Liposuction sonrası uzun dönem sonuçlar?

Anneboncuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
126
196
53
Öncelikle herkese merhabalar.
Ben bu operasyonu olmadım, olmayı düşünenlerdenim. Hem bu forumda hem internette diğer sayfalarda onlarca operasyon ve sonrası hakkında hikaye ve tavsiye okudum.
Ancak benim merak ettiğim liposuction (ve karın germe de olabilir) sonrası uzun dönem olumlu veya olumsuz etkileri nelerdir? Yani 5-10 yıl sonrası gibi. Bir kaç yorum dışında fazla yazana denk gelmedim, onlar da hep pişman olanlar.
Mesela operasyon sonrası hamilelik yaşayanların hamileliği nasıldı? Menepoz döneminde olup memnun olan veya olmayan var mı? Diyet konusunda hayat boyu dikkatli olmak mı gerekiyor? Fazla kilo alımında vücut şekli, sağlığı nasıl oluyor? Benim okuduğum bir yorumda karın bölgesine yağ toplanmıyor ama kilo alınınca yağlar farklı yerlere gidiyor, göğüs tarafındaki yağ birikmesi nedeniyle nefes sorunu yaşadığını anlatmış bir kişi, okuduğum en kötü yorum da buydu.
Ben de ciddi ciddi bu operasyonu düşünüyorum, ama 5 yıl sonra göbeğim olsaydı da bu durumda olmasaydım demekten de çekiniyorum. Tecrübelerini paylaşmak isteyenlere şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba canım. Ben 2011 de sırt karın bacak içi bel lipo oldum. O dönem 58 kiloydum. 79 cm belim vardı. Operasyon sonrası bir kaç ay içinde 49 kiloya düştüm. Belim 62 cm oldu. Hala 48 kiloyum O dönem menopozda değildim. 6 yıldır menopozdayım. Operasyondan çok memnunum. Tabiki kiloma hep dikkat ediyorum. Bence bu operasyonu yaptır. Şikayet edenler yağ başka yerde birikiyor diyenler kilosuna dikkat etmeyenler. Kilo almayacaklar. Dikkat edecekler.

Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim. Olumlu sonuç görmek güzel Elimde göbeğimle için kararmıştı

Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim. Olumlu sonuç görmek güzel Elimde göbeğimle için kararmıştı
Canım bence iyi bir cerraha yaptır. Gençlikte yaptır. Sonuçları çok uzun yıllar sürüyor. Ben çok eski ilk üyelerdenim. 2011 de bu sayfayı adeta ezberlemiştim. Yüzlerce sayfayı okumuştum. Yaptırırsan ya da karar verirsen yaz

Doktoru da araştırıyorum bir taraftan, görüştüğüm bir kaç doktor var. 37 yaşındayım.
Uzun zamandır bu sayfaları okuyorum zaten, bir süre daha buralarda olacak gibiyim, yazarım muhakkak ama zamanı var. Doktor, refakatçi, maddiyat, eş ( gerek yok diyor da) hepsini ayarlamak zaman alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…