düğüne gidiyorsun mutlaka bir etek veya elbise giy canım.. zarif ol...ama kesinlikle pantolon gşime derim ben
ben de aynen senin gibi düşündün canım
pantolon giymeyeceğim kesn olarak karar verdim kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
evlenicektim.. olmadı :çok üzgünüm:
kader arkadaşım benim de eltimin nikahı var kaynanişim çağırıyo ama ne giycem derdine düşmiyeyim diye gitmiyorum kaydirigubbakcemile3 şaka tabi bunlar tatlı dertler boshayallersmile
beyaz bi elbise olabilir canımcım,beyaz saflığım simgesidir ve herkese çok yakışıyo bence boshayallersmile
ama kesinlikle elbise giy,abiye olsun ama çok da taşlı falan ağır bişey olmasın
saçların nasıl bilmiyorum ama fön ya da maşa olabilir bayanssulusmile (yani ben olsam öyle topuz yaptırmazdım)
doğal ol,sık sık gülümse boshayallersmile eminim akrabaları seni çok sevicektir. :1hug:
ayy kader arkadaşım ikimize de bol şanslarr o zaman
bak bu konuda da kader arkadaşı çıktık kıss
lakap gibi kaldı öyle :)))
canım dün ayakkabı aldım çok beğenmiştim ona uygun bir elbise istiyorum işte
saçlarım normalde dalgalı ama ben düğünde düzleştiricem öyle düşünüyorum
bu arada beyaz fikrini hiç düşünmemiştim süper fikirben esmerim elbise beyaz olabilir evet a.s
aannesi babası kardeşi abisiyle falan tanıştım zaten ama amcası fala nda girdi şimdi işin içine
umarım herşey ikimiz için de çook sorunsuz geçer :)
canım baya bi ortak yönümüz varmış kaydirigubbakcemile5
canım ben nikaha gitmeyi düşünmüyorum, ben annesi babasıyla da resmi olarak tanışmadım,yolda karşılaştık bi kaç kere o kadar.. hani aramızda daha söz nişan da yok. o yüzden annem çok meraklıymışsın gibi gitme istersen,ilerde ailesiyle tanışırız o zaman gidersin onların düğünlerine falan dedi. bana da mantıklı geldi. ama daha karar veremedim, sence de mantıklı mı gitmemek?
esmer tenliye gerçekten beyaz elbise çok yakışır canım boshayallersmile
ayakkabını ne renk aldın peki?
sen de sadelikten yanasın sanırım yerimseniben saçların dalgalıysa düzleştirmek iyi fikir boshayallersmile
canım anlıyorum seni. insan sevgilisinin anne babası tarafından sevilince diğer akrabaları tarafından da sevilmek istiyo, hepsiyle iyi olmak istiyo boshayallersmile bu arada tabi heyecan doruktaonlar da heyecanlıdırlar,seni hiç görmemişler,merak ediyolardır boshayallersmile umarım her şey iyi geçer opuyorumnanaktan
inşllah tatlım
ama bence zaten 3 yıla merdiven dayamışsınız canım şimdiye kadar tanışmamışsınız zaten sadece nikaha katılmakta bir sakınca yok derim ben hani demiş ya annem meraklı gibi gözükme diye zaten 3 yıldır tanışmamışsın bu ona kanıt değilmidir yerimseniben
bence bir git derim tatlım yine de tabii karar senin
ben ayakkabımı siyah aldım herşeyle giyebilirim diye düşündüm tatlım evet sadeliği çok severim ben
sizinkisi ciddi bir ilişki canım şimdi olmazsa bile eninde sonunda tanışacaksın nikha gitmekle ortamlarını da görmüş olursun 3 yıl tanışmamışsın bence oturaklı bir kız olduğunu kanıtlamışsın bile
nikah mı olacak sadece canım düğün birlikte mi yoksa
düğünle birlikyteyse sadece nikaha katılırsın daha iyi olur diyecektim.. opuyorumnanaktan
canım ayakkabın her şeyle olabilir evet,siyah almakla iyi akıl etmişsin yerimseniben
doğru söylüyosun aslında. annesi de demiş zaten,benimle konuşurken yanakları kızarıyo,rahat olsun ama böyle utanması da çok hoşuma gitti demiş :kedi: kaydirigubbakcemile3
sevgilim bi kere gelmicek sedef demiş. o zaman da ''Aa olur mu öyle şey ben kızımın saçını bile yaptırcam''demiş.şimdi gitmezsem de sanki ayıp olacakmış gibi geliyo :sm_confused:
sadece nikah olucak tatlışım. eltim kayserili. düğün orada olucak.nikah edirnede.
daha 1 ay var. bakalım o güne kadar daha düşünücez boshayallersmile
anladım kuzum
bak kaynanan da heveslenmiş bu sefer gitmzsen de syıp olur mu ki acaba :uhm:
güzelim kadın senin nasıl birisi olduğunu zaten anlamış
nikah dediğin zaten yarım saat sürer sürmez
hadi bakalım bir ay düşün o zaman neticeleri bana bildirirsin buradan olur mu kuzum opuyorumnanaktan
olur canımın içi opuyorumnanaktan
sen de bana akrabalarıyla (daha doğrusu akrabalarınla diyeyim,onlar senin de akrabaların sayılır yerimseniben) nasıl tanışıp konuştuğunu haberdar et boshayallersmile
peki sence nikahtan sonra tüm akrabalar bi yere giderlerse beni de çağırırlarsa onlarla gideyim mi,yoksa bi bahaneyle ordan kaçayım mıkaydirigubbakcemile3 :kedi:
ayy bilmiyorum ki, ee öyle buraya yazınca kolaymış gibi geliyo ama ölürüm heyecandan yaa nikahtan sonra bi de hastane turu yapmayalım kaydirigubbakcemile3 allah korusuntamam canımm opuyorumnanaktan
bence eğer sadece annesi ve erkek arkadaşın varsa öyle git
tüm aile giderlerse ve sen de onlara eşlik edersen rahat edemeyebilirsin aralarında
önce gideyim artık ben falan dersin baktın çok üsteliyorlar bir yarım saat gidersin olmazsa canım ya :asigim:
ayy ne mutlu size opuyorumnanaktanbenim de lise aşkım kızlar agustos 8 evleniyoruz
benim lise aşkım olmadı çünkü kız meslekte okudum:gitme: ama lise aşkı çok güzel olsa gerekfisfisfis
rica ederim canım ne demekyerimseniben iyi eglencelerben de aynen senin gibi düşündün canım
pantolon giymeyeceğim kesn olarak karar verdim kaydirigubbakcemile3
teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
kısmet canım vardır herşeyde bir hayırevlenicektim.. olmadı :çok üzgünüm:
oooo allah mesut etsin şimdiden...opuyorumnanaktanbenim de lise aşkım kızlar agustos 8 evleniyoruz
benim lise aşkım olmadı çünkü kız meslekte okudum:gitme: ama lise aşkı çok güzel olsa gerekfisfisfis
bende lise aşkımla evlencem 1 senelik nişanlıyım ondan önceside 5 yıldır sevgiliydik toplam 6 yıldır birlikteyiz ama düğün günüm belli değil henüzÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?