lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

ahh ahh işte o şanslı kadın benimm daha okulun ilk günü göüpte aşık olduğum sonra sevgili sonra nişanlı sonra ise onun kadını oldumm ne büyük bi şans ne büyük bir mutluluktur YARABBİMMMM

evet ya şaşırdım zaten senin açtığını görünce topiği kaydirigubbakcemile3
11. senemizdeyiz canım. Kasım 1999'dan beri birlikteyiz..:asigim:

Maşallah maşallahhhh sen beni geçmişsin helal olsun :hooray:
biz 10 seneyi geçiyo tanışıklığımız ama 5 senedir beraberiz :Saruboceq:

ahh ahh işte o şanslı kadın benimm daha okulun ilk günü göüpte aşık olduğum sonra sevgili sonra nişanlı sonra ise onun kadını oldumm ne büyük bi şans ne büyük bir mutluluktur YARABBİMMMM

wowwwwwww tebrikler...a.s.:hooray:

çok gurur verici bişey dimi kıslar yaaaboshayallersmile
herkes helal diyor...boshayallersmile

yus nes ilgimi çekmiştin
yus nes????
eşinin başlangıc isminin ilk 3 harfi yus
seninkide nes mi? yoksakaydirigubbakcemile3

Maşallah maşallahhhh sen beni geçmişsin helal olsun :hooray:
biz 10 seneyi geçiyo tanışıklığımız ama 5 senedir beraberiz :Saruboceq:

tanışmak ayrı bişey canım ya
sevgili olmak birliktelik ayrı bişey ona bakrsan benimki ooooboshayallersmile

slm kızlar başlıgı görünce bende yazmak istedim 9 yıllık evliyim eşim cocukluk arkadaşım kendimi bildim bileli o hayatımda hep beraber bir sokakta büyüdük beraber oyunlar oynadık tabi yaş 15 olunca aşk başladı 19 yaşındada evlendik 10 aylık bir kızım var her zorluga beraber gögüs gerdik onu cok seviyorum oda beni:asigim: kızımızda dünyamıza girince mutlulugumuz dahada katlandı.ALLAH herkese böyle bir evlilik nasip etsin:Saruboceq: bu evliligin en cok sevdigim yönü oturdugumuzda sohbet edicek cok şey buluyoruz cocuklugumuzdan oyunlarımızdan küçükken nasıl didiştigimizden daha neler neler...aşk cok zor bulunuyor hele ki böyle düzeni bozulmuş dünyada gerçek aşkı buldugunuzda ona sıkıca sarılın ve sakın bırakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
oy oy allah bagışlasın..
sizide tebrik ediyorum ayrıca ömür boyu agız tadınız bozulmasın inş..opuyorumnanaktan
helal olsun diyorum..en güsel aşklar o zamanlar o yaşlarda zaten..büyüynce insan secici oluyor..o yaşlarda sevgiyi yakalayıpta ona tutunmak onla kalmak kadar güsel hiç bişey yok bu hayatta....bunu çok iyi biliyorm..
anlatacak o kadar çok şey oluyorki ve çok keyifli oluyor...kaydirigubbakcemile5

sevmek güseldir..bir daha sevmemek daha güseldir diyorum ben.....

tanışmak ayrı bişey canım ya
sevgili olmak birliktelik ayrı bişey ona bakrsan benimki ooooboshayallersmile

kanka bizimki daha zor beaaa. beraber büyümüşsün düşünsene gençliğinde her haltı beraber yemişiz :lepi: okuldan kaçmalar, sevgililer sabahlara kadar dışarlarda. hele üniv. dede eyvah eyvahhhh kötükedihüso
adamla nerdeyse kankayken, öpüşmeye balşlıyon Şeniz

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman nazar degmesin...
bu yüzden sevgi açısından hep kendimi şanslı hissetmişimdir...bayanssulusmile

amin canım aminn..boshayallersmile

sevenler ayrılmasın...........lmaz:

hasret kimseye kalmasın....
lmaz:

Seninle her günüm ömre bedeldi
Gönül dedigimde bagimdin benim
Unutmak mümkünmü liselim seni
Hayatim varligim canimdin benim

Seninle bir Kalem bir kagit gibi
Seninle bir defter bir kitap gibi
Birlikte yazmistik kaderimizi
Ilk askim sevgilim liselim benim

beennnnn. ta lisede temelleri atılan.şimdiyse yapılaşmaya başlayan aşkımız var. bizim de 12. senemiz ama kavuşmamız zor oldu azıcık. nasip işte. herkese selam.hayırlı olsun topiciğimiz.

ayy maşallahhh. Allah nazarlardan saklasın. sizi de boncuğunuzu da korusun.

ayy maşallahhh. Allah nazarlardan saklasın. sizi de boncuğunuzu da korusun.

teşekkür ederima.s.

beennnnn. ta lisede temelleri atılan.şimdiyse yapılaşmaya başlayan aşkımız var. bizim de 12. senemiz ama kavuşmamız zor oldu azıcık. nasip işte. herkese selam.hayırlı olsun topiciğimiz.

kıs sendemiizemuszemus
allah bozmasınnn
zor olur tabe devrile devrile geldik bu günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…