• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lisans mezunu bir anneyim evde ek iş

Mirelay

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
67
37
18
Herkes merhaba. edebiyat öğretmenliği mezunuyum ve bir erkek çocuk annesiyim. Oğlum 1.5 yaşında. Hem evde oğlumu büyütmek hem de çalışmak istiyorum . Kocaeli’de oturuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Herkes merhaba. edebiyat öğretmenliği mezunuyum ve bir erkek çocuk annesiyim. Oğlum 1.5 yaşında. Hem evde oğlumu büyütmek hem de çalışmak istiyorum . Kocaeli’de oturuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Öncellikle merhaba canım Allah bağışlasın :) bende arıyorum ama o kadar yere mail adresimi bıraktım halen dönüş yapmadılar

Oğluma bakacak kise yok ondan dolayı sadece evde çalışabilirim. Çok üzüldüm şimdi

Evde özel çocuk bakıcılığı yapabilirim ayrıca eğitimiyle de ilgilenirim

Doğum süsleri hazırlayabilirsiniz.
Evde ek iş biraz yetenek gerekir.
Çevrenizde çoksa katılığı urunleri pazarlayabilirsiniz
Alanınıza ilgili özel ders verebilirsiniz

canım merhabalar. sana vereceğim linke tıklayarak sisteme üye olup düzenli olarak her ay para kazanabilirsin. Yapman gereken tek şey yazı yazmak ve bunun karşılığında paranın hesabına yatması işte hepsi bu kadar. Tamamen güvenilir olan bu siteye hemen üye olabilirsin.

Back