan olursun...:hooray:
kesinlikle katılıyorum.zor zamanlar geçirdik, hatta söz-nişan meselelerinde bile mücadeleler vericez. zafer de kazanıcazzzz.
aman beee bizimki o zaman ortaokul aşkı oluyoooo kaydirigubbakcemile3
biz 10 seneyi geçti tanışalı, ama 3 sene oldu ilişkimiz.
ben hangi kategoriye giriyorum o zaman bilmiyorumkismile
Maşallah maşallahhhh sen beni geçmişsin helal olsun :hooray:
biz 10 seneyi geçiyo tanışıklığımız ama 5 senedir beraberiz :Saruboceq:
ben de lise askimla evleniyorum kizlar..Ama biz ben uniye baslayinca bi ayrildik benm yuzumden, 4 yil sonra yine yeniden su anda 3 yildir flort ediyoruz...Toplam da 5.5 yil oldu:lepi:
ayy ben de lise aşkımla evlenicem kızlar opuyorumnanaktan ama biz daha küçüğüz, evlenmeye daha var kaydirigubbakcemile3 lise 1de çıkmaya başladık sonra bi ara ayrılık girmişti sonra yine devam... yaklaşık 5 yıldır seviyoruz birbirimizi :asigim:
3 mü 5 mi :uhm:
Kusura bakmayın merak ettimde..kaydirigubbakcemile3
3 mü 5 mi :uhm:
Kusura bakmayın merak ettimde..kaydirigubbakcemile3
ayy bende lise aşkımla evlenicem Allah'ın izniyle..bende arkadaşın dediği gibi okulun ilk günü aşık oldum..okulda 2 sene onun yolunu gözleyerek geçti ama liseden yıllar yıllar sonra birlikte olduk ve şimdi nişanlıyız =) 2001 yılından beri aşığım :asigim:
ohhh ne güsel ne mutlu size...
allah mutlulugunuzu daim etsin..opuyorumnanaktan
Amin canım sağol hepimizin mutluluğu daim olsun
sağol canım aminnn :Saruboceq: ne güzel geçiyo ama dimi o lise günleri.. sonra üniversitede ayrı bi tat.. sonra da yakında evlenicek arkadaşlar gibi o tatlı heyecanı yıllardır tanıdığın aşkınla yaşamak harika bişey :asigim:mutluluklar dilerim canım.
sevginiz sonsuz olsun..opuyorumnanaktan