- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 408
kızlar ben de lise aşkımla evlenicem inşallah
seneye nisan gibi
8 yıldır birlikteyiz
hoşgeldinna.s. ne güsel ya:hooray:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seneye nisan gibi
8 yıldır birlikteyiz
hım işten gel yemek yap temizlik vs vs genelde zor diye anlatıyorlar ama sen memnunsun hainden anladığım kadarıyla :dance:
seneye nisan gibi
8 yıldır birlikteyiz
çok abartıyorlar çok..gerci ben daha yeniyim bilemem ..:sm_confused:ama şuan iyi yani herşey..hafta birgün temizlik günüm var..yemek desen aşkımın sevdigi yemekleri yapyorum..daha dogrusu evlenmeden önce hayatımda hiç yemek yapamdım..mutfakla aram yoktu..tariflere bakarak seve seve yemek yapyorum ve başarılı sonuç oluyor..
hafta içi öyle hergün yemek yapmıyorum..aşkım bazen tost..menemen tarzı kolay şeyler seciyor ve istior..zaten çalışan insanız ..malum
rahat ol..ya düzenli bir hayatımız var..
bende korkardım senin gibi..ama hepsini yapmak çok zevkli..
kendi evin..artı yemek yapmak ortaya bişeyler çıkarmak çok keyifli
yaa bende liseye yeni başlıcam ama korkuyorum aceba nasıl arkadaşlarım olucak diye ..:uhm:
lise 1 alışma evresi ama lise 2 lise 3 hayatının en güzel dönemi olacak,o günlere dönmek için neler vermezdim ki kaydirigubbakcemile3
ahhh bende bendeboshayallersmile
çok süper sadece aşk degil..ozaman herşey güseldi..okulun gözdesiyim hem zeka hemde dış yöndenbayanssulusmile birincilikle bitirdim okulu..aşkım diyoki ben dönemzdim
şimdi daha güsel diyor..o zamn yatak yoktu şimdi var diyor:roflol:
bizim hala yatagımız yok :roflol::roflol::roflol: benimde harika bir arkadas grubum vardı 3 kızdık onlarında sevgilileri vardı o kafe senin benim bu kafe benim geserdik onların aşkı bitti orası ayrı tabi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey lisede hiç unutmam ülkeler coğrafyası diye bir ders vardı herkes 50 almış hoca bir kağıt var 85 dedi megersem bildiklerimi unutmayım derken sınav kağıdına adımı yazmayı unutmuşum sırnaşık şeysırnaşık şey
soruları görünce heyecanlandın tabi..biliyosunya:roflol:
üniv..çok sevmedim..ben lise başkaydı..
bitsin artık üniv..diyodum..ama çok makara muhabbet vardı başka bişy yoktu...
mezuniyet balosu süperdi üniv.de
var canım
albümlerde kınam var..sözüm var
gelinlik modellerinde dügünüm var..
nikah bölümünde nikahım var :)