lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

hım işten gel yemek yap temizlik vs vs genelde zor diye anlatıyorlar ama sen memnunsun hainden anladığım kadarıyla :dance:

çok abartıyorlar çok..gerci ben daha yeniyim bilemem ..:sm_confused:ama şuan iyi yani herşey..hafta birgün temizlik günüm var..yemek desen aşkımın sevdigi yemekleri yapyorum..daha dogrusu evlenmeden önce hayatımda hiç yemek yapamdım..mutfakla aram yoktu..tariflere bakarak seve seve yemek yapyorum ve başarılı sonuç oluyor..
hafta içi öyle hergün yemek yapmıyorum..aşkım bazen tost..menemen tarzı kolay şeyler seciyor ve istior..zaten çalışan insanız ..malum[/QUOTE]

içimi ferahlattın bazen evlenince çalışmasam mı diye düşünüyordum vazgeçtim delikafadulden

içimi ferahlattın bazen evlenince çalışmasam mı diye düşünüyordum vazgeçtim delikafadulden[/QUOTE]

rahat ol..ya düzenli bir hayatımız var..

bende korkardım senin gibi..ama hepsini yapmak çok zevkli..
kendi evin..artı yemek yapmak ortaya bişeyler çıkarmak çok keyifli

kendi evin..artı yemek yapmak ortaya bişeyler çıkarmak çok keyifli[/QUOTE]

bende yemek yapmayı seviyorum,evde girmem mutfagada ünivde iken özel yurt oldugu için yemekleri ben yapmıştım zevkli gerçekten,eee evliğin baska hangi yönleri güzel tavsiye ediyo musun[/Bkaydirigubbakcemile2]

kendi evin..artı yemek yapmak ortaya bişeyler çıkarmak çok keyifli

bende yemek yapmayı seviyorum,evde girmem mutfagada ünivde iken özel yurt oldugu için yemekleri ben yapmıştım zevkli gerçekten,eee evliğin baska hangi yönleri güzel tavsiye ediyo musun[/Bkaydirigubbakcemile2][/QUOTE]

ilk evlendgim gün..onunla uyumak muhteşemdi en çok onu sevmiştim..
zorlandıgım yön annem oldu...gözümde tütüyordu :gitme: ama şimdi alıştım..
annenin kıymetini hep bil canım..
evliik yönleri cnm bu en çok kimle evlendiğinle alakalı bir durum..
ben eşimi çok iyi tanıyordum...çok iyi tanımasam evlenmezdim..

biraz benlikten çıkıp biz olmak demek evlilik..

biz olmakta biraz sürtüşmeler oluyor ilk zamanlar sonradan oturuyor herşeyzemuszemus

lise 1 alışma evresi ama lise 2 lise 3 hayatının en güzel dönemi olacak,o günlere dönmek için neler vermezdim ki kaydirigubbakcemile3

ahhh bende bendeboshayallersmile
çok süper sadece aşk degil..ozaman herşey güseldi..okulun gözdesiyim hem zeka hemde dış yöndenbayanssulusmile birincilikle bitirdim okulu..aşkım diyoki ben dönemzdim
şimdi daha güsel diyor..o zamn yatak yoktu şimdi var diyor:roflol:

bizim hala yatagımız yok :roflol::roflol::roflol: benimde harika bir arkadas grubum vardı 3 kızdık onlarında sevgilileri vardı o kafe senin benim bu kafe benim geserdik onların aşkı bitti orası ayrı tabi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey lisede hiç unutmam ülkeler coğrafyası diye bir ders vardı herkes 50 almış hoca bir kağıt var 85 dedi megersem bildiklerimi unutmayım derken sınav kağıdına adımı yazmayı unutmuşum sırnaşık şeysırnaşık şey

soruları görünce heyecanlandın tabi..biliyosunya:roflol:

soruları görünce heyecanlandın tabi..biliyosunya:roflol:

üniversite de güzeldi yurtta çok çok eğlendim, bi ara bir hafta güneşi görmedim sabaha kadar muhabbet sabah 8 de yatınca aksamda 6 gibi kalkıoyduk kışın güneş batmış oluyordu:teytey::teytey::roflol:senin nasıldı üniv

üniv..çok sevmedim..ben lise başkaydı..
bitsin artık üniv..diyodum..ama çok makara muhabbet vardı başka bişy yoktu...

mezuniyet balosu süperdi üniv.de

var canım
albümlerde kınam var..sözüm var

gelinlik modellerinde dügünüm var..

nikah bölümünde nikahım var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…