lise aşkıyla evlenenler ve evlenecek olanlar buyrun sohbete:)

9 yıl mı wawbence de sizin evlenme vaktiniz gelmiş a.s

tek sorunum o maaşım artsın istiyorum artık:sm_confused:

benimde asgari ücret yol yemek yok ben gireli 8 ay oluyo maaş sorunum yok ilerde olur mu görücez yerimseniben[/QUOTE]

ilerde artar yeniymişin daha sen

ben ssk.+ yol servisim var..yemek kartım var

aok 86lı mısın ve ögretmen wowaklinialirimsmile

bende bende :) 18 eylülde evleniyorum 7 sen bitiyor:) artık öğretmenizz ve evleniyoruzz..:) bu arad senın düğün fotoları kaçırmıs olamalıyım link verirsen bakabilirimm....Mutluluklarr yenı geliinn..:)

bende bende :) 18 eylülde evleniyorum 7 sen bitiyor:) artık öğretmenizz ve evleniyoruzz..:) bu arad senın düğün fotoları kaçırmıs olamalıyım link verirsen bakabilirimm....Mutluluklarr yenı geliinn..:)

aa mutluluklar tatlım çok sevindimmopuyorumnanaktan

link atıyım hemen

ben ssk.+ yol servisim var..yemek kartım var[/QUOTE]

esinde meslektasın mı
hem evlilik hem iş zor olmuyor mu super87 :uhm:

ben ssk.+ yol servisim var..yemek kartım var

esinde meslektasın mı
hem evlilik hem iş zor olmuyor mu super87 :uhm:[/QUOTE]

hayır canım..o saglıkçı...

ne gibi bir zorluk canım..

ben 5,30 paydos ediyorum..6 da evdeyim.
cumartesi pazarım yok..
eşimde 3de paydos ediyor 3,30 da evde:sm_cool:

cumartesi pazarım yok..
eşimde 3de paydos ediyor 3,30 da evde:sm_cool:[/QUOTE]

hım işten gel yemek yap temizlik vs vs genelde zor diye anlatıyorlar ama sen memnunsun halinden anladığım kadarıyla :dance:

cumartesi pazarım yok..
eşimde 3de paydos ediyor 3,30 da evde:sm_cool:

hım işten gel yemek yap temizlik vs vs genelde zor diye anlatıyorlar ama sen memnunsun hainden anladığım kadarıyla :dance:[/QUOTE]

çok abartıyorlar çok..gerci ben daha yeniyim bilemem ..:sm_confused:ama şuan iyi yani herşey..hafta birgün temizlik günüm var..yemek desen aşkımın sevdigi yemekleri yapyorum..daha dogrusu evlenmeden önce hayatımda hiç yemek yapamdım..mutfakla aram yoktu..tariflere bakarak seve seve yemek yapyorum ve başarılı sonuç oluyor..
hafta içi öyle hergün yemek yapmıyorum..aşkım bazen tost..menemen tarzı kolay şeyler seciyor ve istior..zaten çalışan insanız ..malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…